slobratyska 03.06.21, 15:32 Widziałam ich reklamę w google, jestem ciekawa Waszej opinii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
degaudian Re: Ezo-centrum 05.06.21, 01:55 Również byłbym zainteresowany opiniami. Odpowiedz Link Zgłoś
bernadetta.darluk Re: Ezo-centrum 29.08.21, 14:37 Ezo centrum to zwykli oszuści i naciągacze. Wykorzystują naiwność i desperację ludzi po rozstaniu. Przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
honabella Re: Ezo-centrum 30.09.21, 21:51 Ezo centrum to podli ludzie. Żerują na tragediach i dramatach ludzi nabierają oszukują bez wyrzutków sumienia. Do tego jest z nimi utrudniony kontakt po wpłacie. Jest coraz więcej osób oszukanych przez nich, cały czas niestety ta liczba się powiększa. Pisze to po to aby uchronić kogoś przed zawodem i utratą sporych pieniędzy u tych naciągaczy. Uważajcie na nich! Jest mnóstwo negatywnych opinii o nich także na innych forach wystarczy poszukać. U mnie efektów nie ma od końca czerwca. Jest coraz gorzej, nie mam już nawet kontaktu z byłym partnerem a wcześniej rozmawialiśmy. Mam kontakt również z wieloma innymi oszukanymi przez ezo-centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
golutka.smerfetka Re: Ezo-centrum 14.11.21, 16:57 Mnie też oszukali na dużą kwotę. Radzę uważać na nich. Odpowiedz Link Zgłoś
fromulek Re: Ezo-centrum 15.12.21, 16:01 Podli są ! Wykorzystują innych ludzi, naciągają na ogromne sumy. Nękają telefonami. Odpowiedz Link Zgłoś
gonskakonska Re: Ezo-centrum 05.06.21, 18:55 Ja zamawiałam u nich spętanie miłosne. Rytuał do tanich nie należy. Było to dwa miesiące temu, do tej pory nie ma żadnych efektów. Obawiam się, że po prostu straciłam czas i pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
mirabella123 Re: Ezo-centrum 05.06.21, 19:07 Podobno nikt nie ma efektów u nich. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.piknik Re: Ezo-centrum 17.07.21, 23:51 A jak zamówiłaś jak ja zamawiałem też rytuał i z tego co wiem to w tamtej dacie nie pracowali wcale !!! Dziwne to co piszesz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
karolina.platkowska Re: Ezo-centrum 18.07.21, 14:02 A to ciekawe bo na swojej stronie ezo-centrum ma opinie, że ktoś korzystał z ich pomocy pół roku temu… Dziwne co? Skoro jak mówisz nie działali wtedy. Chyba, że opinie pozytywne wstawia sobie samo ezo-centrum a negatywne blokuje bo chyba na to wyglada. Jeśli tak to nie są wiarygodni i trzeba na nich uważać. Wyciągają kasę od potrzebujących taka jest moja opinia. Cytat z ich strony z sekcji z opiniami Pomimo tak ciężkiej sytuacji jako jedyni mi pomogliście zajęło to pół roku ale warto teraz wszystko się poukładało i wróciło do normy . Ludzie pamiętajcie nie poddawajcie się! Jadwiga Matuszewska Odpowiedz Link Zgłoś
michal.piknik Re: Ezo-centrum 18.07.21, 19:07 A wiesz, że zapytałem opinie są na temat wróżek które działają wiele lat. Nie na temat samego centrum i one same udostępniły te opinie na ich temat z poprzednich doświadczeń . Więc wydaje mi się zę jest to całkiem ok. Powiem tak mi pomogli i nie uważam ich za oszustów Odpowiedz Link Zgłoś
gerebe70 Re: Ezo-centrum 18.07.21, 19:20 Panie Bogusławie, na Interii pisał Pan, że działa od czerwca, więc nie może być opinii sprzed tego terminu. Mam udostępnić screeny? Odpowiedz Link Zgłoś
karolina.platkowska Re: Ezo-centrum 18.07.21, 19:47 To ciekawe co piszesz Michał zapewne właścicielu ezo-centrum. Przytoczona opinia jest w liczbie mnogiej co wskazuje, że dotyczy Ezo-centrum a nie żadnej wróżki. Po drugie rzekoma prawdopodobnie fikcyjna Jadwiga Matuszewska nie wspomina o jaką wróżkę chodzi np. nie podaje imienia lub pseudonimu tylko mówi ogólnie pomogliście mi jako cały serwis. Dla mnie to jednoznaczne ta niby opinia dotyczy samego portalu ezo-centrum. Więc, skoro twierdzicie, że działacie krótko to jakim sposobem macie zadowoloną klientkę, która zamówiła pół roku temu? Czy opinie może są pisane przez samego właściciela ezo centrum? Szkoda, że właściciel serwisu próbuje bronić się i dyskredytować swoich klientów w taki sposób na forach oskarżając poszkodowanych o bycie konkurencją. Wszystko jest bardzo dziwne i przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
camaretto Re: Ezo-centrum 30.07.21, 22:35 ?? Jak byłam na rozmowie w TV to sprawdzali rzetelnie komu "wychodzi". Znaczy, 'nie stać' ich na wrożby firmowe"? Czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
alicka Re: Ezo-centrum 03.08.21, 20:39 Kochana cierpliwości i wiary a wszystko się ułoży. Naprawdę wystarczy uwierzyć. Twój sceptycyzm niestety może być blokadą i odsuwa w czasie pomyślne zakończenie :( Odpowiedz Link Zgłoś
golutka.smerfetka Re: Ezo-centrum 14.11.21, 16:59 Nic się nie ułoży ezo centrum to oszuści Odpowiedz Link Zgłoś
podgorliwa Re: Ezo-centrum 11.06.21, 15:41 Robiłam u nich czarne wesele. Rytuał kosztował fortunę - ponad 1000 zł. Jestem ponad dwa miesiące po rytuale, jak dotąd nie ma najmniejszych zmian. Zaczyna mnie to martwić. Odpowiedz Link Zgłoś
ojakata Re: Ezo-centrum 14.06.21, 15:17 Dla mnie to żerowanie na naiwności ludzkiej. Już tłumacze dlaczego. Po pierwsze ezo-centrum, sprawdzone-rytualy.pl, magia-milosna.pl łączy jedna rzecz na każdej ze stron powtarza się jedna firma. Co to oznacza? Te strony są prawdopodobnie powiązane ze sobą. Jest wiele osób, które robiło u nich rytuały i nikt nie ma efektów. Niestety ale to prawdopodobnie kolejny grzyb po deszczu. Szkoda, że niektórzy w ten sposób traktują drugiego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.piknik Re: Ezo-centrum 18.07.21, 00:02 I co w związku z powyższym ? Jak ich stać to się reklamują na wiele sposobów a skoro ich stać to znaczy że jednak są skuteczni !!! I SAM JESTEM JEDNYM Z PRZYKŁĄDÓW i napisze takie same brednie jak ty TEŻ ZNAM WIELE OSÓB KTÓRYM POMOGLI ... Pytanie tylko jak na nich trafiłem ... HMM pewnie magia!!! A jak już chcecie wiedzieć coś o naciągaczach to proszę jestem osobą która naprawdę dała się naciągnąć oszustom, naciągaczom i na dodatek natłukli mi rachunek na prawie 700 zł przez połączenia FIRMA NAZYWA SIĘ "MMC" " MOBILE MARKETING CENTER" I naprawę uważajcie bo to jest dopiero JEDEN WIELKI WAŁ ZRESZTĄ CO TO ZA NAZWA ??? I GDZIE IM DO EZOTERYKI ?? Odpowiedz Link Zgłoś
gardua Re: Ezo-centrum 18.07.21, 15:11 Czyli dalej się ogolić na parę słówek ten MMC i dlatego postanowiłeś, że też będziesz robił w bambuko. Panie Bogusławie, w tym wieku?? Odpowiedz Link Zgłoś
ojakata Re: Ezo-centrum 14.06.21, 15:31 Wszystko to wyglada naprawdę dziwnie i podejrzanie. Szkoda bo strona wygladała na wiarygodną. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.piknik Re: Ezo-centrum 18.07.21, 00:05 DZIWNE TO SĄ TE WPISY !!! WSZYSTKIE NA NIE Odpowiedz Link Zgłoś
ojakata Re: Ezo-centrum 14.06.21, 15:52 Nie wiem, może jestem naiwna albo ufna innym. Szkoda, że są ludzie, którzy wykorzystują to. Odpowiedz Link Zgłoś
cwierkowata Re: Ezo-centrum 14.06.21, 16:34 Szkoda, że wcześniej tutaj nie trafiłam. Chyba się nabrałam… Odpowiedz Link Zgłoś
camaretto Re: Ezo-centrum 15.06.21, 13:13 Wyraźnie nie wierzysz, nie wierzysz, Maciej wróżbita jużto dawno przewiedział. A mnie wychodzi i gadają po próżnicy że to placebo, a nie następne podforum w ciągu jednej nocy. Ale pozdrawiam "nowych", i swieżo założonych. Bo mam wiele stron i komputerowych, darmowych tarotow online i sama stawiam, od 25 lat jako zweryfikowany państwowo. Pozdrawiam, tarot jak i zwierzęta czy inne hobby daje odprężenie w tych trudnych chwilach. Dodam, że na wszystkie posty odpowiadano w zbliżonych do siebie godzinach, gości nie zadał sobie wiele trudu, widząc, że nie "idzie dalej", tylko stworzył parę "nicków - jednorazówek"...Hah , naiwnych mnóstwo, w czasie wolnym parę wątków i zalaćforum bzdurami. Gdyby się chciało komuś kasować... NIKT nie jest ciekawy twojej opinii, tylko ty sam/a. A wróżki pisują do siebie na swoim forum, o swoich sprawach, zablokowanym Odpowiedz Link Zgłoś
luxkusic Re: Ezo-centrum 16.06.21, 22:30 Jego rytuały są nieskuteczne, to w ogóle jakiś makler, który udaje wróżbitę. Odpowiedz Link Zgłoś
luanka70 Re: Ezo-centrum 26.06.21, 14:05 Na początku czerwca zamówiłam u nich czarna wesele. Do tej pory nie mam żadnych efektów, zaczyna mnie to niepokoić. I jeszcze te opinie :( Odpowiedz Link Zgłoś
michal.piknik Re: Ezo-centrum 17.07.21, 23:50 OPINIE SĄ PISANE PRZEZ KONKURĘCJĘ JA JESTM ZADOWOLONY Z EFEKTÓW Odpowiedz Link Zgłoś
wyklarovana Re: Ezo-centrum 18.07.21, 14:10 Panie Bogusławie, nie trzeba tak się unosic, nie wszystkim rytuał musi się udać. Od bukmachera do czarodzieja :) Odpowiedz Link Zgłoś
asrtromatka Re: Ezo-centrum 18.07.21, 17:01 Jednym ze sposobów jaki czytałam w internecie, którzy stosują osoby udające ezoteryków i rytualistów to wmawianie, że wszystkie negatywne opinie są niewiarygodne i pisze jest konkurencja. Po co robi to ezo-centrum? Po to robią, aby zmniejszyć wiarygodność tego forum i opinii niezadowolonych klientów. Chcą zagłuszyć niepochlebne i prawdziwe opinie na temat swojej działaności. Prawda jest taka, że sami zapewne wstawiają sobie pozytywy na swojej stronie a te inne złe blokują. Coraz więcej osób zaczyna to zauważać i prawda wychodzi na jaw. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwa.ezoteryka Re: Ezo-centrum 19.07.21, 15:18 WYSTAW OPOINIE IM: ZOBACZ KONIECZNIE Odpowiedz Link Zgłoś
mietkotwarda Re: Ezo-centrum 23.07.21, 20:30 To też ezo-centrum.pl? Podli oszuści. Odpowiedz Link Zgłoś
alicka Re: Ezo-centrum 03.08.21, 20:42 luanka70 nie trać wiary i nadziei a przyjdzie to co ma przyjść. mówię z własnego doświadczenia. jeśli będziesz negatywnie nastawiona i zniechęcona to efekty nie przyjdą. Uwierz mi, to nie piekarnia, nie ma od razu i na już. Ale wszystko co dobre przyjdzie do Ciebie. Pozdrawiam cieplutko :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrwach Re: Ezo-centrum 03.08.21, 20:44 Panie Bogusławie, dziękujemy za słowa otuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
wyklarovana Re: Ezo-centrum 17.07.21, 17:44 To jedno wielkie oszustwo. Osób oszukanych na szczęście nie ma wiele, ale prawda jest taka, że rozmawiałam z paroma osobami, zamawiały rytuał w czerwcu i nie ma żadnych efektów. Odpowiedz Link Zgłoś
gonskakonska Re: Ezo-centrum 17.07.21, 18:04 To lepiej dobrze poszukaj kochana bo oszukanych jest całe mnóstwo. Zostaw maila, wszystko opowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.piknik Re: Ezo-centrum 17.07.21, 23:48 TAK JUŻ WIĘKSZEJ BREDNI NIE MOŻNA NAPISAĆ !!! I NIBY JAK ROZMAWIAŁAŚ ? CHYBA PARAPSYCHICZNIE !!! JAK MOŻNA BYĆ TAK ZAKŁAMANYM !!! WYKLARUJ PROSZE COŚ BARDZIEJ WIARYGODNEGO OK ?? Odpowiedz Link Zgłoś
karolina.platkowska Re: Ezo-centrum 17.07.21, 18:45 U mnie zero efektów, czuje się naciągnięta. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.piknik Re: Ezo-centrum 17.07.21, 23:44 A u mnie zadziałało i widzę, że na tych forach to tylko złe rzeczy ludzi piszą i to o wszystkich !!! A gdzie ci zadowoleni ???!!! Dziwne, że brak ... Podobno jest firma która płaci za te "WASZE OPINIE" Bardzo ciekawe !!! Tyle osób korzysta i wszyscy niezadowoleni szok !!! Gdzie by nie zajrzeć prawie o wszystkich te same teksty !!! WEŚCIE SIĘ ZA ROBOTĘ A NIE ZA SMAROWANIE INNYCH !!! Odpowiedz Link Zgłoś
gonskakonska Re: Ezo-centrum 17.07.21, 23:50 Mi nikt nie płaci. To ja zapłaciłem za rytuał, który nie zadziałał i mam prawo o tym napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
camaretto Re: Ezo-centrum 02.10.21, 19:45 Napisz karolinko na wiadomym portalu i profi .lu "grubakaska" w miejscu nicka a na drugim grubalaska.pl... Zobaczysz, wszystko się ułoży... Odpowiedz Link Zgłoś
gerebe70 Re: Ezo-centrum 18.07.21, 13:28 Miałam zamiar zamówić rytuał z tej strony, ale teraz to już sama nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwa.ezoteryka Re: Ezo-centrum 19.07.21, 14:35 Szanowni klienci, oraz trochę mniej szanowne osoby z konkurencji które stosują niezgodną z Polskim prawem politykę reklamową. Informujemy, iż w związku z procederem który zachodzi w branży ezoterycznej w naszym kraju, wpisy zawarte na poniższym forum W WIĘKSZPCI PRZYPADKÓW SĄ NIEPRAWDZIWE !!! Istnieją firmy które celowo wprowadzają klientów w błąd publikując na forach różnego rodzaju oszczerstwa na firmy ezoteryczne które działają zgodnie z zasadami danej branży. Zapewniamy wszystkich klientów którzy skorzystali z usług, iż dokładamy wszelkich starań i całej zdobytej wiedzy aby spełniać PAŃSTWA oczekiwania. Jeśli jednak zdarzy się, iż coś jest nie tak lub czują się Państwo niezadowoleni, prosimy o ponowny kontakt z daną firmą. Na pewno pomożemy i udzielimy niezbędnej pomocy aby rozwiać wszelkie wątpliwości z Państwa strony. Proceder którego są niestety Państwo świadkiem pokażemy na jednym z przykładów: Podszywają się pod innych, kłamią, oczerniają, a co najgorsze naciągają na pieniądze bez Państwa wiedzy i niestety nie sposób się przed tym bronić w inny sposób jak pokazać ten proceder jawnie. Pod linkiem ZOBACZ KONIECZNIE znajdą Państwo fragment oraz szczegółowe informacje jak zachowuje się firma tego pokroju i jak próbujemy się bronić. Chyba nie trzeba więcej tłumaczyć ? Popatrzcie na opinie innych firm większość zmaga się z takim samym problemem. A opinie są złudnie podobne i pisane przez te same osoby. Więc droga nieuczciwa konkurencjo jeśli nie przestaniecie OSZUKIWAĆ LUDZI finansowo i prawnie. Ten tekst będzie publikowany pod każdym negatywnym wpisem, aż pojawi się w Google jako przestroga dla NIEUCZCIWYCH LUDZI LUB FIRM. Bardzo wielu ludzi, a tym razem prawdziwych, wam złorzeczy jeśli macie z tym problem zgłoście się do nas lub każdej innej PRAWDZIWEJ FIRMY LUB OSOBY co się na tym zna, na pewno wam pomogą np. PRAWDZIWYM RYTUAŁEM. Drodzy Państwo poczytajcie te wpisy i sami poskładajcie to w całość. SERDECZNIE POZDRAWIAMY. PRAWDZI EZOTERYCY. WPIS ZAWIERA INFORMACJE NIE OSKARŻENIA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
karolina.platkowska Re: Ezo-centrum 19.07.21, 14:55 Uważa pan, że skoro jedna firma oszukuje to i pan chce poszaleć na czyjś koszt i brać z nich przykład? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwa.ezoteryka Re: Ezo-centrum 19.07.21, 15:02 Ja uważam, iż EZO to nie ZOBACZ KONIECZNIE Odpowiedz Link Zgłoś
gerebe70 Re: Ezo-centrum 19.07.21, 15:23 Bogusławie, uważasz, że Twoja firma nie oszukuje? A to ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
michal.piknik Re: Ezo-centrum 19.07.21, 15:31 WIESZ CO JEST CIEKAWE ? ZOBACZ KONIECZNIE Odpowiedz Link Zgłoś
gerebe70 Re: Ezo-centrum 19.07.21, 15:39 Czyli Micha.pilnik oraz prawdziwa.ezoteryka to jedna i ta sama osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwa.ezoteryka Re: Ezo-centrum 19.07.21, 15:48 CZYLI NIE TYLKO LUDZIE Z RÓŻNYCH FIRM EZOTERYCZNYCH JUZ TO WIDZĄ !!! EWIDENTNE PROBLEMY ZE ZROZUMIENIEM MACIE. A CO DO JEDNEJ OSOBY TO MIESZACIE SIĘ W OSOBOCH CO DO ODPOWIEDZI !!! JEDNO JEST PEWNE WSZYSCY ZAINTERESOWANI CZEKAJĄ DALEJ NA WASZE WYPOWIEDZI !!! KOMEDIA Z WAMI NORMALNIE A I BYM ZAPOMNIAŁ DLA PRAWDZIWYCH KLIENTÓW : ZOBACZ KONIECZNIE Odpowiedz Link Zgłoś
boguslaw.beuch Re: Ezo-centrum 19.07.21, 15:56 Lepiej być magikiem czy bukmacherem? Odpowiedz Link Zgłoś
michal.piknik Re: Ezo-centrum 19.07.21, 16:06 JACY WY JESTEŚCIE ŻAŁOŚNI !!! NIE WIEM JAK WY ALE TUTAJ LUDZIE MAJĄ UBAW Z WAS PO PACHY, ALE NAPEWNO: ZAJRZĄ KONIECZNIE TUTAJ Odpowiedz Link Zgłoś
kissmemore Re: Ezo-centrum 21.07.21, 15:12 Niestety, ale to wszystko to ściema. Sama robiłam u Dafne z tej strony i nie ma żadnych efektów. Kolejni oszuści. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwa.ezoteryka Re: Ezo-centrum 21.07.21, 21:11 Zgodnie z obietnicą Przesyłamy kolejne materiały na temat publikowanych opinii PRZEZ NIEUCZCIWĄ KONKURĘCJĘ ZOBACZ KONIECZNIE Odpowiedz Link Zgłoś
szczekajacykot Re: Ezo-centrum 21.07.21, 20:46 Ja również muszę stwierdzić, że ezo-centrum to oszuści. Efektów Nie mam mimo że miały się pojawić. A kontakt urwany. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwa.ezoteryka Re: Ezo-centrum 21.07.21, 21:15 Przykro wszystkim prawdziwym ezoterykom czytać takie komentarze. Tym bardziej, że chętnie byśmy pomogli w problemie gdyby BYŁY TO PRAWDZIWE KOMENTARZE KLIENTÓW. PRZESYŁAMY KOLEJNY MATERIAŁ NA TEMAT OSZUSTÓW ZOBACZ KONIECZNIE Widzimy nowe konta do smarowania, gratulujemy ELOKWENCJI. Odpowiedz Link Zgłoś
szczekajacykot Re: Ezo-centrum 21.07.21, 21:25 Czy Pan reprezentuje tą firmę, która miała niby wykonać dla mnie rytuał? Jeśli tak, to czemu nic nie działa I na dodatek nie mam z wami kontaktu? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwa.ezoteryka Re: Ezo-centrum 21.07.21, 21:33 Przykro nam ale nie jesteśmy w stanie stwierdzić czy Pan jest prawdziwy ? Nie reprezentuje żadnej konkretnej firmy, Jedyne co to mogę Pana przestrzec przed jedną firmą: ZOBACZ KONIECZNIE A co do problemu jeżeli wogóle istnieje nie jestem w stanie Panu pomóc ale z tego co wiemy to każda z firm która się broni przed NIEUCZCIWĄ KONKURENCJĄ dba o każdego klienta. I nie ma raczej żadnych problemów z kontaktem. Odpowiedz Link Zgłoś
szczekajacykot Re: Ezo-centrum 21.07.21, 21:40 W takim razie nie spamuj pod moim postem. Ja czuję się oszukana przez ezo-centrum.pl i mam prawo wyrazić moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwa.ezoteryka Re: Ezo-centrum 21.07.21, 21:45 W takim razie bardzo Przepraszamy ale wzięliśmy Panią za Pana ze względu na NIK. A co do spamu to niestety w dalszym ciągu brak wiarygodności na tym forum !!! A po za tym odpowiedzieliśmy na PANI pytanie. WIĘĆ GDZIE TU SPAM ? Jeśli jeszcze nie widziała PANI MATERIAŁU ZAPRASZMY NA: ZOBACZ KONIECZNIE Odpowiedz Link Zgłoś
szczekajacykot Re: Ezo-centrum 21.07.21, 21:49 Ja pisałam nieuczciwej praktyce ezo-centrum.pl, a nie firmy, która jest na filmiku. Więc spamujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwa.ezoteryka Re: Ezo-centrum 21.07.21, 21:51 PRZYKRO NAM ALE TO FORUM TO JUŻ JEST JEDEN WIELKI SPAM I CIĄGŁA WALKA Z WIATRAKAMI. NIEUCZCIWA KONKURENCJA W EZOTERYCE CIĄG DALSZY Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwa.ezoteryka Re: Ezo-centrum 21.07.21, 21:54 NIEUCZCIWA KONKURENCJA W EZOTERYCE CIĄG DALSZY Odpowiedz Link Zgłoś
grabkanska Re: Ezo-centrum 22.07.21, 15:44 Chciałam tylko zauważyć, że ezo-centrum.pl zalizylo nową stronę: wrozka-cornelia.pl. Tak tylko przestrzegam, bo to wszystko to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
karyna.077 Re: Ezo-centrum 23.07.21, 13:35 Zamówiłam u nic połowie czerwca jak dotąd nie ma efektów. Przyznam, że czytając te opinie trochę się niepokoję. Odpowiedz Link Zgłoś
jeremi.palon Re: Ezo-centrum 23.07.21, 17:44 Masz powody do obaw, u mnie zero efektów. Odpowiedz Link Zgłoś
mietkotwarda Re: Ezo-centrum 23.07.21, 18:16 Przerażające jest to, że można w ten sposób oszukiwać. Tragedia jakaś. Odpowiedz Link Zgłoś
gonskakonska Re: Ezo-centrum 23.07.21, 23:33 Efektów nie i nie będzie. Ja szukam kogoś uczciwego. Jaką masz sytuację? Odpowiedz Link Zgłoś
jeremi.palon Re: Ezo-centrum 24.07.21, 08:45 To tak samo jak u mnie zero efektów. Tylko stracony czas i ogromne rozczarowanie:( Odpowiedz Link Zgłoś
podgorliwa Re: Ezo-centrum 24.07.21, 14:01 Rozmawiałam z wieloma osobami i nikt nie ma efektów. Jeśli chcesz zestaw maila wszystko wytłumaczę. Odpowiedz Link Zgłoś