Dodaj do ulubionych

Panie Kubo

13.10.16, 00:35
www.pudelek.pl/artykul/99094/wojewodzki_w_playboyu_mialem_w_garazu_lamborghini_ferrari_i_porsche_zabraklo_mi_miejsca_moje_auta_to_rodzaj_terapii_dla_nieudacznikow/
A czego ci maja zazdroscic. Jakbys wyrwal Maje Ostaszewska i zrobil jej piatke dzieciakow to moze. Ludzie cie nie lubia bo jestes chamem i idiota a nie dlatego bo masz te wozki.
Obserwuj wątek
    • byh Re: Panie Kubo 13.10.16, 00:50
      Ja osobiscie moge zazdroscic ludziom odwagi, wolnosci i szczesliwej milosci...aczkolwiek w tym przypadku moze dwie takie pary widzialem przez cale zycie ktorym zazdroscilem..natomiast totalnie nie zazdroszcze sukcesow jakie oczekuje spoleczenstwo w poczuciu ze raczej ludzie musza niz naprawde chca
      • byh Re: Panie Kubo 13.10.16, 00:56
        Jak mialem siedem zalozylem zeszyt do ktorego wkleilem zdjecie samochodu z gazety. Nawet nie specjalnie mnie interesowala motoryzacja nie wiem czmu to zrobilem..myslalem ze bed wycinal i wklejal ale mi przeszlo po jednym zdjeciu. Na tym skonczyly sie moje meskie hobby techniczne. Nudza mnie gadzety tak ze nawet zrobienie listy kontaktow w komorce mnie przerasta...wpisuje numery z pamieci
        • byh Re: Panie Kubo 13.10.16, 05:45
          Pan Kuba jest najczystrzym narcyzem jaki jest w mediach. Kiedys widzialem jego kilka odcinkow. Kazdy jego zart jest tak naprawde tylko jednym zartem. Projekcja kompleksu nizszosci. I tak wkolko caly czas to samo.

Pan Kuba wprowadzil do telewizji chamstwo. Najpierw tym sie zachlysnelismy..jak byl idol...a pozniej pozwolil tylko docenic jako przyklad negatywny znaczenie kultury i klasy w ktory sens zwatpilismy. Niektorzy nadal watpia i wybieraja pisizm i kukiza. Ale polacy musza dojsc do granic chamstwa zeby zrozumiec od podszewki po co jest kultura.
          • byh Re: Panie Kubo 13.10.16, 06:13
            Pan Kuba jest przykladem upadku naszych czasow pop kultury. Pelni w spoleczenstwie taka funkcje jak Urban. Inteligentnych blaznow bezboznych.Tylko Urban byl zabojczo inteligentny. A Kubus uwazany za inteligentnego jest idiota. Urban czytal ksiazki...kubus czytal teksty chlopcow z big cyca...
            • byh Re: Panie Kubo 13.10.16, 06:32
              Pan Kuba uwaza sie za polske gombrowicza i mrozka....ich poczucie humoru polegalo na inteligencji...pana kuby jest tego typu jak ludzie ktorzy sie rechola bo pan kopnal w dupe kelnera. Kiedys jeden niemiec napisal na youtube..ludzie mowia ze my niemcy nie mamy poczucia humoru a to nieprawda..wczoraj na schodach w biurze wyrznela sie kolezanka i cale biuro mialo ubaw po pachy. Ten niemiec jest inteligentny a kubus jest osoba z tego zartu.
    • byh Re: Panie Kubo 13.10.16, 06:50
      Wojewodzki urodzil sie w tym samym roku jak Depp i ma pewne podobienstwa. Obydwoje chcieliby byc wiecznymi nastolatkami. Depp jest ciagle przebrany za kogos. Ja ich rozumiem po czesci bo tez taki jestem...choc zbieram tego tylko ciemna strone a oni smietanke...ale z drugiej strony chyba juz bym nie chcial. Chcialbym dojrzec tylko mam pustke , slaby system nerwowy.
      • byh Re: Panie Kubo 13.10.16, 07:14
        Kluczowe w niedojrzalosci jest zrozumienie mechanizmu projekcji. Osoba niedojrzala chce tego samego co inni. Tylko w momencie jakiejs silnej deprywacji na jakims momencie rozwoju utozsamila sie z obrazem tego a nie z soba. Dlatego spelnieni narcyzi rzutuja ciagle obraz a nie dojrzewaja. Czasem jednak dochodzi do kryzysu...nie da sie juz podtrzymac obrazu..i wtedy mozna zrozumiec slowa z piosenki buzu squat...to twoj bog przemija a nie ty. Jesli uwolnimy sie od obrazow ktore sa autonalogiem mozgu uklad nerwowy moze zacznie sie regenerowac i zacznie sie byc czlowiekiem a nie aktorem , nawet jesli aktorem we wlasnej sztuce
    • byh Re: Panie Kubo 13.10.16, 08:47
      www.pudelek.pl/artykul/99096/wojewodzki_grozi_majdanom_radkowi_moze_opasc_szczeka_rozenek_rozpierla_malzenstwo_ferenstein_weszla_do_show_biznesu_jak_do_agencji_towarzyskiej/
      Kubusiowi nieco sie ulało. Z nim jest gorzej niz myslałem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka