nati764 16.05.05, 01:38 dzień dobry Chciałam się dowiedzieć co oznaczają w połączeniu poniższe karty jako całość - słońce, 3 kielichy, 10 kijów dziękuje pięknie za jakąkolwiek odpowiedz. N.F. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Re: Karty Tarota 16.05.05, 03:14 nie wiem jaki byl kontekst, ale mi sie to uklada w nastepujaca historyjke: Lapiesz wiatr w zagle, rzucasz sie w wir zycia towaryskiego, w wyniku czego nakladasz na siebie duzo obowiazkow. To moze byc przestroga przed znajomymi, ktorzy wydaja Ci sie szczerzy i sympatyczni, a tak naprawde bedziesz musiala za nich odwalac jakas robote. Wszystko zalezy oczywiscie od rozkladu i talii. Zinterpretowalam to jakbym ukladala karty Ridera Waitta. Odpowiedz Link Zgłoś
marlena.skrabulska Re: Karty Tarota 16.05.05, 08:34 Własnie, kontekst jest ważny..\ Ale najogólniej mówiąc, jesli masz zamiar podjąć jakąs współpracę, opartą na jakiejś twórczej inspiracji, albo pojawia się mozliwość znalezienia trzeciego wyjścia w danym problemie , to pamietaj, że czekaja Cię zmagania i ciężka praca, której możesz od razu nie podołać. To, co wydaje się wspaniałe i twórcze może być dla Ciebie przeciążeniem, warto poszukać kompromisu. Ja bym na Twoim miejscu wyciągnęła jeszcze jedna kartę z zapytaniem o rezultat danej sprawy. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś