marchewunia 04.01.04, 18:21 Może ktoś przeżył albo się interesuje? Byłam o krok o takiej i na szczęście bądź nie wycofałam się bo zbyt mocno się bałam...dowiedziałam się później że to niebezpieczne bo można nie powrócić do ciała? Czy ktoś coś wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
astralnie Re: Podróże astralne 15.03.04, 13:28 Witam, Zanim następny raz spróbujesz takich czy innych eksperymentów spytaj własne serce, czy dane doświadczenie wzniesie Cię, czy też rozbudzi w Tobie lęk. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Podróże astralne 15.03.04, 21:56 Znam osobe, ktrora ma do tego duze predyspozycje, ale nie odwazyla sie wyjsc dalej niz do lazienki a i tak wspomina to z wielkimi emocjami i wypiekami na twarzy. To, co ja powstrzymuje, to wlasnie strach i niemile doznania, ktore trzeba na poczatku pokonac, by taki stan osiagnac. Marchewuniu, jak to sie stalo, ze o maly wlos doszloby do takiej podrozy. Czy stalo sie to samoistnie, czy bylo to konsekwancja mozolnego treningu? Czy ciebie tez meczyla zmora? Odpowiedz Link Zgłoś
guru68 nieszczescie 24.09.04, 00:00 Marchewuniu....ominela Cie byc moze najwazniejsza 'przygoda' Twojego zycia tu i teraz.. pros o powtorna szanse:))) i jej nie zmarnuj!!! gdy juz to przezyjesz Twoje zycie wewnetrzne i zewnetrzne ulegnie duzej zmianie...nie bedziesz sie bala o nic i o nikogo... Odpowiedz Link Zgłoś
bbmistrz Re: Podróże astralne 27.09.04, 23:44 Bez sensu, nie ma się czego bać. Codzień wychodzimy na poziom astralny , tylko nieświadomie, a szkoda i zawsze wracamy. Wyjście świadome i nieświadome niczym się pod tym względem nie różnią, wrócisz natychmiast kiedy odczujesz jakiś impuls ze świata zewnętrznego np. pies na ciebie skoczy jak będziesz spała :)) Przy świadomym wyjściu możesz oczywiście sma kontrolować, kiedy chcesz wrócić, ale potrzeba trochę wprawy, zresztą istnieje podobno coś takiego jak astralna pempowina, dzięki której nigdy nie zgubisz ciała fizycznego, nie ma się czego bać na pewno :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Podróże astralne 09.10.04, 10:33 bbmistrz napisał: > Bez sensu, nie ma się czego bać. Codzień wychodzimy na poziom astralny , tylko nieświadomie, a szkoda i zawsze wracamy. Wyjście świadome i nieświadome niczym się pod tym względem nie różnią, wrócisz natychmiast kiedy odczujesz jakiś > impuls ze świata zewnętrznego np. pies na ciebie skoczy jak będziesz spała :)) > Przy świadomym wyjściu możesz oczywiście sma kontrolować, kiedy chcesz wrócić, ale potrzeba trochę wprawy, zresztą istnieje podobno coś takiego jak astralna pempowina, dzięki której nigdy nie zgubisz ciała fizycznego, nie ma się czego bać na pewno :)) No cóż to ja jestem tą osobą, która wyszła po za ciało by zapalić lub zgasić światło w łazience.( Już nie pamiętam:) Niestety moje doznania przy wyjściu po za ciało są zupełnie inne niż te, o których pisze Filip Monroe. Dlatego postanowiłam skończyć z eksperymentami. Zawsze jest ktoś koło mnie. Zawsze wydaża się coś głupiego lub tragicznego. Niestety sądzę, że ja przy okazji takich "wyjść" jestem odbiornikiem lub nadajnikiem - i ściągam do siebie inne postacie astralne. Czasami są to Bogu ducha winni ludzie czasami bardzo złe istoty, które odnoszę wrażenie że chcą wypchnąć mnie z własnego ciała. Fakt, że potrafię to kontrolować ( w stosunku do osób złych) nie uprawnia mnie do nękania ludzi, którzy tak naprawdę nie mają z tym nic wspólnego. Kiedyś nieopacznie skontaktowałam się z osobą, która trenowała podróże po za ciało. Osoba ta "sprzedała" mi pewne "zaklęcie" ( Boże jak to śmiesznie brzmi) które NIESTETY jest skuteczne. Dla sceptyków może napiszę, że podczas takiego "ściągania" udało mi się ściągnąć do domu znajomą 3 letnią !!!! dziewczynkę. Oczywiście nie było to moim celem, ale wyobraźcie sobie co to dziecko musiało przeżyć !!!! Tak więc po tym fakcie radykalnie zaprzestałam eksperymentów. Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Do Lyche1 10.10.04, 16:50 Droga Lyche, trudno mi sie zgodzic z Twoim ostatnim stwierdzeniem, ze jakoby zakonczylas eksperymenty z podrozami astalnymi raczej zmienilas srodek "lokomicji" na swiadome snienie, bo z tym tak na prawde trudno jest skonczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
mojra.511 Podróże astralne 2 11.10.04, 20:16 Hmmmm... Możecie mi powiedzieć jak w ogóle zacząć "przygodę" z podróżami astralnymi. Bardzo chciałabym coś takiego przeżyć ;) alle nie wiem jak się do tego zabrać. Macie coś na ten temat? Może jakaś mała "pomagajka" ;). - - --- Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Podróże astralne 2 12.10.04, 10:13 www.kippin.prv.pl/ Wejdź na tę stronę i zarejestruj się ( poczytaj sobie nie będę Ci pisać) Jest tam dużo książek, które trzeba "wypożyczyć" czyli ściągnąć sobie. Polecam Filipa Monroe ale jest bardzo ciężki, no cóż opisanie prawie 30 lat doświadczeń jest bardzo trudne. Hasło do plików : kippin@poczta.onet.pl do wszystkich i jest gdzieś napisane w prawym górnym rogu Odpowiedz Link Zgłoś