Dodaj do ulubionych

sen odbiciem lęków

26.06.06, 20:53
Od pewnego czasu, czesto zdarza mi sie ze sni mi sie cos czego aktualnie się boje/obawiam. To jakbywygrzebane zmojego wnetrza leki(o cos/kogos) które we snie znajduja odbicie. Toczego bymnie chciala,czego sie bardzo obawiamwydarzy sie wtedy kiedy zasne. Potem budze sie i oczywiscie zaczynam sie zastanawiac czy to cos znaczy,czy toznakzze moje obawy sie spelnia w rzeczywistosci, choc uwazamze to nie o to chodzi. Czy Wy cos robicie w takim przypadku? Komus innemu powiedzialabym,ze poprostu ma przestac sie obawiac pewnych rzeczy,ze sen chce mu je pokazac i kiedy przestanie sie nad nimi 'troskać'to minie i odejda ze snow..ale jednak po tych snach trace pewnosc swojego zdania i mysle momentami ze moje obawy sa baardzo odpowiednie i sen pokazuje mi ze faktycznie powinnam zwrocic na nie uwage.. Anie mam zamiaru w paranoje popadac;/
CoWy na to?
Obserwuj wątek
    • kinia16 Re: sen odbiciem lęków 26.06.06, 21:10
      coill
      Podpowiedzialam juz w innym poscie jak mozesz dotrzec do przyczyny,poznac ja,
      zrozumiec i uporac.Strach jest nieuzasadniony.
      Pozdrawiam :)
      • coill Re: sen odbiciem lęków 26.06.06, 21:13
        a dziekuje;)
        • coill Re: sen odbiciem lęków 26.06.06, 21:21
          e-e,wpisalam "lek'strach w wyszukiwarce na forum,ale cosnie moge znalesc,pamietaz moze do jakiego tematu to bylo?
          Nochyba ze mozna to spisywac na kartce i spalac, ale nie dokonca mnie to przekonuje,moze dlatego ze azsie boje pisac o tymczegosie obwiam.;)
          • kinia16 Re: sen odbiciem lęków 26.06.06, 22:03
            Coill wyslalam wiadomosc na priv.
            • coill Re: sen odbiciem lęków 26.06.06, 23:01
              dziekuje;):*
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka