Dodaj do ulubionych

POMOCY - wróżbita Niciejewski Łódź

26.02.09, 22:45
Witam wszystkich.

Ładnych parę lat temu, byłam u wróżbity. Pan Niciejewski przyjmował w Łodzi na
ul. Piotrkowskiej w swoim domu, był to starszy Pan, bardzo specyficzny,
niewiele mówiący, wróżący z kart tradycyjnych.

Chciałabym wiedzieć, czy ktoś kiedykolwiek u niego był, czy sprawdziło się to
co przepowiedział? Czy nadal przyjmuje?

Doświadczam dziwnej rzeczy, powoli to co przepowiedział (co potraktowałam z
lekkim uśmiechem), zaczyna łączyć się w całość, czy wróżba się spełnia? Dziwne
uczucie.

A może znacie innego bardzo dobrego wróżbitę?

Pozdrawiam i czekam na odp.

Obserwuj wątek
    • arkadiusznl Re: POMOCY - wróżbita Niciejewski Łódź 09.03.09, 18:35
      pochodze z łodzi i dam ci dobrą rade nigdy ale przenigdy nie chodz
      do wróżki.NIczego dobrego z tego nie uzyskasz. pozdrawiam
      • youli Re: POMOCY - wróżbita Niciejewski Łódź 23.04.09, 22:23
        mi wrożka uratowała życie. Pewien facet chciał mnie zbic i robil to
        systematycznie przez miesiąc. Wykończona, ostkiem sił (myśląc że
        niedlugo umrę więc mi juz na niczym nie zależało) napisalam do
        pewnej wrożki na viversum. Ta mi powiedziala co się dzieje ze mną.
        Co jest tego przyczyną. Faceta powstrzymalam. Dziś żyje i mam się
        niejangorzej.

Jeśli masz problem wielki, taki ze tylko wiedza zza światów może
        pomóc to polecam. Jeli chcesz się tylko dowiedzieć co Cie czeka w
        życiu to nie polecam. Wróżki mają tendencję do upiększania
        przyszlości. Każdy czlowiek ma własna wolę i podejmuje decyzję.
        Wystarczy że jedna osoba podejmie inna decyzje niż myslała że
        podejmie w chwili stawiania wrożby i cała wrożbę szlag trafi a
        Ciebie może to doprowadzic nawet do depresji. Bo miało byc pieknie,
        miało sie układać, miała być miłość a jest samotność... wiec jak
        to?? tak to. Wróżba jest tylko wrożbą i niczym więcej.
        • po.prostu.ona Re: POMOCY - wróżbita Niciejewski Łódź 24.04.09, 19:54
          Jeżeli wróżba zaczyna się sprawdzać, to poczekaj aż się dopełni. I
          na razie daj sobie spokój z wróżeniem. Aha - wszelkie internetowe
          serwisy wróżbiarskie, tudzież "wróżki" z Allegro odradzam, chyba, że
          traktujesz to jako rodzaj zabawy, z baaaardzo dużym przymrużeniem
          oka. Wtedy - proszę bardzo.
          • beasingiel_44 Re: POMOCY - wróżbita wrozki 08.05.09, 17:42
            Bylam u kilku ,,wrozek`` a co??? Tak dla hecy...
            ubawilam sie wspaniale, uwierzcie mi naprawde wspaniale nic poza tym..
            Juz sam wystroj pokoju mnie rozbawil a jak usiadlam i zapytana co mnie sprowadza odpowiedzialm ze cos mi jest ale nie wiem co.
            Nie dalam sie sprowokowac do romowy, nawet slowem, mine smutnej zalamanej kobiety zrobilam i kazda z odwiedzanych wrozek odkryla przede mna swoj dar wrozenia, czyli dar ktorego zadna nie miala i miec nie bedzie nigdy
            gdyz to utopia...
            pozdrawiam
            • anemaya Re: POMOCY - wróżbita wrozki 10.05.09, 11:51
              Gratuluje Ci zdolnosci aktorskich. Tak dobrze Ci idzie, ze sama nie
              wiesz kiedy grasz a kiedy nie.
              • po.prostu.ona Re: POMOCY - wróżbita wrozki 10.05.09, 16:01
                Jeżeli przychodzisz dla hecy, to hecę otrzymasz. Oby nie było z tobą
                tak jak z moim kolegą. Poszedł do wróżki "dla jaj" i bardzo się
                ubawił, gdy ta zaczęła mu opowiadać o jego dziecku i żonie. Był
                bowiem bezdzietnym kawalerem. Jak się wkrótce potem okazało -
                jeszcze zaledwie przez kilka miesięcy.
                :-)
            • aga2_dwa Re: POMOCY -do beasingiel_44 15.07.11, 12:15
              super że nie trafiłaś do mnie bo bym cię z miejsca wysłała do lekarza by zrobił komplet badań i może by wyszło co jest.Poszłaś do wróżki i usiadłaś jak na tureckim kazaniu nie mówiąc czego chcesz.Gratuluje inteligencji .....
              a słyszałaś do czego służy Tarot czy może wolisz żeby ci ktoś powiedział że nad rzeczka wieczorową porą zmoczysz rąbek sukni i żeby cie wybawić z kłopotu nadjedzie brunet na białym rumaku z czerwona róża w zębach.....
    • tursyta Re: POMOCY - wróżbita Niciejewski Łódź 16.03.10, 19:55
      Głupi byłby gdyby nadal wróżył za jakieś grosze. Na pewno wywróżył sobie
      szczęśliwe numery w lotto i teraz siedzi w pałacu na Kajmanach.
      • kinkas.only Re: POMOCY - wróżbita Niciejewski Łódź 15.02.11, 19:05
        witam.ja tez byłam u tego pana 13 lat temu i muszę powiedziec że dosłownie prawie wszystko mi się sprawdziło. wiem ze są ludzie które nie wierzą we wrózby i niech tak zostanie ale ja sie przekonałam ze sa osoby takie jak pan niciejewski którzy potrafią przewidziec to co nas czeka najważniejszego w zyciu.byłam u niego również pól roku temu i takze trzy rzeczy moze nie aż takie wazne juz mi sie sprawdziły a na resztę jeszcze czekam. dla mnie jest to najlepszy wrózbita w łodzi. a przy tym skromny i nie ogłaszajacy sie w mediach.ja dostałam namiary na niego od kolezanki tzw . poczta pantoflowa.pozdrawiam wszystkich wierzacych w sprawy nieogarniete rozumem i logiką.
        • akinka84 Re: POMOCY - wróżbita Niciejewski Łódź 15.03.11, 17:18
          Proszę powiedz mi czy Pan Niciejewski nadal przyjmuje w tym samym miejscu? Mogłabyś podać namiar na niego (telefon kontaktowy)?
          Będę b. wdzięczna.
          Pzdr
          • kinkas.only Re: POMOCY - wróżbita Niciejewski Łódź 08.04.11, 20:20
            byłam u niego w tamtym roku i owszem przyjmuje tam gdzie zawsze ,na piotrkowskiej .nr tel.426323448. pozdrawiam anka.
            • kinkas.only Re: POMOCY - wróżbita Niciejewski Łódź 08.04.11, 20:23
              i niedługo też sie do niego wybieram ,zobaczymy jak teraz ułożą sie karty.
              • gosciowa02 Re: POMOCY - wróżbita Niciejewski Łódź 14.07.11, 11:13
                Witam. Podbijam temat. Chcialabym dowiedziec sie wiecej na temat tego Pana. Prosze o wpisy osoby, ktore skorzystaly z Jego uslug i z jaki skutkiem? Za umoralnianie dziekuje..
                • 3_sonia333 Re: POMOCY - wróżbita Niciejewski Łódź 10.08.11, 18:54
                  Byłam u tego Pana dwa razy, pierwszy raz w marcu, a drugi w czerwcu. Za drugim razem powiedział mi zupełnie inne rzeczy. Nie były to jakieś drobnostki tylko jedne z ważniejszych spraw życiowych więc nie wiem na ilę mogę wierzyć w to co mówił. Wiadomo że do każdej wróżby należy podchodzić z dystansem. Dodam jeszcze że byłam u innych wróżek i powiedziały mi rzeczy bardzo zbliżone z tym co Pan Niciejewski mówił za pierwszym razem.
                  Pozdrawiam
                  • gosciowa02 Re: POMOCY - wróżbita Niciejewski Łódź 07.09.11, 12:26
                    do 3-sonia333: tzn. mozna to rozumiec, ze za pierwszym razem powiedzial Ci zupelnie cos innego, a za drugim tez cos innego? Czy to co mowil za pierwszym razem sie juz spelnilo? Szukam po prostu kogos kto ma dar, bo do wrozenia trzeba go miec. Jesli trzeba to pojade nawet bardzo daleko, bo nie mieszkam w Lodzi, ale najpierw musze miec pewnosc, ze warto.. Bylabym wdzieczna za odpowiedz
                    • 3_sonia333 Re: POMOCY - wróżbita Niciejewski Łódź 11.09.11, 01:00
                      Tak, a dokładniej mówiąc np. za pierwszym razem powiedział że wyjdę za szatyna, że będę wdową i wyjdę drugi raz za mąż. Ciąża w przeciągu 4 lat. Natomiast za drugim razem mówił, że będę miała tylko jednego męża, będzie do blondyn i że dzieci za szybko nie będę miała. Są to duże różnice. Oczywiście nie wiem jak będzie, jeszcze nic się nie sprawidziło z tego co mówił. Opisywał mężczyzn którzy są w moim życiu i to akurat było trafne, bo rzeczywiście tacy są jak mówił, ale to co mi wywróżył na przyszłość - nie wiem, na razie nic się nie sprawdza.
                      • gosciowa02 Re: POMOCY - wróżbita Niciejewski Łódź 12.09.11, 22:40
                        Do Sonia 333: No to rzeczywiscie duze roznice.. faktycznie sa to w sumie najwazniejsze sprawy zyciowe wiec to chyba podwaza Jego dar. Nie wiadomo, co o tym sadzic... W kazdym razie dziekuje za odpowiedz...
                      • debbie11 Re: POMOCY - wróżbita Niciejewski Łódź 16.12.11, 05:08
                        Czy jeszcze ktos korzystal z uslug tego Pana?
                        • moniaweg Re: POMOCY - wróżbita Niciejewski Łódź 19.01.12, 23:53
                          Podobno powinno sie chodzic do wrozki nie czesciej niz 1 raz w roku, jesli w ciagu 3 m-cy pytalas o te same kwestie, to moze sie niebiosom pokrecilo :)))

Bylam u P Niciejewskiego 2 razy: 1szy raz ok 20 lat temu i 2gi ok 10 lat temu. 1szego razu nie pamietem :) Za 2gim powiedzial mi m.in. czym bede zajmowac sie zawodowo, o zdrowiu mojego syna, o tym, ze urodze jeszcze corke. Wszystko sie sprawdzilo i in osobiste sprawy.
                          Polecam tez Jarka Warchockiego, przyjmuje w bloku na Balutach, k/Limanowskiego (adresu nie pamietam), jest troche zakrecony, ale duzo sie mi juz sprawdzilo z Jego przepowiedni.
                          • anet.77 Re: POMOCY - wróżbita Niciejewski Łódź 22.02.12, 14:51
                            moniaweg napisała:

> Podobno powinno sie chodzic do wrozki nie czesciej niz 1 raz w roku, jesli w ci
                            > agu 3 m-cy pytalas o te same kwestie, to moze sie niebiosom pokrecilo :)))
                            >
                            > Bylam u P Niciejewskiego 2 razy: 1szy raz ok 20 lat temu i 2gi ok 10 lat temu.
                            > 1szego razu nie pamietem :) Za 2gim powiedzial mi m.in. czym bede zajmowac sie
                            > zawodowo, o zdrowiu mojego syna, o tym, ze urodze jeszcze corke. Wszystko sie
                            > sprawdzilo i in osobiste sprawy.
                            > Polecam tez Jarka Warchockiego, przyjmuje w bloku na Balutach, k/Limanowskiego
                            > (adresu nie pamietam), jest troche zakrecony, ale duzo sie mi juz sprawdzilo z
                            > Jego przepowiedni.

Witaj, Byłam u niego też 10 lat temu ale nie pamiętam jego dokładnego adresu a czy Ty go może znasz i czy nie wiesz moze ile teraz bierze za wróżbe ?
                • anet.77 Re: POMOCY - wróżbita Niciejewski Łódź 22.02.12, 14:46
                  gosciowa02 napisała:

> Witam. Podbijam temat. Chcialabym dowiedziec sie wiecej na temat tego Pana. Pro
                  > sze o wpisy osoby, ktore skorzystaly z Jego uslug i z jaki skutkiem? Za umoraln
                  > ianie dziekuje..

Witam . Byłam u Niego 3 razy, za każdym razem w odstępie 5 lat. Sprawdzalność 100% ! Od przeszłości do dnia dzisiejszego, od monentu wyjścia od wróżbity sprawdzają się wszystkie jego przepowiednie. Za każdym razem, mimo dużych odstępów czasowych, potrafił przepowiedzieć te same kwestie (do czasu do póki się nie spełniły a spełniły się wszystkie ) Na prawde polecam.
                  • gosciowa02 Re: POMOCY - wróżbita Niciejewski Łódź 31.05.12, 14:54
                    Dziekuje za odpowiedz. Z wypowiedzi roznych osob, i to w roznych odstepach czasu, widze ze Pan Niciejewski rzeczywiscie sprawia wrazenie osoby godnej zaufania. Akurat mam mozliwosc wyjazdu do Lodzi, wiec rozwaze wizyte u Niego. Pozdrawiam Wszystkich
                    • gosciowa02 Re: POMOCY - wróżbita Niciejewski Łódź 22.09.13, 12:00
                      Witam ponownie,
                      postanowilam wrocic na ten watek, bo jakis rok temu po przeczytaniu opinii na tym watku na temat Wrozbity Niciejewskiego wybralam sie do niego. Zrobil na mnie mile wrazenie, nie obiecywal zlotych gor, a po jakims czasie zaczelo sie sprawdzac powoli to co powiedzial. Akurat mam taka mozliwosc i chcialabym sie wybrac do niego ponownie. Dzwonilam na telefon, ktory zawsze odbieral i umawial sie na konkretna godzine, ale po wykreceniu numeru pojawia sie komunikat ze "nie ma takiego numeru".. Nie wiem czy tylko zmienil numer czy moze zmienil tez adres i nawet nie wiem czy dalej przyjmuje? Gdyby ktos zechcial zamiescic tu ta informacje, to bylabym wdzieczna. Niestety nie jestem z Lodzi i sam dojazd to dla mnie juz spory wydatek wiec nie chcialabym jechac po darmo... Z gory dziekuje za informacje.
                      • osmiornica87 Re: POMOCY - wróżbita Niciejewski Łódź 20.10.13, 13:20
                        Pan Niciejewski niestety już nam nie powróży..odszedl na zawsze..bodajże w grudniu 2012.
    • alic-ja77 Re: POMOCY - wróżbita Niciejewski Łódź 06.07.14, 23:58
      Witaj
      Z tego co wiem - już nie żyje. A szukałam go - bo właśnie po wielu latach i tak sprawdzających się jego słów - właśnie dzieje się w moim życiu bezbłędnie - to co mi przepowiedział.

• ona_ona_508 Re: POMOCY - wróżbita Niciejewski Łódź 03.03.15, 14:42
      Bylam 3 razy w ciagu 10 lat, wszystko sie sprawdzilo..Szkoda ze juz nie mozna sie wybrac do tego Pana. Jesli ktos byl u niego i zna podobnie kompetentna osobe w lodzi, prosze o jakies namiary. Wiem ze przyuczal 2 osoby, szkoda ze nie wzielam od niego wtedy namiarow na tych uczniow....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka