07.06.13, 20:58
Myślę że jest źle. Mimo wszystkiego jestem bardzo samotny i nie mam kompletnie pomysłu na życie. Choroba chyba nigdy nie przejdzie w 100%. Wszystko takie beznadziejne.
Obserwuj wątek
    • xuka Re: Jest źle 08.06.13, 10:50
      Pozwól, że objaśnię ci twoją ontologiczną sytuację we wszechświecie.

Czy widziałeś kiedyś w kolejce do psychiatry Białego Niedzwiedzia albo inne zwierzę?

Białe niedźwiedzie ani inne zwierzęta nie leczą się psychiatrycznie. Bo życie je rozpieszcza? W żadnym razie. Bo ich układ nerwowy jest mniej skazany na tragizm istnienia. Spieprzają walczą nie główkują nad pomysłem na życie.

Obejrzyj ten film :

www.youtube.com/watch?v=eT4060GeodI
      Sytuacja niedźwiedzia jest hujowa. Ale popatrz jak niedzwiedz drga, gdy wychodzi z traumy. On zaraz zacznie biec.

A czy ty się trząsłeś? Nie! Jesteś w stanie traumatycznego paraliży, tyle, że zaczynasz chodzić jak zombi i idziesz do psychiatry się leczyć.

Spuszczaj napięcie i pozwól ciału wejść w wibrację. Niech rzuca tobą jak paralitykiem.

Czy widziałeś jaka energia jest w tej dziewczynce?

www.youtube.com/watch?v=_ARm8Kdenac
      To sa kosmiczne energie witalne. A psychiatra jest jak egzorcysta. Pilnuje porządku moralnego.

• xuka Re: Jest źle 08.06.13, 11:10
      Druga sprawa to samotność.

System żeby trwać i rządzić musi dzielić. Ludzie muszą być osobno, żeby te olbrzymie energie powstrzymać. Policjant jak zobaczy kilkanaście osób razem na ulicy każe się rozejść. Wyładowania energetyczne są wtedy niespotykane.

Do tego ludzie mający oparcie w szerszym stadzie mają mniejsze parcie na kupowanie różnych protez życia jako konsumenci. Po co ludziom całe te gówno z hipermarketów jakby mieli swoje stado na wstępie? Muszą je kupować, żeby do stada aspirować. Muszą żreć tony żarcia i suplementów żeby poradzić sobie z samotnością.

Internet filmy z nagranymi ludźmi, system zrobi wszystko żeby człowieka odizolować i na tym zarobić. Trzeba wyjść z matrixa. Wydobyć z ciała energię która od brzucha zacznie ożywiać mięśnie mimiczne. Gdy twarz się naenergetyzuje i zacznie wyrażać emocje energa zacznie przechodzić między ludźmi. A do czego aspiruje dzisejszy człowiek nieszczęsliwy ? do sztucznej mumicznej zbotoksowanej gemby.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka