summa 29.04.03, 12:43 Czy ktoś z Was zna się na tym? I czy ktoś mógłby mi polecić literaturę dla początkujących w tym temacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Re: Numerologia 05.05.03, 01:39 Duzo literatury numerologicznej jest u wydawcy takich ksiazek: Studia Astropsychologii w Bialymstoku. Strona wydawcy i wirtualny sklep pod adresem: www.studioastro.com.pl Jest znana numerolozka Gladys Lobos i polska Natasza Czarminska. Niewiele wiecej mam na ten temat do powiedzienia, bo numerologia sie nie zajmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
summa Re: Numerologia 05.05.03, 20:09 Dzięki :). Nie lubie co prawda kupować książek, jezeli nie mam możliwości zajrzenia do środka, dlatego rzadko korzystam z księgarni internetowych, ale może tym razem się zdecyduję. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Obejrzyj sobie ksiazke w empiku 05.05.03, 20:24 Ja tak zawsze robie. Najpierw w empiku ogladam (tam sa strasznie drogie) i jezeli mam ochote kupic kilka to kupuje w necie. Wtedy za te sama sume mam kaske na 1 ksiazke wiecej. Jeeli w studioastro kupuje za ponad 100 zl to mam jedna ksiazke gratis - sa wyszczegolnione te, ktore mozna sobie wybrac. W ten sposob zakupy robie rzadko, ale raz a dobrze:) Jak jestes z Wawy to moge podac ci kilka adresow ksiegarni ezoterycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
summa Re: Obejrzyj sobie ksiazke w empiku 06.05.03, 12:38 Mieszkam w okolicach Krakowa i jezeli zaopatruje sie w ciekawą literaturę, to tylko w Krakowie. Tamtejszy empik nie ma zbyt dużego wyboru pozycji "ezoterycznych", bywam raczej w małej księgarni specjalistycznej w Małym Rynku, ale ostatnio z numerologii nie mieli ciekawych pozycji. Ale nie wpadłam na porównywanie cen z netem, dzieki za podpowiedź :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Obejrzyj sobie ksiazke w empiku 06.05.03, 23:58 To jezeli pozwolisz to podam twojego mejla mojej kolezance z Krakowa - ona ci napisze gdzie sa takie sklepy u was. Napisz czy moge, bo bez pozwolenia nie napisze. Na odpwoiedz poczekasz, bo ona tylko raz na jakis czas zaglada do skrzynki. Odpowiedz Link Zgłoś
summa Re: Obejrzyj sobie ksiazke w empiku 07.05.03, 09:34 Oczywiście, że Cie upoważniam, dzięki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Poslalam mejla, czekaj na odpowiedz w okolicy 08.05.03, 01:41 weekendu, bo wczesniej to ona pewnie mejla nie odbierze, o ile bedzie w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
jamelia Re: Numerologia 25.06.03, 08:24 A ja...z doświadczenia proponuję najpierw pobawić się kryształami...po to aby na początku poczuć energię cyfr...wiedza sama przyjdzie... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Napisz cos wiecej, prosze n/t 25.06.03, 20:37 jamelia napisała: > A ja...z doświadczenia proponuję najpierw pobawić się kryształami...po to aby > na początku poczuć energię cyfr...wiedza sama przyjdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
summa Re: Napisz cos wiecej, prosze n/t 25.06.03, 22:08 No właśnie! Wyjaśnij, proszę, o co chodzi z tymi kryształami? Odpowiedz Link Zgłoś