Gość: kuba IP: 212.244.48.* 29.05.02, 21:22 wybieram sie na wakację na floryde,proszę podajcie jakie miasta warto zobaczyć.Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nina Re: floryda IP: 64.107.182.* 30.05.02, 17:14 Gość portalu: kuba napisał(a): > wybieram sie na wakację na floryde,proszę podajcie jakie miasta warto > zobaczyć.Z góry dziękuję. Zapewne Majami,Orlando,Tampa.Zalezy co chcesz robic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apia Re: floryda IP: *.proxy.aol.com 30.05.02, 17:43 Koniecznie Miami- South Beach, west Palm Beach no i plaze w Ft. Lauderdale. Nie zapomniej o wycieczce na Keys!!! Jezeli bedziesz po zachodniej stronie to mimo wszystko wpadniej na wschodnia. Tutaj jest pieknie i bardzo wesolo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: floryda 30.05.02, 17:47 Gość portalu: Apia napisał(a): > Koniecznie Miami- South Beach, west Palm Beach no i plaze w Ft. Lauderdale. Nie > > zapomniej o wycieczce na Keys!!! Jezeli bedziesz po zachodniej stronie to mimo > wszystko wpadniej na wschodnia. Tutaj jest pieknie i bardzo wesolo!!!! moze odwiedz romana! on juz tam jest 2 lata i malo co nie eksploduje... haha jakbys trafil na moment ekplozji, byla by nie lada rozrywka! Odpowiedz Link Zgłoś
cracovian Re: floryda 30.05.02, 17:53 Tyle fajnych mlodych i starych kurewek na Florydzie i Roman nie mogl sobie jednej znalezc poza Rosy Palmer??? Ja na miejscu Niny troche bym sie jego bal :- ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: floryda IP: 64.107.182.* 30.05.02, 18:04 Hej Cracovian,ja nie jestem zainteresowana jego oferta tylko pytalam,gdzie mieszka na Florydzie. Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: floryda 30.05.02, 18:08 Gość portalu: Nina napisał(a): > Hej Cracovian,ja nie jestem zainteresowana jego oferta tylko pytalam,gdzie > mieszka na Florydzie. tak casualnie...tak samo jak sie pyta o pogode? a wlasnie! jak tam pogoda na florydzie! w telewizji mowili ze jakis pozadny huragan 5-tej klasy jest way overdue! Odpowiedz Link Zgłoś