Dodaj do ulubionych

Dziwne sny

26.03.14, 12:24
Od dwóch dni mam okropnie dziwne sny.
Pierwszym z nich przyśnił mi się wczoraj. W tym dniu miałem obsługiwać sprzęt podczas przedstawienia w lokalnym DK-u. We śnie właśnie tam, w pobliżu miejsca gdzie miałem siedzieć podczas przedstawienia stałem we śnie. W pobliżu było kilka osób, całkiem mi bliskich, które coś mówiły. W pewnym momencie jedna z lepszych koleżanek (nie przyjaciółka, lepsza koleżanka i tyle) odgoniła ich a sama podeszła, objęła mnie i zaczęła całować... Od tego momentu miałem czarno przed oczami. Na początku całowała tylko w policzek. Obudziłem się w momencie gdy poczułem ten charakterystyczny "smak" podczas całowania w usta... Wyczytałem, że to oznacza, że powinienem uważać na fałszywych przyjaciół... Poszedłem do szkoły i wchodząc do szatni spotkałem właśnie tą dziewczynę... Która zaprosiła mnie na mini-imprezke... Teraz nie wiem czy iść, bo jak sen był proroczy...?
Drugi sen miałem dzisiaj. Mniejsza o początek, finał był taki, że zbudziłem się (incepcja) leżąc w jakimś łóżku, a leżąc na mnie spała koleżanka z dawnej klasy... Co prawda niezbyt urodziwa, nie miałem też zbyt częstych kontaktów z nią... Nigdy...
Wiecie może co mogą te sny oznaczać? Strasznie nieswojo się czuję po nich...
Obserwuj wątek
    • mpasko256 Re: Dziwne sny 14.06.14, 02:15
      Witam uprzejmie,
      @zyjebezdrugiejpolowy właśnie przeglądałem wątek i ten przypadek wydawał się wyjątkowo interesujący więc postanowiłem odpowiedzieć (mimo że trochę po nie w czasie ;P).
      Z tego co wiem dziwne sny erotyczne śnią się w sytuacjach kiedy:
      1) Czujemy pewną więź z śnioną osobą
      2) Posiadamy skrywane/tłumione lub nieświadome fantazje erotyczne.
      Gdyby nie dokładniejsze informacje, celowałbym w 2 bo fakt delikatnego obrzydzenia to potwierdza.
      W Twoim przypadku nie dochodzi do śnionych aktów płciowych a jedynie jest to zwykłe całowanie, zatem to coś całkowicie innego. Wydaje mi się że instynktownie wyczuwasz, że w gronie Twoich przyjaciół "coś się dzieje" niedobrego i Twój sen próbuje Ci to uświadomić.
      Przypadek z koleżanką z klasy wydaje się już wyjątkowo zagadkowy (pomijając incepcję która jest zjawiskiem całkiem normalnym -sam miewałem) Czy ona była bardzo nieurodziwa czy tylko tak troszeczkę? Co by się stało gdybyś próbował odnowić z nią kontakt? Jakbyś się z tym czuł?
      Trochę czasu minęło i zastanawiam się, jak się skończył wątek z koleżanką ;)
      Ze swojej strony dodam że mi się śnią często "przygody" z rutynowo widzianymi uczestniczkami komunikacji miejskiej. Nic w tym jednak nie jest dziwnego, bo są one raczej bardzo urodziwe! :)
      • zyjebezdrugiejpolowy Re: Dziwne sny 14.07.14, 22:12
        @mpasko256
        Wybacz, że nie odpowiadałem, ale sam zapomniałem o tym koncie i dopiero w trakcie czyszczenia skrzynki odbiorczej znalazłem powiadomienie o poście.
        Enyłej. Sprawa z koleżanką skończyła się tak, że w sumie coraz mniej rozmawiam z nią jak i jej (a dawniej naszą) paczką... No, lipa i tyle. Szczególnie, że zaczęła mi się podobać inn dziewczyna z tej paczki... Nieważne, to inny temat.
        W sprawie koleżanki ze starej klasy. Troszeczkę urodziwa. Teraz jak na to patrzę, to pod koniec trzeciej klasy (długa historia, w skrócie wtedy z kujona stawałem się "normalny") dość dobrze się z nimi dogadywałem, ale tylko do końca roku. Po tym nic.
        Co do pytania o odnowienie znajomości. Jestem na tak, bo to w sumie jedne (a, skleroza, są dwie, bliźniaczki - za nic nie potrafię ich odróżnić) ze spokojniejszych osóbek w okolicy, ale musiałbym sobie jakoś przypomnieć która to mogła być.
        No, pewnie minie kolejny miesiąc zanim przypomnę sobie o forum, ale mniejsza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka