Dodaj do ulubionych

Anna Kempisty

25.08.15, 16:19
Czy może ktoś się wypowiedzieć na temat sprawdzalnosci wrozb pani anny?
Obserwuj wątek
    • miche-line Re: Anna Kempisty 26.08.15, 12:48
      korzystałam dwa razy , po pierwszym razie obiecałam sobie że nigdy wiecej , ale potem zadzwoniła do niej moja koleżanka i cała w zachwytach , więc oczywiście mnie podkusiło skorzystać znowu , porażka gorsza od poprzedniej , wyrzucone w błoto 2 razy po 150 zł
      • karpowicz111 Re: Anna Kempisty 26.08.15, 15:39
        czyli nic sie nie sprawdzilo ?
        • miche-line Re: Anna Kempisty 27.08.15, 22:53
          nic, kompletnie nic, nawet te złe rzeczy , po prostu jak ani jedna trafiona liczba lotto ha ha ha , w sumie prawdziwych wrózek jak na lekarstwo , w moim miescie była taka , wrózyła ze swoich własnych kart , sama je stworzyła, ale zajmowała się tez uzdrawianiem niestety , naściagała na siebie świństwa i zmarła na białaczkę , niepowetowana strata bo była wyjątkowym człowiekiem
      • karpowicz111 Re: Anna Kempisty 29.08.15, 15:53
        Czy ktoś jeszcze korzystał ? jak opinie ?
    • lila_131203 Re: Anna Kempisty 19.08.21, 00:51
      Też jestem ciekawa czy komuś się sprawdziło? Mi niestety kompletnie nic
      • upolkas Re: Anna Kempisty 14.09.21, 07:34
        Mi tak samo
        • lila_131203 Re: Anna Kempisty 14.09.21, 08:58
          A ile u Cb minęło czasu od wróżby? Bo ja czekałam 1,5 r robiąc sobie nadzieję że coś się sprawdzi. Już nawet część spraw o które pytałam miało miejsce i mogłam zweryfikować bo było zupełnie odwrotnie niż mówiła
      • misiapysia022 Re: Anna Kempisty 23.04.22, 14:13
        Widocznie tak musiało być. Może nie powinnaś sobie wróżyć. Może wróżby u kogokolwiek nie są dla Ciebie. Po co się upierać żeby chodzić do wróżki. Są osoby którym się sprawdza, a są takie, którym się nie sprawdza. Tak samo jak komuś nie służy określony krój sukienki, fryzura czy makijaż, a komuś innemu w tym do twarzy. Robiąc coś na siłę wychodzi jak wychodzi... I do kogo masz pretensje do wróżki? Spójrz na siebie.
        Natomiast mnie sprawdziło się wszystko. Konkrety, fakty, daty, co do dnia.

ila_131203 napisała:

> Też jestem ciekawa czy komuś się sprawdziło? Mi niestety kompletnie nic
    • aliaadani Re: Anna Kempisty 21.11.21, 19:42
      nieskuteczna mało się sprawdza
    • kamila39 Re: Anna Kempisty 11.02.22, 04:01
      Nie doczekałam się potwierdzenia żadnych słów z wróżby Pani Anny, wyszło wszystko na odwrót.
    • kamila39 Re: Anna Kempisty 13.02.22, 02:29
      Przecież to stek bzdur co mówi. Ta kobieta ma taką wyobraźnię że glowa boli. Szkoda czasu na bajki ostrzegam.
    • lila_131203 Re: Anna Kempisty 14.02.22, 04:09
      Chyba nie ma sensu ostrzegać bo opini i tak nic jej nie zepsuje i tak znajdą się tacy którzy jej zapłacą za ten stek bzdur a jeśli tej oszustce uda się coś na chybił trafił zgadnąć albo coś się sprawdzi, uda na zasadzie podświadomości, samospełniającej się prognozy to taki człowiek nie tylko będzie święcie przekonany że ona potrafi coś przewidzieć a jeszcze będzie robił jej darmową reklamę która przyciągnie kolejnych do urobienia na kasę
      • przekazdnia Re: Anna Kempisty 14.02.22, 14:19

@lila_131203 Najpierw na kilku forach prosisz o opinie o wróżce Annie Kempisty, dopytujesz jakby to była ostatnia wróżka na świecie z której usług właśnie ty musisz skorzystać jakby to był co najmniej tlen dla ciebie, później być może poszłaś, a teraz obsmarowujesz. Jakie masz prawo, pytam się jakie masz prawo twierdzić, że ktoś jest oszustem -bo co, bo tobie się coś nie potwierdziło!!!??!! Nie ważne, że wróżka parę dekad wróży, że tysiącom ludzi pomogła, że im się sprawdzają szczegóły niejednokrotnie ratujące życie, ale przecież tobie coś się nie potwierdziło a ty w swoim (chorym zapewne) mniemaniu masz patent na to że u ciebie musi się potwierdzić i sprawdzić. Dlaczego te tysiące zadowolonych nie pisze peanów? Bo są wróżki i wróżbici o których nie pisze się na forach internetowych bo ich klienci NIE MAJĄ NA TO CZASU. BO ŻYJĄ i DOŚWIADCZAJĄ, BO PRACUJĄ, mają obowiązki i przyjemności, a wróżącego szanują bez potrzeby podkreślania tego co i raz. A dlaczego ludzie twojego pokroju piszą oszczerstwa i pomówienia? bo mają za dużo czasu i za mało obowiązków, ich życie jest (i będzie) puste i żałosne i same są temu winne. Jesteście żałosnymi prymitywnymi okrutnymi ludźmi, którym nie starczy jedna wypowiedź. wasza racja musi być zawsze na wierzchu, więc powtarzacie się nieustannie i do znudzenia przypominacie że właśnie wam się coś nie sprawdziło. Boże jakie to żałosne, jakie niskie.
        Gdyby ode mnie zależało prawo za zachowanie jakie uskuteczniasz, ludzi tego pokroju kierowałabym na bezterminową przymusową prace społeczną: zbieranie i sortowanie śmieci, codzienne sprzątanie miejskich szaletów, ścieków i ulic i inne tego typu prace. Oraz całkowicie na całe życie odcięłabym im dostęp do internetu.

Piszesz o p. Kempisty per oszustka. Jak na razie to w oczach prawa ty jesteś oszustką, bo to co napisałaś anonimowo należy odbierać jako oszustwo a na pewno pomówienie. Byłaś u p. Kempisty? Ok, ale… udowodnij, czyli napisz kiedy (data, godzina) wtedy będzie można zweryfikować, że twoja opinia jest prawdziwa na podstawie rzeczywistego skorzystania z usług. To co napisałaś ty oraz tobie podobni w tematach o p. Kempisty i innych wróżących należy traktować jako pomówienie, z możliwością ścigania z powództwa cywilnego.

lila_131203 napisała:

> Chyba nie ma sensu ostrzegać bo opini i tak nic jej nie zepsuje i tak znajdą si
        > ę tacy którzy jej zapłacą za ten stek bzdur a jeśli tej oszustce uda się coś na
        > chybił trafił zgadnąć albo coś się sprawdzi, uda na zasadzie podświadomości
        > , samospełniającej się prognozy to taki człowiek nie tylko będzie święcie przek
        > onany że ona potrafi coś przewidzieć a jeszcze będzie robił jej darmową reklamę
        > która przyciągnie kolejnych do urobienia na kasę
        • lila_131203 Re: Anna Kempisty 18.02.22, 06:23
          @przekazdnia Może zacznę od tego że po prostu nie czytasz ze zrozumieniem. Z moich wypowiedzi jasno wynikało że byłam na seansie (i to nie jeden raz). Byłam za nim założyłam wątek, napisałam to wszystko. Z racji tego że już byłam to nie pytałam o opinię żeby się dowiedzieć czy watro iść tylko pytałam bo byłam zdruzgotona i zastanawiałam się czy tylko ja jestem niezadowolona ( jak to ujełaś coś tam się nie potwierdziło a nie coś tam tylko dosłownie wszystko) i chciałam wiedzieć jak to wyglądało u innych. Jeśli zapytasz czemu byłam aż kilka razy skoro się nie sprawdzało to również nie muszę się tłumaczyć z desperacji i głupich decyzji. Piszesz jak fanatyczka że mam podać godz, datę udowodnić, będziesz weryfikować😂 Sory ale ja nie mam zamiaru niczego nikomu udowadniać. Nie czuję takiej potrzeby. To śmieszne. Wychodzę z założenia że jak nie chcesz wierzyć to sobie nie wierz mi to nic nie robi. W swoim chorym mniemaniu mam patent że musi mi się coś potwierdzić?😂 Wiesz no chyba właśnie o to w tym chodzi że my płacimy komuś za wróżby po to żeby przynajmniej cokolwiek się zgadzało. Wyobraź sobie że normalnie jak ludzie wydają pieniądze na jakąś drogą usługę to chcą jednak żeby chociaż coś minimalnie im się potwierdziło nw może ty akurat lubisz wydać np 350 zł i kwestia tego czy Ci się to jakoś zwraca i czy Ci się potwierdza chociaż w 1% jest dla Cb nieistotna po prostu lubisz dołożyć do czyjegoś mniej lub bardziej wystawnego życia, lubisz wydawać i zostawać z przysłowiowym niczym no co kto lubi ale ja niekoniecznie. Pani Ania pomogła i ratowała życie tysiącom osób? Może i tak ale z tego co obserwuje np na forach to bardzo dużo osób ma podobne doswiadczenia do tych jakie ja mam ale na to również Masz świetną odp tysiące tych zadowolonych osób nie piszę pozytywnych komemtarzy przez brak czasu za to Ci niezadowoleni mylą się, nie mają własnego życia, są tak okropni że wymyślili to sobie i niewykluczone że nawet wymyślili sobie że wgl u niej byli. Oburza Cię napisanie wielu komentarzy na temat braku sprawdzalności? No może jest w tym jakaś racja bo za głupotę trzeba zapłacić, pogodzić się z tym i z tym że te pieniądze już przepadły i pisanie kolejnych komentarzy, okazywanie niezadowolenia nie ma już właściwie żadnego sensu. Oburza Cię słowo oszustka? Rozumiem to że dla Cb to słowo jest straszne ponieważ absolutnie nie widzisz tego w kategorii dobrze płatnych ściem, wierzysz i ufasz i bronisz z fanatyczną zaciętoscią. Wiesz co masz sobie prawo naprawdę bronić i wierzyć w co tylko chcesz ale jednocześnie nie odbieraj ludziom prawa do tego że czuję się oszukani, wycyckani na pieniędze, prawa do złości z tego powodu bo w coś ślepo zaufali . Sugerujesz że to mogą być wymysły, nazywasz pomówieniami jeśli ktoś nie piszę miło a skąd ty to możesz wiedzieć jak było że atakujesz, próbujesz podaważyć? Słowo oszustka itp źle świadczy? To co ty napisałaś też jest bardzo ciekawe szczególnie o ściąganiu z powództwa cywilnego normalnie fantayzm i wariactwo w czystej postaci. Bronisz jakby Ci tu rodzinę co najmniej obrażali albo część tych słów brzmi tak fanatycznie jakbyś właśnie wstąpiła do sekty a a wróżka była tam jakimś góru. Normalnie bym tego nie komentowała ale ty komentujesz i oceniasz
    • pacy96 Re: Anna Kempisty 22.02.22, 19:39
      Moja siostra wróżyła u tej Pani, praktycznie wszystko się sprawdziło z tego co mówiła. Mnie nie stać na tą wróżę, ale siostra może sobie pozwolić. Może kiedyś będzie okazja że mi trochę kasy wpadnie, to na pewno pójdę.
      • oskarowy12 Re: Anna Kempisty 28.03.22, 14:33
        A mówiła może ile zapłaciła za wizytę ? Nigdzie nie mogę znaleźć takich informacji w internecie. Zamierzam się do niej wybrać w przyszłym miesiącu.
    • antoniskalski123 Re: Anna Kempisty 29.11.22, 20:00
      czy dzialaja?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka