semna 17.01.14, 15:04 nie zna historii, czyli katolicy wybrali zdjęcie patriotyczne roku. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
semna Re: Biologia 17.01.14, 15:13 Kalki myślenia są takie same. Dla Nazistów Żydzi zasiadali zarówno w salonie jako elita finansowa, jak i byli śmierdzącymi parchami z wszami. Obecnie magiczne słowo lewak dotyczy zarówno elit finansowych jak i brudasów ze squotów. Krytykowana była zgniła dekadencka sztuka niemiecka i obecnie katolicy też wchodzą do teatrów i drą mordy w sprzeciwie do zgnilizny. Jest ideologia permanentnej lustracji, lustracji, która nie zawaha się użyć słowa dzieci w tytule książki lustracyjnej. I jak powiedział pewien Niemiec : "to ja decyduje kto jest żydem", kryteria resortowości są dowolne. Lustrację prowadzi facet, który do 89 był sekretarzem partii komunistycznej, podobnie jak większość prawicy ma podobny rodowód. Odpowiedz Link
semna Re: Biologia 17.01.14, 15:21 Tak samo podnoszona jest kwestia początku nowego państwa. Prawica widzi spisek w magdalence, zdradę elit przy okrągłym stole. Naziści widzili zdradę Żydów przyczyniającą się do klęski pierwszej wojny i brudną republikę Weimarską. Ale jak poucza nas pewien Niemiec , historia się powtarza tylko jako farsa. tu w zasadzie jest tylko stała biologia. Dziś żadni przemysłowcy nie spotkają się z Kaczynskim. Na faszyzm mogą sobie pozwolić takie państwa jak Niemcy. W tym prowincjonalnym kraju ideologia narodowa nie wyraża niczyich interesów. Odpowiedz Link
semna Re: Biologia 17.01.14, 15:27 To jest szoł biznes. Hitler wyprzedził Beatelsów. Przed nim pierwszym piszczały kobiety. No ale przed Kaczynkim piszczą dziś tylko panie w moherze. Fakt, że nie ma przy nim kobiet w wieku rozrodczym, jest najlepszym gwarantem, że nie wprowadzi faszyzmu. One to wyczuwają 7 zmysłem, kto będzie rządził. Odpowiedz Link
semna Re: Biologia 17.01.14, 19:44 To są zdarzenia takie same jak z Wielkiej Brytanii, gdy tamtejsze gimbusy podpalały miasto i wynosiły rzeczy ze sklepy. Myślę, że gdy prawica mówi o patriotycznych wartościach na marszu , ma na myśli to samo podniosłe uczucie jakie odczuwali tamtejsi młodzieńcy, przeżycie pokoleniowe wspólnej unoszącej ich energii gdy panowali nad ulicami. I obydwie grupy robiły to w myśl obowiązującej poprawności politycznej. Polak jest wandalem w imię boga i ojczyzny, a tamci w imię konsumeryzmu i wolności od państwa. jak powiedziała pewna angielska dama z ulicy do kamery: odbieram ukradzione mi przez państwo podatki. Odpowiedz Link