Dodaj do ulubionych

Sprawiedliwosc

04.01.13, 23:23
opole.gazeta.pl/opole/1,35086,13139381,Finansista_dreczyl_i_lzyl_SMS_ami_kobiete__Sad__umorzenie_.html#BoxSlotIIMT
Tak właśnie działa w tym obsranym państewsku. Ja mam wyrok, za nic, za co inny facet przy mnie dostał umorzenie, a znajomy za gorsze rzeczy podobnie bo jest doktorem. ja tylko uslyszalem, acha ten z dlugimi wlosami. i jeszcze mnie chcieli do wiezienia zamknac pozniej, bo wysłany na zesłanie z bandą drecholi musiałem wejsc w konfklikt i nagiąć prace spoleczne o cały miesiąć. wrog publiczny numer jeden, bo jakas cipa nie ma nic do roboty wiecej oprocz scigania mnie. skurwiałe państewko ktore tylko nienawisc produkuje. jakiś chłopczyk miał też wyrok za groźby karalne. ważył z piedziesiąt kilo i wyglądał na grzecznego wrażliwego mieczaka, dziecko na dnie drabiny spolecznej. musiał do dziewczyny powiedziec pewnie dwa słowa w szale awantury, i ta doniosła i dostał wyrok.

www.youtube.com/watch?v=VNWEn_LVPDU
ale pan finansista sprzedaje przecież "produkty finansowe". co prawda można podejrzewać, że to podobna praca co sprzedawanie papierosów, wódki i smalcu, ale garniak ma wyprasowany.
Obserwuj wątek
    • olga_w_ogrodzie Re: Sprawiedliwosc 05.01.13, 14:23
      no to teraz z niektórych dłoni aż iskry się posypią tak będa zacierane, choć g.... o sprawie wiedzą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka