Dodaj do ulubionych

zdrowy tryb życia

03.07.16, 10:15
rzuciłem papierosy, nie piję alkoholu, jem warzywa i owoce, nie piję dziesiątek szklanek herbaty z 5 łyżkami cukru.. ćwiczę...

i nie regeneruję się nic a nic, nic mi się energia nie poprawia. psychicznie i fizycznie jestem wycieńczony. śpię niby normalnie ale nigdy nie wstanę po prostu wyspany.
Obserwuj wątek
    • durfi Re: zdrowy tryb życia 03.07.16, 10:23
      Jest takie określenie "down to earth" W moim przypadku oznacza po prostu grób. Moje pozbywanie się złudzeń oznacza nic poza coraz zwiększą pustką. Po wszystkich stopniach niebycia po prostu jest brak bycia.
    • eternity_kc Re: zdrowy tryb życia 05.07.16, 22:09
      Miałam podobnie, to komercja ogólna . Chodakowskimi i Lewandowskimi nam gęby próbują zapchać . Wrzuciłam na luz, jem co chcę, pije co chcę. Nie gardzę czekoladą, dobrym grillem czy też pysznym ciastem . No stress . Waga stoi, 52 kg , śpię jak młody Bóg a uśmiech nie schodzi z mojej gęby . Wiem, że nigdy nie stanę sie niewolnikiem swojego ciała, jestem na to zbyt stara i zbyt leniwa . Ot co . Pozdrawiam pokolenie rabarbaru i gum kulek .
    • marcelluter21 Re: zdrowy tryb życia 29.10.21, 14:38
      Moda na zdrowy tryb życia panuje od wielu lat. Super, że udało Ci się rzucić palenie i alkohol. Jeśli chcesz wiedzieć co jeszcze moesz zrobić dla swojego zdrowia przeczytaj zasady zdrowego stylu życia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka