Dodaj do ulubionych

wokół Korwina

05.05.14, 14:33
Korwin Mikke chce : "Sprzedać Parlament Europejski i zrobić tam burdel".

Czy to znaczy, że z góry wie kto kupi PE i to będzie on? Czy to nie jest "złodziejskie uwłaszczenie" ? A może chce decydować jako polityk co nowy właściciel ma zrobić z parlamentem.

Dominika Wielowiejska chce nie wpuszczać Korwina do mediów bo szerzy niewłaściwe poglądy. Czyli debata publiczna tak, ale tylko pod warunkiem, że debatują ludzie z nadania pani Dominiki.
Obserwuj wątek
    • dolor Re: wokół Korwina 06.05.14, 01:28
      Może to metafora Targowicy?
      A z Wielowiejską to nie wiem, JKM uważa kobiety za zbyt głupie by głosowały, pewnie do prowadzenia wywiadów też się nie nadają. Więc tylko konsekwentna jest.

• morfeusz_1 Re: wokół Korwina 06.05.14, 15:52

Mię osobyście remniniscencje Janusza z wyglądu przypominają obrazy pefnego malarza po peyotlu przypominają w 1934 roku kedy to jeszcze byłem mały szprync. W suuuu uuu uuuu mnie prochu co by zewrócić na siebiem uwagiem tem stwierdzeniem ów człowiek mucha jeszcze nie wymyślił, ale niech mu ziemia i wszytkie aniołowie co by śmieszniej było sprzyjajom, tak powiem.

A na donkładkiem budyń i jedno jeszcze na ucho zapodam wam, że wolałem go słuchać jak mniał na ten przykład poukładane kilkadziesiąt lat temu we głowie i kwestie bryndżowe u nasz na pelcowiźnie nam wykładał ( do dziś książkiem niebieskom z kartami an fas mam we mojem szufladzie )

Janusz w sumnie to równy chłop... jak śpi i na tem na razie zakończyłbym temat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka