fajnysybgru 26.04.08, 15:05 Mam prośbe czy ktoś ma jakis rytuał na pracę.Bede bardzo wdzieczna za wszystkie podpowiedzi.Dziekuje.Sybilla Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_krysia1 Re: Rytuał na prace??? 27.04.08, 20:29 Pozwoliłam sobie skopiować to co już tu było w początkowych watkach pisane. Pierwszy rytuał, bardzo prosty, tak na początek... Kupić obrazek Św. Kajetana i pęczek naci pietruszki (proszę się nie smiać :))W szklanke wlać wodę , włożyć nać i oprzeć obrazek. Codziennie zapalić przez chwilę niebieską świecę i zwizualizowac swoje potrzeby, poprosić o pomoc własnymi słowami. Gdy nać zwiędnie, wymienić na nową. Kajetan pomaga w sprawach materialnych i przyznam, ze nie sprowadzi deszczu pieniędzy, ale pomoże wyjśc z trudnych sytuacji... Niech nikt obcy czy z domowników tego nie dotyka, najlepiej postawić w ustronnym miejscu. Anioł Menadel Pomaga znaleźć i zachować pracę. O Święty Menadelu, ja.... wzywam Cię przez święte Imię Boga, wysłuchaj mnie.proszę cię, abyś pomógł mi znaleźć dobrą pracę i na długi ją zachować. Dziś bowiem stałem się podobny do tych, których dotknęło nieszczęście, a widmo niedoli zagląda w moje progi. Ratuj mnie więc i nie dopuść do mojej zguby,gdyż w Tobie położyłem wszystkie swoje nadzieje.Niech Pan Zastępów, który jest Ojcem Miłosierdzia skieruje na mnie swoje Oblicze i niech wypełnia się obietnice, które powiedział : proście, a będzie wam dane. Niech ufność moja otworzy Niebiosa, jak wtenczas, gdy na pustyni Bóg zesłał mannę z Nieba i nakarmił nią swój lud. proszę więc, ześlij mi ową "mannę" jaką będzie moja praca i dobre, godziwe zarobki. Niech hojność Pana przyniesie mi zbawienie, a Jego łaska trwać będzie na wieki. Przyjmij modlitwy moje Aniele Menadelu i z miłością zanieś je przed Majestat Pana, który jest dawcą wszelkie dobra, a ja uwielbię święte Imię jego po wszystkie dni mego życia. Amen. Aniol Ariel poproś o pomoc Anioła Ariela. Zajmuje się właśnie światem materialnym człowieka. Pozdrawiam.Krysia Boże, Ty udzieliłeś świętemu Kajetanowi, kapłanowi, łaski nasladowania życia apostołów, spraw, abyśmy za jego przykładem,i wstawiennictwem, zawsze pokładali ufność w tobie i nieustannie szukali Twojego Królestwa Przez Chrystusa Pana Naszego Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnysybgru Re: Rytuał na prace??? 28.04.08, 09:00 Bardzo bardzo Pani dziekuję,ze odpowiedź.Juz od dzisiaj nie bede miała internetu i te godzinny ranne były juz ostatnimi zeby ten rytuał spisć.Jeszcze raz dziekuje.Wierze ze sie uda znaleźć tą lepsza prace i poprawić swoja sytuacje materialną. Odpowiedz Link Zgłoś