Gość: SANDRA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.01, 22:27 według mnie jest on wyjątkowo czarnym charakterem i nie chciałabym się z nim spotkać w naszym szarym (niestety)życiu codziennym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Weronika Re: Co sądzisz o Voldemorcie? IP: *.mol.uj.edu.pl 16.06.01, 11:49 Gdyby nie był takim nieudacznikiem, (ciagle nie udaje mu sie zapanowac nad swiatem) to nie byl by taki nieciekawy. Nie uważam żeby to byla jakas przerażajaca postać. Wydaje mi sie że gorsi są ci którzy mu ulegaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarre Re: Co sądzisz o Voldemorcie? IP: 193.0.74.* 16.06.01, 15:32 nic odjac nic dodac weronika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilith Re: Najladniejsza ulica w Krakowie IP: *.gdynia.sdi.tpnet.pl 31.07.01, 22:27 zgadzam się z tobą w 100%! najbardziej klimatyczna dzielnica. i ta Alchemia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Najladniejsza ulica w Krakowie IP: *.radio.com.pl 17.08.01, 18:49 Byłem wczoraj pierwszy raz w krakowskim Kazimierzu ( a mieszkam w Warszawie ) Bardzo miły klimat, chociaż byłem po południu, a najładniej to musi wyglądać po zmierzchu. Ulica Kupa, to najbardziej kultowa nazwa dla ulicy jaką znam. Ulica Józefa, też jest niezła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Najladniejsza ulica w Krakowie IP: *.net.autocom.pl 11.08.01, 08:33 Dziwi mnie że mieszkańcy Woronicza i Rezedowej nie walczą o nawierzchnię tej ulicy. Jestem kurierem w północnej części Krakowa i twierdzę,że drugiej takiej nie ma, chyba, że na księżycu. Żeby były tam z cztery domki na krzyż to co innego, ale koniec tej ulicy zamieszkuje z tysiąc luda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anda Re: Najladniejsza ulica w Krakowie IP: 213.25.71.* 22.08.01, 13:02 Ulica Kanonicza oczywiście - najstarsza w Krakowie, przeurocze miejsce Odpowiedz Link Zgłoś