Dodaj do ulubionych

Co sądzisz o Voldemorcie?

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.01, 22:27
według mnie jest on wyjątkowo czarnym charakterem i
nie chciałabym się z nim spotkać w naszym szarym
(niestety)życiu codziennym.
Obserwuj wątek
    • Gość: Weronika Re: Co sądzisz o Voldemorcie? IP: *.mol.uj.edu.pl 16.06.01, 11:49
      Gdyby nie był takim nieudacznikiem, (ciagle nie udaje mu sie zapanowac nad swiatem) to nie byl by taki
      nieciekawy. Nie uważam żeby to byla jakas przerażajaca postać. Wydaje mi sie że gorsi są ci którzy mu ulegaja.
      • Gość: jarre Re: Co sądzisz o Voldemorcie? IP: 193.0.74.* 16.06.01, 15:32
        nic odjac nic dodac weronika
    • Gość: lilith Re: Najladniejsza ulica w Krakowie IP: *.gdynia.sdi.tpnet.pl 31.07.01, 22:27
      zgadzam się z tobą w 100%! najbardziej klimatyczna dzielnica. i ta Alchemia...
      • Gość: aa Re: Najladniejsza ulica w Krakowie IP: *.radio.com.pl 17.08.01, 18:49
        Byłem wczoraj pierwszy raz w krakowskim Kazimierzu ( a mieszkam w Warszawie )
        Bardzo miły klimat, chociaż byłem po południu, a najładniej to musi wyglądać po
        zmierzchu. Ulica Kupa, to najbardziej kultowa nazwa dla ulicy jaką znam. Ulica
        Józefa, też jest niezła.
    • Gość: A Re: Najladniejsza ulica w Krakowie IP: *.net.autocom.pl 11.08.01, 08:33
      Dziwi mnie że mieszkańcy Woronicza i Rezedowej nie walczą o nawierzchnię tej
      ulicy. Jestem kurierem w północnej części Krakowa i twierdzę,że drugiej takiej
      nie ma, chyba, że na księżycu. Żeby były tam z cztery domki na krzyż to co
      innego, ale koniec tej ulicy zamieszkuje z tysiąc luda.
    • Gość: Anda Re: Najladniejsza ulica w Krakowie IP: 213.25.71.* 22.08.01, 13:02
      Ulica Kanonicza oczywiście - najstarsza w Krakowie, przeurocze miejsce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka