Dodaj do ulubionych

Numerologia, Tarot, Tantra

07.04.14, 01:41
Witam.
Piszę z Warszawy. Przez 3 lata byłam w związku z przystojnym facetem. Dałam z siebie wszystko. Odszedł. Poczucie klęski, zaniżona samoocena, pustka w środku i pragnienie żeby wrócił. Pewnego dnia, w metrze, gdy jechałam do pracy na Kabaty podszedł do mnie bardzo sympatyczny, starszy mężczyzna i powiedział mi: „Proszę nie martwić się. Dobrze dla pani się stało, że on odszedł. On wyssał z pani energię. To był egoista. Czas zadbać o siebie”. Zamurowało mnie, ale poprosiłam o kontakt. Dostałam e-maila. Po wahaniach napisałam. Spotkaliśmy się w pubie, pogadaliśmy, Pan Marek przeliczył kabałę z moich imion, nazwiska i daty urodzenia oraz rozłożył Tarota. Zdecydowałam się. Następne spotkania odbywały się u mnie w domu. Pan Marek wykonał na mnie rytuał oczyszczania aury i pola energetycznego. Następnie odbyły się dalsze spotkania ( 5 spotkań 2-3 godzinnych podczas których nastąpiło przerwanie więzi z moim byłym, a następnie praca na czakrach połączona z masażem tantrycznym i medytacją). Było spokojnie i bezpiecznie. Spotkania bez limitu godzinnego – poświęcał mi tyle czasu ile było potrzeba bez patrzenia na zegarek. Dzięki tym zabiegom w końcu odzyskałam siebie, energię, wolę życia i wiarę w swoje możliwości. I to wszystko za jednorazową opłatą 500 złotych. Serdecznie polecam tego cudownego człowieka. Zgodził się aby udostępnić jego telefon: 783 027 227. Jeśli nie odbierze, to oddzwoni.
Aha. Rytuał z czakrami i tantrą odbywa bez żadnego ubrania, więc nie polecam osobom wstydliwym. Ale ten człowiek jest bardzo dyskretny i tyle w nim ciepła i spokoju, że naprawdę warto skorzystać. Polecam.
Luiza
Obserwuj wątek
    • olek13 Autopromocja 07.04.14, 11:34
      To wyżej się nazywa: autopromocja.
      Albo żarcik. Ciekawe, ile chętnych występowania na golasa się zgłosi?
      • luiza1989_05 Re: Autopromocja 07.04.14, 11:45
        olek13 napisał:

> To wyżej się nazywa: autopromocja.
        > Albo żarcik. Ciekawe, ile chętnych występowania na golasa się zgłosi?

Olku13 musisz mieć na prawdę przykre doświadczenia. Pewnie naciąłeś się na jakąś pseudo wróżkę albo innego człowieka o "cudownych rękach". Ten Pan nie ma ani cudownych rąk, ani nic z tych rzeczy. Jak byś spotkał, to byś uwierzył. Współczuję Ci. Właśnie tacy mężczyźni jak Ty czynią najwięcej zła.
        Luiza
        • olek13 Re: Autopromocja 07.04.14, 23:48
          Ponieważ wpis "luiza1989_05" jest powielony w kilku miejscach, daję odnośnik do odpowiedzi:
          forum.gazeta.pl/forum/w,681,149878344,150450786,Re_Autopromocja.html
    • wadim.zarski Re: Numerologia, Tarot, Tantra 08.04.14, 21:12
      Po tym jak to opisałaś, jeżeli Marek ma aż takie umiejętności czytania ludzi, nie musi szukać ich na tym forum. Dla mnie, osoby która pracuje z ludźmi, poddaję pod wątpliwość twoje intencje, zwłaszcza, że jak na to zwrócił uwagę olek13, stosujesz opcje kopiowania tego wątku.
      Zamiast szkodzić Markowi, znajdź bardziej uważny sposób na informowanie ludzi, bo to co napisałaś trąci reklamą, jednak bardzo nieumiejętną. A te informacje o rozbieranych sesjach... Mało profesjonalnie ujęte. Lepiej poproś o usunięcie tego wpisu i zrób go bardziej przemyślanie.
    • euzebiabio Re: Numerologia, Tarot, Tantra 01.05.14, 15:27
      ostatnio korzystalam z wróżki sary i jestem zadowolona,wróżby się w większości sprawdziły, zajmuje się także rytuałami. zostawiam wam kontakt do niej -kobietamag@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka