Dodaj do ulubionych

Azja Ekspres

03.11.16, 19:55
Obejrzalem pierwszy odcinek tego telewizyjnego hitu.

Z trudem, bo mam rozwinieta nadmiernie empatie i jak widze cos co mnie zawstydza wrzucam stop i tak z godzinnego filmu robia mi sie dwie. Ja strasznie przezywam takie sprawki.

Nie wiedziałem, ze wiesniactwo w Polsce az tak dobrze sie trzyma za granicami. Oni zadnego wyczucia nie mieli.Azjaci nie lubia sie sciskac jak ludzie z zachodu. Przeciez nawet maski nosza wiec to widac. Jacys tacy infantylni ci ludzie z naszego kraju.

Obserwuj wątek
    • 136ty Re: Azja Ekspres 03.11.16, 20:05
      Zona Wojewodzkiego powinna nauczyc sie trzymac nogi przy sobie. Jak sie rozkracza wyglada jak pacjentka doktora Mengele.
      • 136ty Re: Azja Ekspres 03.11.16, 20:10
        Najwieksze wrazenie zrobila na mnie pani Miko. Nie wiedzialem ze ktos w tym wieku moze tak zareagowac emocjonalnie jak ona z tymi rybami. To nawet bylo intrygujace.
        • 136ty Re: Azja Ekspres 03.11.16, 20:18
          Para lis jemiolo byla okropna. Partera Miko bym do nich dorzucil . Odrzucala mnie ta trojeczka. Swoja droga myslalem ze Lisowa to wyzszy poziom. A pani Rozenkowa czy ma wogole jakies poczucie wstydu? Tak bezwstydnej baby jeszcze nie widzialem.
          • 136ty Re: Azja Ekspres 03.11.16, 20:39
            Co sie dzieje z Saleta. On chyba bierze hormon wzrostu. Przeciez on nie mial takich rysow twarzy kryminalnej jak teraz. Niby sportowiec a wygladal na czlowieka ktory nie ma sily sie ruszac. Moim zdaniem faszeruje sie chemia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka