Dodaj do ulubionych

Zakaz aborcji

21.09.16, 20:43
To dla mnie przyklad na zlo Prl.

Po swiadomosci ludzi ktorzy sie w nim wychowali poznamy patologie tego systemu. Beibibumeryzm to chodzaca skamielina mentalna. Wychowal jakis infantylnych bierno agresywnych heiterow.
www.pudelek.pl/artykul/98170/chazan_odmowil_cesarki_rozwodce_za_grzechy_trzeba_placic_to_jest_wbrew_przykazaniom/?statid=75b8f8805686ad004966918cebfd6de7:c30a3a:1465452244:v3
Tutaj chazan. Najpierw socjalizm zrobil z lekarza boga postepu a teraz zmienil tylko wiare i zostal kaplanem nowej religii.

A kiedy po prostu wolni ludzie beda decydowac o swoim zyciu, i oni beda swoimi autorytetami a nie klechy lekarze ktorzy tylko swiadcza uslugi
Obserwuj wątek
    • gibr Re: Zakaz aborcji 21.09.16, 20:47
      Narkoman terlecki, ktory nakablowal na swojego ojca publicznie ktory prawdoodobnie chronil mu dupe, poslanka pawlowicz i kaczynski w pierwszych rzedach beda gardlowac o aborcji. Domowe psychotyczne przedszkole.
      • gibr Re: Zakaz aborcji 21.09.16, 20:56
        Aczkolwiek jestem za tym zeby zakazali. Ta dostepnosc aborcji dzis to calkowita fikcja i listek figowy tonacy w szambie. Mam wrazenie ze tylko ten zakaz obudzi ludzi w tym temacie inaczej bedzie ciagle przyzwyczajanie sie do uleglosci wobec kleszych psychopatow.
        Zakazcie.
        A moja przepowiednia ze to nie duze miasta was obala ale polska miasteczek wsi sie spelni coraz wyrazniej.
        • gibr Re: Zakaz aborcji 21.09.16, 21:04
          Moim zdaniem skonczy sie postprlowski sojusz ludu z kosciolem. Elity pra do przodu w bmw a lud godnosciowo nabiera prawa do nienawisci pod skrzydlami pana jezusa. Historia wroci na swoje tory gdy ten kosciol coraz bardziej bedzie od trzymania ludu za morde przez elity.

Zakaz aborcji nie uderza w corki chazana warszawke tylko w ludzi biednych.
          • gibr Re: Zakaz aborcji 21.09.16, 21:07
            Stare pokolenia maja to w dupie albo wrecz przeciwnie moga sie zemscic za to ze nie doruchali. Ale mlodszym juz to jest problem i niezrozumialy w porownaniu do zachodu ktory odwiedzaja.
    • fo.e Re: Zakaz aborcji 22.09.16, 20:45
      zło
      a na dodatek legislacyjna fikcja
      • gibr Re: Zakaz aborcji 22.09.16, 23:28
        To nie jest fikcja. To ma wplyw na cala ginekologie. To jest fikcja dla ludzi zamoznych. Takich ktorzy debatujs. Dla zwyklych ludzi to dramaty zyciowe.
        • fo.e Re: Zakaz aborcji 23.09.16, 22:10
          fikcja, bo jak kobiety ciąże usuwały, tak będą to robić do schyłku ludzkości
          ale ma pan rację, będą dramaty. im biedniej, młodziej, ciemniej, czy samotniej - tym większe
          • gibr Re: Zakaz aborcji 23.09.16, 23:20
            Przeciez oni maja w dupie czy usuwa czy nie. Prominetne dzialaczki pro life ida do lekarza i mowia ze sytuacja jest wyjatkowa.

Glowni obroncy zycia lyse karki w polsce.

Chodzi o wladze symboliczna. O granie trumnami smolenskimi nienarodzonymi i krzyczenie mordercy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka