Dodaj do ulubionych

Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłosny?

• starydragon Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok 26.10.10, 18:01
      Sprawdź Lilith Black Moon, zna się na rzeczy, Patrz tutaj :Urok miłosny
      • ruda-777 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok 02.11.10, 07:26
        Też jestem za Lilith . Wcześniej byłam u Algiza i ściągnął tylko 200 euro . Do Lilith można przyjechać i w dodatku poleciła mi ją szeptucha z Orli . Myślę ,że jak nie Lilith to już nikt nie pomoże .
      • aniela3232 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok 17.11.10, 09:05
        Mi również się powiódł a już u Lilith Black Moon miałam dwa uroki , które się powiodły . Jeden ogólny a potem na tego konkretnego
        Urok miłosny tu jest i jest rewelacyjna .
        • nereus1 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok 27.11.10, 22:24
          Jestem specjalistą od paropsychologii. Jest możliwe, że partner(ka) wróci. Tylko nie ma gwarancji, czy taki związek będzie szczęśliwy. To tylko chwilowe spełnienie własnych pożądań. Wyobrażcie sobie, że nienawidzicie kąkretną osobę, a przez manipulacje psychologiczne zostanie taka osoba wam narzucona, czy będziecie szczęśliwi? To jest po prostu gwałt! Gdy wysyłam energię na odległość, to zawsze zaciągam zgodę danej osoby. Taka jest etyka parapsychologów. W pełni zgadzam się z urmilą, która ostrzega przed powiązaniem karmicznym. Zalecałbym zrobić rytuał odczęcia się od danej osoby, zmienić zaprogramowanie podświadomości, i koncentrować się na partnera(kę) która emocjonalnie i duchowo zagwarantuje partnerstwo aż do podeszłogo wieku.
          • niemo-ralny Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok 01.12.10, 18:04
            Ja robiłem tylko u Lilith Black Moon klątwę i nie zrobiłbym uroku miłosnego mimo udanego rytuału po prostu myślę,że sztuczna miłośc to nie to samo .
            • justaserbia Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok 06.12.10, 07:51
              A jak długo u niej się czeka na wróżbę na rok ?
      • karolek137 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok 30.01.17, 15:18
        Sprawdź Amarylis , gosć robi za darmo ....ciekawe , nie . Kase bierze jak jestes zadowolona z usługi to uczciwe milosnyurok.wixsite.com/tarot
    • pikl4 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 09.12.10, 20:35
      mi pomogla ta pani lilith.black.moon@prokonto.pl
      • nejekaj Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 17.12.10, 15:43
        Ja próbowałam Adammusa i tej Lilith Black moon, ale bez efektów, wydałam tylko kasę. Ostatnio znalazłam ogłoszenie pani Lilki. Też trzeba zapłacić z góry-100zl, ale czego się nie robi dla miłości... Ponoć mój facet ma do mnie wrócić w miesiąc. Teraz mijają 3 tygodnie-on zaczął do mnie dzwonić i to kilka razy dziennie(mieszka w Anglii) po prawie roku nie odzywania się. Chyba jednak jest coś w czarach tej pani. On nawet mówi, że marnuję się w Polsce, że mogę przecież pracować tam w jego firmie. Na razie nie wyznaje gorących uczuć, ale to już chyba coś, daje mi do zrozumienia żebym przyjechała, no a ten urok ponoć ma się rozwijać stopniowo... Bardzo mi zależy, bo mamy 2-letnią córeczkę... Jak na razie powoli odzyskuję nadzieję, że wszystko się ułoży. Więc jak mam kogoś polecić to właśnie Lilkę. Ma dużo ogłoszeń w necie, a mail do niej to lilka786@wp.pl . Niestety nie podaje nr telefonu, to jest ten minus pracy z nią. Może spróbujcie, mam nadzieję, że komuś pomoglam, kto jest w takiej trudnej sytuacji jak ja.
        • alinkamala Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 18.12.10, 09:35
          Mi tez pomogła lilka786. Tylko ze na efekty czekalam dluzej niz mi obiecywala, mialo byc miesiac a zrobiły się z tego dwa. Niemniej jednak czar zadziałał. Korzystałam z jej pomocy ponad rok temu i dalej jestem z moim ukochanym, więc mogę z czystym sumieniem potwierdzić, że jest skuteczna. I jak powiedziałas-100zł, to wcale niedrogo. Rozważałam opcje uroku u marii bucardi bo o niej tez jest wiele dorych opinii-u niej ceny uroków zaczynają się od 800zł. Niestety mnie nie stać na coś takiego. u lilki786 troche długo sie czeka ale jest tanio i najważniejsze-skutecznie
          • niemo-ralny Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 19.12.10, 12:59
            Ta Pani z prokontem to oszust. Pisze, że to Lilith Black Moon ma nowego maila i z Joanną Godecką to samo robi. Guzik prawda bo te Panie mają swoje strony oszustko i przestań żerować na czyjejś sławie.
    • agnes109 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 19.12.10, 21:38
      Ja korzystałam z Black Lillith Moon żadnego efektu,teraz zamówiłam urok u kogoś innego czekam na efekty,dam znać.
      • leila14 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 12.01.11, 19:30
        witam wszystkich, chciałabym się pochwalić wszystkim swoim szczęściem. otóż kilka tygodni temu zleciłam wykonanie uroku miłosnego na konkretną osobę i PODZIAŁAŁO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!robiłam wiele uroków u różnych wróżek i wróżów ale dopiero u niej urok się spełnił i jesteśmy razem!!!! a moja sytuacja była naprawdę beznadziejna nawet Stan nie mógł mi pomóc
        a co najlepsze namiary do niej dostałam od pewnej wróżki, która odmówiła wykonania dla mnie uroku twierdząc że się tym nie zajmuje.
        podaje jej namiary może i wam uda się jej pomóc. naprawdę polecam bo warto
        vrajitoare@wp.pl
        całuje cieplutko
        • gosia20.o Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 15.02.11, 17:47
          leila 14 a długo czekalas na spełnienie uroku?pozdrawiam
          • frezja_27 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 17.02.11, 13:49
            Leila14 na innym forum napisałaś,że namiary do tej Pani podał Ci jasnowidz..
            • gosia20.o Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 26.02.11, 14:41
              ja mam pytanie czy ktos oprocz leili14 korzystal z uslug Ewa Vrajitoare?
    • sailormoon_2 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 01.12.11, 14:34
      Oj to chyba troche ryzykowan gra, jak coś pójdzie nei tak to może wyjść na twoja niekorzyść.
      • malika998 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 11.12.11, 08:14
        adrianaaa123 dzięki że mi poleciłaś ashantehx-rewelacja!!!! w końcu mam to co chciałam- ludzie jak chcecie żeby urok zadziałał to nie wypisujcie do lilith black moon(po skasowaniu 600zł przestałą mi odpisywać), do jakichś innych dziwacznych osób, tylko od razu do ashantehx! Mi mega pomogła, nigdy nie widziałam takiej zmiany w człowieku i to tak nagle, facet po kilku latach niezauważania mnie nagle, bo inaczej tego nie ujmę, zakochał się bez pamięci. Ashantehx jak to czytasz to jeszcze raz dziękuję, jesteś wielka!
        • smul_live Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 05.03.12, 21:37
          wez kobieto tu nie łgaj, wiele osób jest zrobionych w konia, poczytaj to forum, idz pisac te bzdury gdzie-indziej
    • jago-da45 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 07.03.12, 15:07
      Ja tego nie robilam, ale moja przyjaciolka wybrala jakas wrozke na wizyta u wrozkipl, ktora sie oglaszala, ze robi takie uroki, oraz talizmany Carmen, czy Julitta? Nie wiem, czy to przypadek i jak to sie stalo, moze odpowiednio mocno w to wierzyla, ale jest teraz z tym facetem, o ktorego jej chodzilo. On nawet przeprowadzil sie do tego miasta, gdzie ona mieszka, bo wczesniej dojezdzal tylko do pracy, wiec kto wie, moze i działa...Powodzenia!
    • behindhazeleyes Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 10.06.12, 17:12
      Mogę polecić sprawdzoną wróżkę, która zamuje się urokami, ale nie tylko. Jednak przebywa ona teraz za granicą i możliwy z nią tylko kontakt mailowy. Ale to uroków nie potrzeba osobistego. Korzystałam z niej ja jak i również moje znajome i naprawdę działa :)
      Nie będę tutaj pisać do niej namiarów, bo nie wiem czy by sobie tego życzyła. Jeśli ktoś chce to zapraszam na maila annaa1987 @ onet. eu (prosze usunac spacje)
      • xoxokleopatra Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 12.09.12, 10:58
        Znam sprawdzoną wróżkę ,która rzuca uroki miłosne,nie ogłasza się w internecie,nie ma nawet komputera dlatego ciężko się z nią skontaktować. pomogła juz wielu ludziom ,w tym mnie. z czystym sumieniem ja polecam. zainteresowanym podam kontakt na maila: ladyluck1@vp.pl
    • coill JA WIEM! 09.11.12, 19:40
      gabriella25 napisała:

> Hej
      > Słuchajcie chciałabym rzucić skutecznie urok miłosny tylko nie wiem jak się do
      > tego zabrać.Czy może jest tu ktoś kto wie jak to zrobić,lub zna taką osobę z
      > Białegostoku,która by tym sie zajęła?
      > Z góry dziękuję za odpowiedz.

intelektem i sposobem postępowania i poznaniem psychiki "ofiary" oraz wiarą w siebie, szacunku do swojej osoby i milosci:)
      Napewno nie poprzez wrzucenie mu czegoś do picia:D

Co do niekonwencjonalnych metod(a są takie)- to taka osoba musi Ciebie samą nauczyc co i jak robic, ona tego za Ciebie nie uczyni i jest to niemozliwe. To zwykle oszustwo a ludzie sa glupi.
      • roskoszniutka Re: JA WIEM! 03.01.13, 20:28
        witam wszystkich, ciaglę tu wchodzę i czytam wasze posty które często podtrzymywały mnie na duchu w momencie w którym zleciłam wykonanie uroku i okresie najwiekszego oczekiwania na efekty. i się udało dlatego postanowiłam napisać i się podzielić wami moim szczęściem. UDAŁO SIE urok ZADZIAŁAŁ jestem taka szczęśliwa że mogłabym skakać z radości non stop :D
        uważam że swoim szczęściem należy się dzielić i dlatego zostawiam swój adres mailowy, jeśli by ktoś chciał do nej kontakt to służę pomocą. o wróżce mogliście już słyszeć ma na imię Iwa i jest naprawdę wspaniała mój mail jest to roskoszniutka@wp.pl
        pozdrawiam cieplutko i wszystkiego dla wszysktich i kazdego z osobno najlepszego w nowym roku.
        ps. to nie jest żadna krypto rekama z mojej strony o co zaraz moge zostać oskarżona
        • olek13 Ja wiem lepiej!!! 04.01.13, 21:56
          Mogę podać absolutnie pewny sposób. Całkiem darmo! Po co płacić jakiejś wróżce?
          Otóż trzeba wziąć ćwierć litra krwi miesięcznej, ugotować z niej czerninę i nakarmić tym ofiarę. Jeśli zje, nie zwymiotuje i nie struje się - efekt murowany!
          UWAGA!: nieskuteczne w przypadku wegetarian.
          • eterniti Re: Ja wiem lepiej!!! 20.01.14, 20:19
            Może trochę o sobie. Mój mąż ma na imię Grzegorz ja jestem Anna i jesteśmy z sobą od ponad 20 lat. Mamy super córeczkę Maję (6,6 lat), którą bardzo obydwoje kochamy. Od pewnego czasu między nami jest coraz gorzej i gorzej, kłótnie i awantury, chłód ze strony męża, spotęgowane ostatnio bardzo od 8 grudnia ub. roku faktem, że mąż najpierw nocował z teściową bo została sama i bała się spać...., później pilnował mieszkania i palił w piecu a ostatnio po awanturze stwierdził, że teraz będzie nocował nadal u matki a przychodził na dzień do mnie i córki, bo ze mną już nie może wytrzymać. Ja Go nadal bardzo kocham i tęsknie za Nim, proszę o powrót ale jest nieporuszony, przebąkuje coś o ewentualnym rozwodzie i podziale opieki nad córką. Próbowałam rozmawiać na ten temat z teściową , żeby po prostu odmówiła mu noclegu ale, Ona jako matka stwierdziła, że nie może tego zrobić swojemu dziecku. Poza tym stwierdziła, że jesteśmy bardzo, bardzo dorośli i powinniśmy się sami dogadać. Niestety nie możemy się jednak dogadać.Poprosiłam o urok miłosny Lilith Black Moon. Po 13 dniach jest jakaś poprawa wrócił do domu i chce ze mną iść na terapię dla związku w kryzysie.
            • rybka-23 Re: Ja wiem lepiej!!! 23.01.14, 18:50
              Na kilometr śmierdzi kryptoreklamą i bzdurą. Lepsze bajki krążą o tej Pani, to jednak rozwija chyba początek reklamy szeptanej na rok 2014. Pozdrawiam myślacych - trzeźwo...
              • alunia420 Apollonus wie najlepiej 25.07.14, 16:06
                Dziele sie swoim doświadczeniem bo wiem, ze nie tylko ja cierpiałam a dużo osób cierpi nadal i trafiamy na ściemniaczy niestety 3 razy mnie wyrolowano :(
                Poleciła mi go koleżanka, którą jak mnie zostawił facet dla innej i Pan Apollonus rzucił urok i mój wrócił, koleżanki też .
                Polecam bo człowiek konkretny i dobrze to zrobił, ciężko jak nie wiem co się dodzwonić ale ja napisałam maila dostałam dużo cennych rad, żeby mojego faceta znów nie stracić.
                • on7777kowalsk Re: Apollonus wie najlepiej 09.04.17, 22:44
                  Czy możesz wysłać mail do Apollonusa? kowalski_on7777@o2.pl
    • pytajacyjan Urok miłosny-opinia? 17.10.14, 23:28
      Znalazłem tą stronę i mam pytanie czy ktoś korzystał ?

magiamilosna.simplesite.pl/
      • szeryfda Re: Urok miłosny-opinia? 28.09.15, 22:11
        Na mnie była dziewczyna rzuciła urok i to dwa razy.
        Nie zdobyła mnie w ten sposób. Gdyby przyszła porozmawiać to na początku bym wrócił.
        Minęło 18 lat. Ja przez te wszystkie lata nie związałem się z żadną kobietą, ona ma nastoletniego syna, a odkąd urodziła córkę trzy lata temu zaczęło jej przechodzić. Uroki osłabły, więc mogłem się uwolnić.
        Byłem nieszczęśliwy przez nią pół życia. A zło które wyrządzisz innym wróci ze zdwojoną siłą.
        Nie wiem co ją spotka. Na pewno jest skłócona z całą rodziną.
        Dziewczyny, nikt mądry nie robi interesów z diabłem.
    • lara9369 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 26.01.15, 20:15
      Misya Miłosz Galantowicz
      ul. Jaskółcza 23
      65-465 Zielona Góra
      woj. Lubuskie
      Tel. 50 314 90 80

Czy ktoś wie co to za MISYA?
      regiofirma.pl/firma/1407102
      • szeryfda Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 28.09.15, 22:15
        Na mnie była dziewczyna rzuciła urok i to dwa razy.
        Nie zdobyła mnie w ten sposób. Gdyby przyszła porozmawiać to na początku bym wrócił.
        Minęło 18 lat. Ja przez te wszystkie lata nie związałem się z żadną kobietą, ona ma nastoletniego syna, a odkąd urodziła córkę trzy lata temu zaczęło jej przechodzić. Uroki osłabły, więc mogłem się uwolnić.
        Byłem nieszczęśliwy przez nią pół życia. A zło które wyrządzisz innym wróci ze zdwojoną siłą.
        Nie wiem co ją spotka. Na pewno jest skłócona z całą rodziną.
        Dziewczyny, nikt mądry nie robi interesów z diabłem.
        • lara9369 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 28.09.15, 22:58
          szeryfda napisał: nikt mądry nie robi interesów z diabłem.
          Co ma do tego Diabeł??? Nikt normalny - nie robi interesów ze swoim sumieniem! Tylko ty sam odpowiadasz za to, co robisz innym. Chcesz spokojnie spac w nocy? Nie krzywdź innych, bo twoje sumienie=dusza nie da ci spokoju. Kazdy sam odpowiada za to, co robi w życiu. Ńiektórzy by chcieli znaleźć sobie niejakiego Kozła Ofiarnego, Boga, który karze za grzechy? Błąd. Bóg jet Dobry i nie jest w stanie nikogo karać i krzywdzić. Każde z nas odpowiada tylko przed jednym sędzia: własnym sumieniem. Wolna wola.
          Nie czyń innemu co Tobie niemiłe ;)
    • joasiarad Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 29.09.15, 21:05
      Sama skorzystałam ale to było z dwa lata temu. Pani Layla lecz dawno nie miałam z nią kontaktu. To na ezosfera com
    • 7katia Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 06.10.15, 23:48
      Tak mam katakt w Hiszpani jest to Santeria magia z Kuby prosze poczytac efekty b.dobre ale cenowo b.drogie
    • 1salamandra Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 10.10.15, 10:36
      Aby rzucić na kogoś urok miłosny to trzeba wejść w relację z własną głupotą i wypróbować to na sobie. A potem już nie będziesz potrzebować wrogich relacji do drugiego człowieka.
      • barbi-69 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 04.11.15, 20:27

Głupotą są wypowiedzi osób które nie mają pojęcia ale mają dużo do powiedzenia. ja byłam i wiem że to działa. Fakt, tą osobą był egzorcysta i naprawdę z pełną świadomością tego kim jest oddałam się jego działaniom. Zresztą każdy może zaglądnąć na egzorcysta. info i sam się przekonać

1salamandra napisał(a):

> Aby rzucić na kogoś urok miłosny to trzeba wejść w relację z własną głupotą i
        > wypróbować to na sobie. A potem już nie będziesz potrzebować wrogich relacji do
        > drugiego człowieka.
        • mare_k1975 Re:Jak rzuciś urok miłosny Apollonus mówi jak jest 11.06.16, 11:55
          Faktycznie jest wielu ściemniaczy!!! Z mojego doświadczenia Apollonus jest o.k. przede wszystkim skuteczny i mówi jak jest. Jak coś może zrobić to zrobi a jak nie może to napisze, że nie zrobi. Dla mnie odpowiedź nie jest też bardzo cenna. Aczkolwiek Apollonus wykonał dla mnie obrzęd miłosny ! i na finanse! i jest tak jak się umawialiśmy.
    • sabinazalikowska Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 13.06.16, 20:50
      korzystał ktoś z urok-milosny.pl?
    • krysiek84 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 25.06.16, 12:58
      Polecam odezwać się do wróżki Emilii: wrozbyemiliiangel@gmail.com
      To najlepsza specjalistka z jaką miałem do czynienia. Reegularnie pomaga mi w sprawach tarota, a dzięki jej rytuałowi miłosnemu - moja dziewczyna wróciła do mnie po rozstaniu i jesteśmy szczęśliwsi niż nigdy wcześniej!
      • olek13 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 26.06.16, 20:28
        Wróżka uruchomiła ostrą kampanię reklamową. Interes nie idzie?
        • w-adrianna Re: Jak skutecznie rzucić urok miłosny-Apollonus 04.07.16, 16:21
          Osobiście korzystałam z usług Apollonusa. Rzucił dla mnie klątwę na byłą kochankę męża i zrobił urok miłosny. Oba obrzędy skuteczne bo mąż do mnie wrócił od kochanki a potem ona dostała za swoje. Bardzo dobry kontakt jest z Apollonusem zarówno przed jak i co ważne po obrzędach. Nie znam wszystkich wróżek i magików, ale na swoim doświadczeniu i dobrze wydanych pieniądzach wiem że jak ktoś chce zamawiać obrzęd to kierunkiem właściwym jest Apollonus.
          • ziemba-z Re: Jak skutecznie rzucić urok miłosny-Apollonus 04.07.16, 16:33
            Ja tez korzystałam z uslug Apollonusa. Najpierw rzucil klatwe na mojego bylego damskiego boksera co dalo mi tyle satysfakcji co nie miara. A potem urok milosny gdzie po nim teraz poznaje coraz to ciekawszych facetow :-)) naprawde mam z czego wybierac. Zamowilam u niego rowniez na przyciagniecie miloscie tobre mojo. Calosciowo efekt jest widoczny na plus nie wspominajac o moim samopoczuciu gdzie w koncu czuje sie kobieta.
            • olek13 Re: Jak skutecznie rzucić urok miłosny-Apollonus 04.07.16, 18:09
              I ja, i ja...
              Żenujące.
    • kalarepa1502 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 07.07.16, 00:07
      Nie ma czegoś takiego jak urok miłosny, to bez sensu.
      LEpiej poczytać ksiązkę o tym co możemy sobie sami "stworzyć" czyli o tym co potrafi nasz mózg niż bawić się w takie głupoty. To jest dobre dla dzieci w przedszkolu, abrakadabra hokus pokus ! :D
      • malwina185 Re:Kto umie rzucic urok-jak dla mnie to Apollonus 15.09.16, 21:34
        Z tego co wiem to nie takie proste samemu bawic sie energiami bo mozna sobie samemu zaszkodzic. Wiem bo kiedys probowalam i nic nie wychodzilo. Dopiero Apollonus zrobil to w taki sposob, ze zadzialalo. Dzieki obrzedowi milosnemu poznalam partnera takiego o jakim marzylam cale lata. Moj chlopak jest fizycznie taki jak sobie wymarzylam. Dla mnie to niesamowite. Cala prace wykonal Apollonsu i cale ryzyko wzial na siebie. Sama wiem z doswiadczenia ze przy obrzedach jak sie samemu probuje robic to jest zawsze ryzyko ze mozna sobie zaszkodzic jak sie nie wie jak to zrobic. Czyli lepiej jednak jak ktos to zrobi i wie jak to zrobic.
        • olek13 Re:Kto umie rzucic urok-jak dla mnie to Apollonus 16.09.16, 09:19
          Reklama dźwignią handlu?
          Nowy na rynku, czy weteran bez klientów?
          Może jednak lepiej się wziąć za uczciwą i pożyteczną pracę?
        • tubisie2005 Re:Kto umie rzucic urok-jak dla mnie to Apollonus 17.09.16, 17:46
          A mnie Apollonus bardzo skutecznie naciągnął...
          W dramatycznym momencie,kiedy całe życie mi się zawaliło.
          Przestrzegam przed Apollonusem.
          • lara9369 Re:Kto umie rzucic urok-jak dla mnie to Apollonus 18.09.16, 23:11
            naciągnął??> ulżyło?
            ludzie opamiętajcie się gdzie piszecie!
          • adam_w_adam Re:Kto umie rzucic urok-jak dla mnie to Apollonus 23.11.17, 21:52
            A mnie wręcz przeciwnie co opisałem poniżej. Mi uratował związek, firmę i w zasadzie życie bo nie wiem jak by się to skończyło gdyby nie Apollonus.
    • carlos.78 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 22.09.16, 21:27
      Bardzo polecam tą pare to jest coś unikatowego dwoje pracuje dla jednego. Są naprawde skuteczni. Pomogli mi odzyskać moją ukochaną. Pomogli kilku moim znajomum są naprawde skuteczni. Polecam anaxis54@gmail.com
      • olek13 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 23.09.16, 16:46
        Powyższy wpis jest reklamą (reklamą płatną? autoreklamą?) i nie jest wiarygodny.
    • chariezdha Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 27.09.16, 18:51
      Najlepsza jest mishaukr@wp.pl! Pomaga w 100%
      • olek13 Kolejny blok reklamowy leci 27.09.16, 18:56
        Reklama pasty do zębów i maści na hemoroidy też będzie?
    • pigwa_anyz Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 09.10.16, 12:33
      Obawiam się że może być to trudne... ;)
    • patrykslomiany Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 21.02.17, 00:22
      Ja osobiście polegam wróżkę Emilię Angel. Pomogła mi odzyskać utraconą ukochaną. Traciłem już nadzieję, a Pani Emilia pomogła mi w niecały miesiąc! Zajmuje się rytuałami miłosnymi ale nie tylko! Na pewno Ci pomoże.
      Dla zainteresowanych: wrozbyemiliiangel@gmail.com
      • olek13 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 21.02.17, 20:13
        Na pewno pomoże, ulży portfelowi
    • nick400 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 06.03.17, 19:35
      ktoś z Was może korzystał z usług Samos?
      • gupiaoslica Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 07.03.17, 08:18
        Korzystało pewnie wielu, ale nie wielu jest się wstanie przyznać co z tego wyszło, a raczej na ile popłyneli. Urok to tylko mocna sugestia i w cięższych przypadkach sie nie uda. Spętanie to co innego.
        • nick400 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 07.03.17, 09:58
          co masz na mysli, mowiac o spetaniu?
          • tom_maciej Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 08.03.17, 22:29
            Ja
            • tom_maciej Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 08.03.17, 22:34
              Ja robiłem u Apollonusa rytuał miłosny czekałem w sumie 7 tygodni i to co powiedział Apollonus to sie wydarzyło. Moja żona wróciła do mnie a było bardzo zle prawie rozwod papery rozwodowe u prawnika. Ona była tak rozjuszona że normalnie nie miałem zadnego dojscia do niej aby coś naprawić. Apollonus napisał mi co i jak mam robić i zrobił rytuał i kobieta normalnie się dała przekonać jakby z niej powietrze zeszło. To się stało z dnia na dzień a juz pisalem do niego kiedy kiedy cos sie stanie inie ukrywam bylem niecierpliwy. Dla mnie to niewiarygodne ale tak sie stało. Jedynie co mi kazał to nic jej nie wspominać, że korzystałem z jego usług i jeszcze kilka porad ale za duzo mnie to kosztowalo abym o tym publicznie pisac, ale gosc jest niezły w te klocki trzeba przyznac zna sie na kobietach i na zyciu.
              • nick400 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 08.03.17, 22:48
                a slyszałeś cos o SAMOSIE ?
                • tom_maciej Re:Czy wiecie jak rzucić urok miłosny-Apollonus!!! 08.03.17, 23:00
                  Slyszalem o SAMOSIE, ale nie polecam bo kolega opowiadal ze jego obrzedy slabo dzialaja czyli lipa na maksa.

Ale ja znalazłem Apollonusa, ktory skutecznie pomogł w sprawie zony, która juz chciala rozwodu i moich pieniedzy oczywiscie. Trzeba przyznac ze nawywijalem ale chciałem sie zrehabilitowac i wszystko naprawic. Apollonus zrobił te swoje czary i poprowadził mnie strategicznie z moja zona jak dzieciaka za raczke. Moja zona nie mogla mnie poznac, ze jestem taki szarmancki, kulturalny i ze zmienilem sie o 180 stopni. Sporo dobrych porad Apollonus mi udzielil a to przydatne myki jak sie zachowac aby utrzymac zwiazek w calosci. Do Apollonusa mozna smialo uderzac bo to doswiadczony widac przez zycie czlowiek i ma wiedze, zaskakiwal mnie na kazdym kroku.
                  • on7777kowalsk Re:Czy wiecie jak rzucić urok miłosny-Apollonus!! 09.04.17, 16:16
                    Czy możesz wysłać mi kontakt do tego Apollonusa? kowalisk_on7777@o2.pl dzięki.
              • on7777kowalsk Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 09.04.17, 22:50
                Czy możesz wysłać mi mail do Apollonusa? kowalski_on7777@o2.pl
    • juliamarczewska123 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 17.05.17, 17:43
      Witam!
      Serdecznie polecam CI Panią Emilię Angel!
      Na pewno Ci pomoże. Nie znam nikogo z wyższą skutecznością od niej.
      Jej mail to: wrozbyemiliiangel@gmail.com
      • adam_w_adam Re:Czy ktoś wie jak rzucić urok-dla mnie Apollonus 23.11.17, 21:46
        Apollonus dla mnie przerósł najśmielsze oczekiwania. Moja historia zaczęła się od tego, że odeszła ode mnie żona. Zakochała się w trenerze z siłowni i odeszła. Nie mogłem się równać z napakowanym mięśniakiem, załamałem się do tego stopnia, że padła mi firma. Wszystko staczało się w dół. Szukałem pomocy w hipnozie co okazało się wielką porażką bo zostałem po tym opętany przez jakieś dziwne energie o czym się dowiedziałem po czasie. Szukałem pomocy jak inni u bioenergoterapeutów i nic. W końcu trafiłem na Apollonusa przez znajomą koleżankę. Ten gość po tygodniu jakiś czarów napisał mi co i jak mi dolega i jak to naprawić. Trudno mi w to do dzisiaj uwierzyć, ale po jego czarach z obrzędem miłosnym żona wróciła załamana czego narobiła. Jej mięśniak musiał wyjechać z kraju po zamówionym obrzędzie na rozbicie związku, nie wiem jak pan Apollonus to zrobił, że gościu musiał akurat teraz wyjechać. Moja firma powróciła do dawnej świetności po obrzędzie na sukcesy zawodowe co mnie zwaliło z nóg bo nieoczekiwanie podpisałem lukratywny kontrakt. Gdybym sam tego nie przeżył to bym w to nigdy nie uwierzył. Dla mnie jest to fenomen bo dowiedziałem się, że jest inny świat czy światy poza tym w którym żyje. Od tego czasy zupełnie inaczej patrzę na życie. Faktycznie od pana Apollonusa można się sporo nauczyć i skorzystać bo naprawienie mojego życia wydawało mi się niemożliwe do zrealizowania. Bardzo się myliłem.
    • bar.bidu Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 26.11.17, 11:07
      Bujda na resorach
      • adam_w_adam Re:Czy ktoś wie jak rzucić urok-dla mnie Apollonus 16.12.17, 16:29
        To nie bujda tylko prawda. Dużo zawdzięczam Apollonusowi a kwestionowanie czy bardziej szydzenie z moich wpisów "dwoma słowami" jest słabe. Przeglądałem fora i użytkownik bar.bidu nadaje na wszystkich ludzi z branży ezoterycznej, wrzuca wszystkich do jednego worka twierdząc że wszyscy kłamią i naciągają, wygląda na osobę wynajętą do siania fermentu. Po co siać ferment ja tu piszę po to aby inni mogli się dowiedzieć jak można naprawić swoje życie jak wszystko się wali. Nie ważne czy ten co pomaga nazywa się Apollonus czy inaczej ale ważne jaki to człowiek i że chce i potrafi pomoc.
        • bar.bidu Re:Czy ktoś wie jak rzucić urok-dla mnie Apollonu 17.12.17, 10:54
          Przesadzasz mam tu tylko dokladnie 3 wpisy. Na wszystkie wątki jakie są.
        • olek13 Re:Czy ktoś wie jak rzucić urok-dla mnie Apollonu 18.12.17, 08:05
          Za to ja chętnie się dołączę: wszystkich wrzucam do jednego worka, bo cała ezoteryka to jedna wielka bzdura i ściema.
          • dzidka80 Re:Czy ktoś wie jak rzucić urok-dla mnie Apollonus 18.12.17, 20:26
            A ja uważam, że jak ktoś myśli, że jest tylko to co widzi a ezoteryka wyjaśnia między innymi to czego się nie widzi to jest jeszcze ubogim człowiek. Apollonus mi to wyjaśniał, że na każdego przychodzi ten czas, że się przebudzi i poczuje a ci co nic nie czuja to mają jeszcze niską świadomość ale kiedyś się im ona zwiększy. Zresztą nauka już potwierdza istnienie np. pola człowieka, kompleksu świadomościowego i wiele innych zjawisk więc nie ośmieszajcie się pisząc, że to bzdury i ściema bo lepiej doczytać. Niedowiarki zawsze będą ale się przebudzą kiedyś to nie tylko od Apollonusa wiem. Dużo się dowiedziałam od Apollonusa przy okazji jak pogonił mojego byłego męża psychopatę a potem zrobił obrzęd na nowa miłość. I co męża się pozbyłam i mam nowego partnera i normalne życie. Apollonus dał mi nowe życie i dał mi siłę że mogłam je zmienić na takie jak chce a nie jak inni chcą.
            • olek13 Re:Czy ktoś wie jak rzucić urok-dla mnie Apollonu 18.12.17, 22:16
              Najwyższą świadomość zatem mają delirycy: widzą białe myszki, tacy są przebudzeni!
              Nie bredź, proszę o nauce, bo guzik o niej wiesz. To, co o nauce plotą ezoteryczni cwaniacy, ma służyć ogłupianiu takich, jak Ty. Ale masz szansę: wysil się i poszukaj dowodów na istnienie tych "zjawisk" - tylko w wiarygodnych źródłach, a nie na portalach, na których się wypisują ezoteryczny durnie. Podpowiem: wygodnymi wiarygodnymi źródłami są recenzowane czasopisma naukowe. Zapewniam Cię, że nie znajdziesz żadnych bzdur o dowodach na istnienie "pól człowieka" itp. bredni. A skąd to wiem? Ano stąd, że szukałem.
              Jeśli sobie poprawiłaś życie - to super. Tylko z tego powodu nie warto wpadać w bzdurę, sprzedawaną przez naciągaczy albo popaprańców.
              • dzidka80 Re:Czy ktoś wie jak rzucić urok-dla mnie Apollonu 28.12.17, 22:42
                olek13 to typowy niedowiarek uważający że jak czegoś nie znalazł to znaczy że tego nie ma, śmiech na sali, typowy przedstawiciel starego zmanipulowanego myślenia. Szukanie jest ważną umiejętnością dla ludzi inteligentnych. Jestem osoba wykształconą i wiem coś na temat tych badań naukowych, czasopism sponsorowanych przez wielkie pieniądze a przez to mało rzetelnych wręcz przekłamanych, internet aż huczy od tych manipulacji w badaniach, coraz więcej wychodzi na jaw. O polach człowieka pisze m.in.dr. Danuta Adamska-Rutkowska, o której wspomniał mi Apollonus, poszukaj sobie jej publikacji doucz się aby nie ośmieszać się publicznie. Twoje zapewnienia że się nie znajdzie nic w literaturze są żenujące, wspomnę, że pani dr. Rutkowska jest specjalista w dziedzinie inżynierii chemicznej i procesowej czyli naukowiec ścisły który odkrył że jest inny świat poza tym co się widzi. Zresztą nie tylko ona o tym pisze, ona się powołuje na badania wielu naukowców w tej już nie mało znanej dziedzinie. Apollonus kiedyś napisał mi cytat George`a Orwell`a pasujący do tej sytuacji: "Im dalej społeczeństwo jest od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym";
                • olek13 Re:Czy ktoś wie jak rzucić urok-dla mnie Apollonu 04.01.18, 20:02
                  Jak zwykle: każdy widzi to, co chce. Jak pisałem o czasopismach recenzowanych, a Ty mi o sponsorowanych...
                  To, że jakaś pani z doktorskim tytułem coś pisze, to znaczy, że umie pisać. A co pisze - to zupełnie inna sprawa. Tytuł doktorski nie gwarantuje nieomylności u jego posiadacza. Chwalisz się wykształceniem, zatem powinnaś to wiedzieć. Nauka nie bazuje na tytułach, tylko na czymś zupełnie innym - to wiem, jako niezbyt dogłębnie wykształcony szary człowieczek. Tyle w kwestii żenady i nieuctwa.
                  A co do prawdy: informuję, że nie musi być prawdą to, w co wierzysz lub w co wierzą Twoi guru. Prawdy trzeba dowieść, bo samo zaklinanie się pogrubioną czcionką, to bliższe jest g**** prawdzie.
                  Twoja ulubiona pani dr (bez kropki, wykształcona osobo...) niczego nie odkryła, głosząc że świat postrzegany jest przez ludzi w ograniczony sposób. Nie wiem, co zobaczyła, ale właśnie po to stosuje się metody naukowe, by różne przywidzenia różnych nawiedzonych mądral weryfikować. Zatem: dowody, dowody, a nie bredzenie o "prawdzie" poproszę.
                • r.wilk77 Re:Czy ktoś wie jak rzucić urok-dla mnie Apollonu 23.02.18, 23:45
                  Do dziadka
                  bardzo proszę o kontakt na r.wilk@o2.pl
    • bar.bidu Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 19.12.17, 18:42
      Każdy ezoteryk powinien się w końcu przebudzic, im szybciej tym lepiej dla niego.
      • martak350 Re:Czy ktoś wie jak dobrze rzucić urok-Apollonus ! 28.12.17, 22:57
        Ja też uważam że istnieje inny świat jakiego nie widzimy. Też pisałam o tym z Apollonusem. Gdyby tak nie było to on by mi nie pomógł a zrobił to. Mój mężczyzna znów mnie kocha i jest ze mną. Torby mojo od Apollonusa na podtrzymanie związku i finanse ja czuję jak działają. Zarabiam coraz lepiej i mam miłość od ukochanego cóż dodać cóż ująć :-)))
        • realistka-79 Re:Czy ktoś wie jak dobrze rzucić urok-Apollonus 04.01.18, 19:02
          OSTRZEGAM PRZED WRÓŻEM KAMILEM !!!!!! To oszust, ma gotowe szablony wróżb. Poza tym to cham i prostak. Mam kilka jego tzw. układów partnerskich i wróżb, wwszystkie to niemal identyczne gotowce. Ja dałam sobie wyłudzić 150 zł ale za pseudo rytuału zagarnia min. 1200 zł . Kto chce szczegóły zapraszam na mirella115@wp.pl
    • megi0121 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 17.01.18, 10:25
      Nie wolno żucać uroków wbrew kogoś woli bo zawsze potem energia sie odwraca i wraca do ciebie ta zla ....to tak jak ciebie miałby ktoś na siłe zmusic do miłości ....Każda czyniona magia musi byc wykonana rozsądnie i bez szkody dla nikogo,pozdrawiam
      • katarina_mig Re:Czy ktoś wie jak rzucić urok-dla mnie Apollonus 18.01.18, 23:53
        Różnie mówią z tym wracaniem energii ale ja w to nie wierzę. Zamawiałam spętanie u Apollonusa w zeszłym roku i jakoś nic złego się nie dzieje i nic nie wraca a wręcz przeciwnie. Między mną i partnerem jest dobrze zero kłótni to czego się czepiać. I torbe mojo też kupiłam profilaktycznie taką chroniącą miłość i działa superancko.
        ".:." XOXO dla Apollonusa
        • kontroler0 Re:Czy ktoś wie jak rzucić urok-dla mnie Apollonu 20.01.18, 21:38
          Kłótnia będzie jak czar pusci.Bedzie też dużo dużo gorzej.Juz niedługo , nie przejmuj się.
          • beatrice84 Re:Czy ktoś wie jak rzucić urok-dla mnie Apollonus 22.01.18, 22:05
            Co ma puścić jak tyle u niej jest dobrze. U mnie po obrzedzie Uroku jesteśmy z mężem jak nowo poznana para i nic nie puszcza. Staremu się wszystko trzyma jak należy zrobił się nawet romantyczny dla mnie pasuje i nie zapowiada się, żeby było inaczej. Nawet mojemu synowi Apollonus pomógł zerwać z toksycznym towarzystwem. Syn ma nowych kolegów i mają wspólne hobby.
            • muszka101 Re:Czy ktoś wie jak rzucić urok-dla mnie Apollonus 06.02.18, 17:26
              U mnie Apollonus wykonał analizę stanu zdrowia. Było ze mną źle bo lekarze nie wiedzieli co mi jest tylko mnie leczyli na nie wiadomo co. Tony leków i nic. Koleżanka mnie namówiła na diagnozę zdrowia u Apollonus i było warto bo ten pan trafił w 10. Kazał mi to skonsultować z lekarzami co przebadać, aby to potwierdzić. Lekarze potwierdzili to i stwierdzili, że mam szczęście że wpadłam na to co przebadać. Na to tylko się uśmiechnęłam i w duchu powiedziałam Apollonus dziękuję. Apollonus doradził mi co mam robić i po 3 miesiącach jestem zdrowa, jestem pełna wigoru i mam siły do życia oraz chęci o tym pisać, a nie chciało się mi przedtem już żyć. Jestem bardzo wdzięczna Apollonusowi dlatego o tym piszę.
    • claoodia Re: Czy ktoś wie jak rzucić urok miłosny Apollonus 16.03.18, 17:54
      Spotkałam na swojej drodze do szczęścia wiele osób chcącym mi pomagać. Różnie to bywało. Pół roku temu zamówiłam urok u Apollonusa. Nie wiedziałam co mam wybrać z jego oferty, ale on mi dobrze doradził. Po 2 dwóch miesiącach nic się nie działo i w połowie 3 miesiąca mój misiaczek wrócił do mnie po roku rozłąki. To dodało mi skrzydeł. Tak się rozkręciłam, że zamówiłam u niego jeszcze obrzęd przeskakiwania linii czasowych bo chciałam zmienić życie na lepsze. Bardzo ciekawa sprawa z tymi liniami bardzo mnie uświadomiło że mogę bardzo dużo zmienić w życiu i otoczeniu. Po 3,5 miesiącach faktycznie moje życie się zmieniło bo mam nową pracę, nowych znajomych, lepiej się czuję i mieszkam w nowej dzielnicy z moim misiaczkiem, założyłam swoja firmę i wiedzie mi się o wiele lepiej niż poprzednio. To szok, że o tym nie wiedziałam wcześniej, że tak można zmieniać życie. Apollonus mnie zaskoczył bardzo pozytywnie.
      • dorotha11 Re: Czy ktoś wie jak rzucić urok miłosny Apollonu 04.04.19, 14:40
        Witaj. Czy masz jakis namiar na tego Apollonusa? Mozesz powiedziec jakies szczegoly? Zalezy mi bardzo. dorotha11@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka