maggie.jot
22.09.14, 23:13
Witam...
może opowiem od początku. Moja babcia zmarła w kwietniu zeszłego roku. Z moim obecnym chłopakiem jestem już prawie 2 lata jednak nigdy nie widział mojej babci. Babcia była po chemii i nie chciała żeby obcy ludzie ją oglądali. Wstydziła się. Na oglądanie zdjęć nie mieliśmy czasu więc nie było mowy żeby wiedział która to kobieta. Jakiś czas po śmierci babci włożyłam jej zdjęcie paszportowe do ramki w której także było zdjęcie moje i chłopaka. Gdy przyszedł do mnie od razu rzuciło mu się to w oczy. Zapytał mnie czy kobieta ze zdjęcia to moja babcia. Nie zrobiło to na mnie wielkiego wrażenia bo nie trudno było się tego domyśleć. Ale okazało się że śniła się mu jakiś czas wcześniej... opisał mi cały sen w którym byliśmy u babci a ona podawała nam obiad, ze szczegółowym opisem całego pomieszczenia.Byłam w szoku bo nigdy tam ze mną nie był!!!
Dziś w nocy śniła się mi. W tym śnie brałam ślub... widziałam siebie w białej sukni, czekałam z rodzicami na pana młodego i w drzwiach stanęła babcia. Pierwsze co zrobiła to zapytała "Magda po co ty się odchudzasz??" potem słyszałam już tylko głosy "Przecież ona nie żyje od 6 lat..." obudziłam sie.
Nie wiecie co ten sen może oznaczać??? Czy babcia chce mi coś przekazać??? Dodam że nie mam problemów z odchudzaniem jestem aż zbyt koścista