ellena_cyganka 20.09.09, 21:06 leczy ciało i duszę prawda czy fałsz? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellena_cyganka Re: dobry seks 20.09.09, 21:48 kurde, tak czułam, że to nieprawda, żadnej nadziei. Odpowiedz Link
reality.bites Re: dobry seks 20.09.09, 21:58 zalezy na co znachor leczy i na co nadzieje Odpowiedz Link
ellena_cyganka Re: dobry seks 20.09.09, 22:03 nadzieja (nie mylic z byciem przy nadziei) dotyczy odzyskania dobrego samopoczucia, optymizmu i pozbycia się depry. Odpowiedz Link
ellena_cyganka Re: dobry seks 20.09.09, 22:04 nadzieje, czy nie nadzieje, znachor nie znachor, w dzisiejszych czasach nikomu nie można ufać, zwłaszcza w dziedzinie zdrowia. Odpowiedz Link
reality.bites Re: dobry seks 20.09.09, 22:13 woody alen powiedzial, ze jesli rozsmieszyl kobiete to trzy czwarte gry wstepnej ma za soba. skoro sie pani rozchichrala i rozegrala to reklama znachora moze byc prawdziwa. maszyny juz zbudowane, wsystko rozkalkulowane, sztab dokonal dziela, pozostal wiec ten jeden maly krok czlowieka. no bo bedac po uszy w dole i podskakiwac w nadzieji ze sie doskoczy ksiezyca... Odpowiedz Link
ellena_cyganka Re: dobry seks 20.09.09, 22:17 to były raczej rozważania czysto teoretyczne, a ja chichram się stale, bo mam czarne i wisielcze poczucie chumoru, kiedyś nawet z gorączką 40 stopni jak otworzyłam drzwi lekarzowi, co przybył z wizytą oznajmiłam, że własciwie spodziewałam się kogos z zakładu pogrzebowego. Dziwnie na mnie popatrzył ów doktor. Odpowiedz Link
reality.bites Re: dobry seks 20.09.09, 22:21 czy to ten sam znachor diagnozowal gdy byla pani rozgrzana? robi duze kroki Odpowiedz Link
ellena_cyganka Re: dobry seks 20.09.09, 22:25 no raczej nie ten, choć ten też pewnie chętnie by poleczył medycyną alternatywną, ale nic z tego, zawsze przychodzi gdy zaraza w domu panuje, nawet moje dziecko mu niegdyś wypomniało, jak pan przychodzi to ja zawsze jestem chory, no i przyczyna epidemii odkryta, konowały ja roznoszą Odpowiedz Link
ellena_cyganka Re: dobry seks 20.09.09, 22:20 A Pan jesteś (że tak użyję formy półoficjalnej) mistrzem porównań i metafor. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: dobry seks 20.09.09, 22:23 pewne spostrzeżenia każą mi domniemywać, iż jesteś dziś, Gabi, po kielichu. Odpowiedz Link
ellena_cyganka Re: dobry seks 20.09.09, 22:29 Nic bardziej mylnego Droga Olgo, od dłuższego czasu nie piję alkoholu, odreagowuję pewne niemiłe wydarzenie dzisiejszego popołudnia, które zepsuło mi humor, a ponieważ złośc moja jest bezsilna, gdyż nie moge dosięgnąć pięścią przyczyny onej złości, więc w ramach terapii piszę głupoty i już mi lepiej. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: dobry seks 20.09.09, 22:35 nie miałam nic złego na myśli. tylko parę punktów mi na to wskazywało, ale nie było to w ramach czepiania się. dobrze, że odreagowujesz. ja czasem nie umiem i siedzę cicho w kącie. jak mysz. Odpowiedz Link
ellena_cyganka Re: dobry seks 20.09.09, 22:39 Ja też zwykle siedzę w kącie i teraz właściwie też, tylko w tym kąciku z Wami mogę pogadać, a to baaaardzo dużo dla mnie. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: dobry seks 20.09.09, 23:04 ellena_cyganka napisała: > leczy ciało i duszę > prawda czy fałsz? się nie wie czy to prawda czy nieprawda. się nie leczyło duszy przez seksualne stosunki. się wie, że w depresji siada libido, a gdy nawet coś tenteges, to, zwłaszcza na lekach, happy endu nie ma co oczekiwać. ale może jest to mój pogląd odosobniony tu - na Szczurze, gdzie sami szczęśliwcy powoli zostają. nieszczęśliwcy włażą w kapsułę, albo idą won. mnie coraz częściej pociąga mysi kącik. Odpowiedz Link
of.woman.born Re: dobry seks 20.09.09, 23:08 > > ale może jest to mój pogląd odosobniony tu - na Szczurze, > gdzie sami szczęśliwcy powoli zostają. > nieszczęśliwcy włażą w kapsułę, albo idą won. > mnie coraz częściej pociąga mysi kącik. > pięknie to napisałaś. Odpowiedz Link
obrobil_drwal_dziewke o zesz kurwa mac 20.09.09, 23:33 skandalem jest ze szczesliwi ruchacze oblezli foruma, wdowy uciekaja, kefirowa poucza , digesta poucza zeby nie podcinac, co to kurwa depresyjny forum w pizdu. juz niedlugo splunac nie bedzie mozna bo swiezo wypolerowane. -- kobieta mnie bije Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: o zesz kurwa mac 20.09.09, 23:44 drwalom zostaje siekierka i w las. a tu swobodny i płynny seks, byle za zasłonkami z aksamitu, żeby wyglądało, iż z miłości on jedynej, czystej i prawdziwej. Odpowiedz Link
obrobil_drwal_dziewke Re: o zesz kurwa mac 20.09.09, 23:51 swobodny seks na zachodzie, to bedzie ale jak bomba jadrowa spadnie, po milionie lat wyrosna roslinki, i zaczna schodzic z nich malpy. -- idzmy na wschod tam musi byc jakas cywilizacja Odpowiedz Link
obrobil_drwal_dziewke Re: o zesz kurwa mac 20.09.09, 23:54 w216.wrzuta.pl/film/5SVkcm75gC4/paris_hilton_i_taniec_brzucha paris hilton czyli wolnosc seksualna zachodu tylko dlaczego ona sie tak rusza jak drwal? Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: o zesz kurwa mac 21.09.09, 00:03 jednak drwalowi ujdzie. Hiltonówna się jednako kreuje na Gwiazdę, Kobietę Pożądaną Przez Narody Świata, Super Laskę, a tu się rusza tymczasem drwalopodobnie. Odpowiedz Link
obrobil_drwal_dziewke Re: o zesz kurwa mac 21.09.09, 00:10 wolny zestaw klockow czyli w poszukiwaniu protezy Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: o zesz kurwa mac 20.09.09, 23:57 małpy swobodnie i teraz. może nie tak swobodnie w zoologu, gdzie się przymusza pary kojarząc, by były śliczne małpeczki małe, boć to wtedy honor i kasa większa dla zoologu z chętnych na oglądanie małpeczek. no i z kolei ich seksu, gdy podrosną. się mi nie chce być szczurzą oglądaczką. Odpowiedz Link