bita_swinia 17.05.14, 16:40 po kilku godzinach. Mogli by go potrzymać chociaż z miesiąc, to by oddech dał od swojej propagandy światu. A że martyrologią krymskich kazamatów teraz obrzyga to nie ma znaczenia czy siedział miesiąc czy 4 godziny. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bita_swinia Re: FSB zwolniło pana Radziwinowicza 17.05.14, 18:27 No proszę co za brutalizm. Pan Radzinowicz pojechał na tereny, które są w stanie wojny i celowano do niego z broni. Nawet jej nie zauwazyl tylko zrobił to jego kolega. Czyli pewnie policjant miał karabin na szyi i stał na warcie. - Wypuścili mnie dlatego, że tutejsza władza się ugięła i dała pozwolenia na wiec Tatarów. Co prawda nie na centralnym placu tylko koło meczetu. Nie ma tu zagranicznych dziennikarzy, a oni potrzebują mnie, żebym dał świadectwo. Że władza jest tu dobra - uważa Radziwinowicz. Cały tekst: wyborcza.pl/1,75477,15980145,Radziwinowicz_z_Krymu_tuz_po_uwolnieniu__Jeden_z_funkcjonariuszy.html#BoxSlotIMT#ixzz31zUxtAfu Tak wypuścili pana ze względy na bardzo ważkie cele geostrategiczne i jest pan ważnym ogniwem w polityce Putina. buhahaha Odpowiedz Link
bita_swinia Re: FSB zwolniło pana Radziwinowicza 17.05.14, 18:41 Już oczyma duszy widział się po szyi w gnojówce z zakutego w kajdany, ale okazało się, że władza się ugieła pod siłą jego pióra czyli GW mitoman w akcji. Jak władza będzie chciała pokazać, że jest dobra to zaprosi sobie dowolnych dziennikarzy i puści ile będzie chciała tatarów w telewizorze. Może to pana Radziwinowicza zaskoczy, ale można oglądać rosyjską telewizję na całym świecie. Odpowiedz Link
bita_swinia Re: FSB zwolniło pana Radziwinowicza 22.05.14, 12:28 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,16006085,Rosja__jest_decyzja_o_deportacji_zespolu_Behemoth_.html#BoxWiadTxt Umęczony szatan siedział aż całą dobę. W okropnych warunkach, bo cela była za mała. Wolałby w dużej z kilkunastoma wyjadaczami z rosji z wytatułowanym stalinem i maską boską? Oni na pewną lubią takich długowłosych satanistów. Kiedyś spałem na białorusi w hotelu w którym kleiły się podłogi i wytapetowane ściany ze mozna było przyłożyć kartę i się mocno trzymała, jakby masełkim posmarować, kapcie do podłogi przywierały. Długo mnie ciekawiło od czego to mogło być. Mam nadzieje, że to tylko brud w stylu zapuszczonej dekadami kuchni. Może ktoś tam gotował. samowary kuchenki gazowe i takie tam. Widziałem też toalety na wchodzie, w których podłoga się ruszała bo składała się z warstw kału i warstw białych robaków. Więc czego pan Adaś spodziewał się w areszcie? A co traktowania to niech poczyta jak ludzie ze wschodu są u nas traktowani na granicach, w urzędach analogicznych, więc ja im się specjalnie nie dziwię. Odpowiedz Link