gertrruda 26.07.07, 13:03 Co we śnie oznacza, gdy śniący nagle spostrzega, że jest nagi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oneira Re: nagość we śnie 26.07.07, 17:18 Podaj, proszę, więcej szczegółów - w jakich to było okolicznościach, jak się czułaś,jak zareagowałaś itp. To bardzo ułatwia interpretację. Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: nagość we śnie 26.07.07, 18:18 Przepraszam, mogłabyś też spojrzeć na moje grzyby? Odpowiedz Link Zgłoś
gertrruda Re: nagość we śnie 29.07.07, 21:59 oneira napisała: > Podaj, proszę, więcej szczegółów - w jakich to było okolicznościach, jak się > czułaś,jak zareagowałaś itp. > To bardzo ułatwia interpretację. Często moje sny toczą się "w miarę normalnie" i nagle się okazuje, że ja cały czas byłam naga (nikt na to nie zwracał uwagi) albo że któraś z osób występujących we śnie okazuje się naga (ta osoba o tym nie wie). Pojawia się zażenowanie. Ten sen sprzed kilku dni był nieco inny. Pamiętam tylko fragment. Byłam sama w pokoju. Otworzyły się drzwi (bez pukania) i wszedł kolega. Wymieniliśmy kilka zdań i on nagle zrobił dziwną minę. Powiedział: "Wiesz, może pogadamy jak się ubierzesz" i wyszedł. Wtedy ja spostrzegłam, że stoję naga. Dla ułatwienia interpretacji dodam, że kolega odgrywa poboczną rolę w moim życiu i łączą nas tylko koleżeńskie stosunki, a nawet może i mniej ;) No i co ja mam o czymś takim myśleć? ;) Odpowiedz Link Zgłoś