Dodaj do ulubionych

Podróże astralne

04.01.04, 18:21
Może ktoś przeżył albo się interesuje? Byłam o krok o takiej i na szczęście
bądź nie wycofałam się bo zbyt mocno się bałam...dowiedziałam się później że
to niebezpieczne bo można nie powrócić do ciała? Czy ktoś coś wie?
Obserwuj wątek
    • astralnie Re: Podróże astralne 15.03.04, 13:28
      Witam,

Zanim następny raz spróbujesz takich czy innych eksperymentów spytaj własne
      serce, czy dane doświadczenie wzniesie Cię, czy też rozbudzi w Tobie lęk.

Pozdr.
    • melinek Re: Podróże astralne 15.03.04, 21:56
      Znam osobe, ktrora ma do tego duze predyspozycje, ale nie odwazyla sie wyjsc
      dalej niz do lazienki a i tak wspomina to z wielkimi emocjami i wypiekami na
      twarzy. To, co ja powstrzymuje, to wlasnie strach i niemile doznania, ktore
      trzeba na poczatku pokonac, by taki stan osiagnac.

Marchewuniu, jak to sie stalo, ze o maly wlos doszloby do takiej podrozy.
      Czy stalo sie to samoistnie, czy bylo to konsekwancja mozolnego treningu?
      Czy ciebie tez meczyla zmora?
      • guru68 nieszczescie 24.09.04, 00:00
        Marchewuniu....ominela Cie byc moze najwazniejsza 'przygoda' Twojego zycia tu i
        teraz.. pros o powtorna szanse:))) i jej nie zmarnuj!!! gdy juz to przezyjesz
        Twoje zycie wewnetrzne i zewnetrzne ulegnie duzej zmianie...nie bedziesz sie
        bala o nic i o nikogo...
    • bbmistrz Re: Podróże astralne 27.09.04, 23:44
      Bez sensu, nie ma się czego bać. Codzień wychodzimy na poziom astralny , tylko
      nieświadomie, a szkoda i zawsze wracamy. Wyjście świadome i nieświadome niczym
      się pod tym względem nie różnią, wrócisz natychmiast kiedy odczujesz jakiś
      impuls ze świata zewnętrznego np. pies na ciebie skoczy jak będziesz spała :))
      Przy świadomym wyjściu możesz oczywiście sma kontrolować, kiedy chcesz wrócić,
      ale potrzeba trochę wprawy, zresztą istnieje podobno coś takiego jak astralna
      pempowina, dzięki której nigdy nie zgubisz ciała fizycznego, nie ma się czego
      bać na pewno :))
      • lyche1 Re: Podróże astralne 09.10.04, 10:33
        bbmistrz napisał:

> Bez sensu, nie ma się czego bać. Codzień wychodzimy na poziom astralny ,
        tylko nieświadomie, a szkoda i zawsze wracamy. Wyjście świadome i nieświadome
        niczym się pod tym względem nie różnią, wrócisz natychmiast kiedy odczujesz
        jakiś > impuls ze świata zewnętrznego np. pies na ciebie skoczy jak będziesz
        spała :))
        > Przy świadomym wyjściu możesz oczywiście sma kontrolować, kiedy chcesz
        wrócić, ale potrzeba trochę wprawy, zresztą istnieje podobno coś takiego jak
        astralna pempowina, dzięki której nigdy nie zgubisz ciała fizycznego, nie ma
        się czego bać na pewno :))

No cóż to ja jestem tą osobą, która wyszła po za ciało by zapalić lub zgasić
        światło w łazience.( Już nie pamiętam:) Niestety moje doznania przy wyjściu po
        za ciało są zupełnie inne niż te, o których pisze Filip Monroe. Dlatego
        postanowiłam skończyć z eksperymentami. Zawsze jest ktoś koło mnie. Zawsze
        wydaża się coś głupiego lub tragicznego. Niestety sądzę, że ja przy okazji
        takich "wyjść" jestem odbiornikiem lub nadajnikiem - i ściągam do siebie inne
        postacie astralne. Czasami są to Bogu ducha winni ludzie czasami bardzo złe
        istoty, które odnoszę wrażenie że chcą wypchnąć mnie z własnego ciała. Fakt, że
        potrafię to kontrolować ( w stosunku do osób złych) nie uprawnia mnie do
        nękania ludzi, którzy tak naprawdę nie mają z tym nic wspólnego. Kiedyś
        nieopacznie skontaktowałam się z osobą, która trenowała podróże po za ciało.
        Osoba ta "sprzedała" mi pewne "zaklęcie" ( Boże jak to śmiesznie brzmi) które
        NIESTETY jest skuteczne. Dla sceptyków może napiszę, że podczas
        takiego "ściągania" udało mi się ściągnąć do domu znajomą 3 letnią !!!!
        dziewczynkę. Oczywiście nie było to moim celem, ale wyobraźcie sobie co to
        dziecko musiało przeżyć !!!! Tak więc po tym fakcie radykalnie zaprzestałam
        eksperymentów.
        • melinek Do Lyche1 10.10.04, 16:50
          Droga Lyche,

trudno mi sie zgodzic z Twoim ostatnim stwierdzeniem,
          ze jakoby zakonczylas eksperymenty z podrozami astalnymi
          raczej zmienilas srodek "lokomicji" na swiadome snienie,
          bo z tym tak na prawde trudno jest skonczyc.
    • mojra.511 Podróże astralne 2 11.10.04, 20:16
      Hmmmm... Możecie mi powiedzieć jak w ogóle zacząć "przygodę" z podróżami
      astralnymi. Bardzo chciałabym coś takiego przeżyć ;) alle nie wiem jak się do
      tego zabrać. Macie coś na ten temat? Może jakaś mała "pomagajka" ;).

- - ---
      • lyche1 Re: Podróże astralne 2 12.10.04, 10:13
        www.kippin.prv.pl/ Wejdź na tę stronę i zarejestruj się ( poczytaj sobie
        nie będę Ci pisać) Jest tam dużo książek, które trzeba "wypożyczyć" czyli
        ściągnąć sobie. Polecam Filipa Monroe ale jest bardzo ciężki, no cóż opisanie
        prawie 30 lat doświadczeń jest bardzo trudne. Hasło do plików :
        kippin@poczta.onet.pl do wszystkich i jest gdzieś napisane w prawym górnym rogu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka