Dodaj do ulubionych

Emocjonalne zablokowanie

10.06.11, 19:00
Witam, Czy jest możliwe "wyleczenie" bioenergią - bioterapią obaw i strachu przed emocjonalnym otwarciem się? Jeśli osoba jest zablokowana wewnętrznie. Czasami tak się dzieje, kiedy pewne przejścia i sytuacje w życiu doprowadzają do zablokowania się. Czy jest możliwość odblokowania emocji u takiej osoby? Jeśli tak, na jakiej zasadzie to działa i jak długo trzeba nad tym pracować? I czy w ogóle jest to możliwe?
Obserwuj wątek
    • laura988 Re: Emocjonalne zablokowanie 11.06.11, 15:48
      jest możliwe jak najbardziej, w tej dziedzinie świetna jest olga milajewa (mówię z własnego doświadczenia)
      • uni.7 Re: Emocjonalne zablokowanie 11.06.11, 20:22
        Dziękuję Ci Lauro za odpowiedź :)
        Właśnie spr i widzę, że Pani Olga przyjmuje w Warszawie hmm zastanawiam się... Czy można wykonywać terapię na odległość?
        • laura988 Re: Emocjonalne zablokowanie 11.06.11, 23:17
          Można, przy czym z tego co mi wiadomo, robi ona takie terapie u osób, które już wcześniej zna osobiście. choć może się mylę... Myślę, że warto do niej zadzwonić i zapytać, na stronie jest chyba jej numer komórki
      • blizniakimg Re: Emocjonalne zablokowanie 15.06.11, 10:57
        ile kosztuje wizyta u niej
        • laura988 Re: Emocjonalne zablokowanie 15.06.11, 20:26
          Teraz nie wiem, ona przyjmuje w www.komed.waw.pl
          trzeba by się zapytać u nich

Poza tym w takich przypadłościach polecam wszystkim metodę EFT (emotional freedom technique), moim zdaniem rewelacja porównywalna ze skutecznością działania Olgi, a tutaj pracę można wykonać samemu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka