01.07.17, 17:00
Z okazji obejrzenia filmu z wariatami ktory ogladalem wielokrotnie postanowilem obejrzec slawniejszy ktorego nigdy nie obejrzalem. Juz mi sie slabo zrobilo ze gra tu Tom Cruise na wstepie. Minelo pol godziny i jest idiotycznie. Jak na slynny film to mocno jestem zaskoczny. Przebudzenie lepiej jest nakrecone nawet jesli jest skrajnie sentymentalne to jakos tak profesjonalniej.
Obserwuj wątek
    • 136ty Re: Rain man 01.07.17, 17:06
      De Niro nie zagral idioty. To byla bardzo dobra powazna rola. Tu na razie mam watpliwosci. Ale film sie rozwinie.
      • 136ty Re: Rain man 01.07.17, 17:16
        Przeciez to glupie jak film sie kreci lopatologicznie. Wszystko dowiadujemy sie z slow bohaterow. Ba, nawet autysta slowne informuje nas jak przebiega jego autyzm.

I juz na wstepie widac co bedziw, bo chyba nie zaskocza. Zarozumialy przebojowy facet z urazem z dziecinstwa odkryje sens wiezi miedzyludzkiej, na ktory brak skarzy sie jego dziewczyna, z tekstami psychologicznymi jak u pani psycholog w telewizji sniadaniowej. Kolejny film o tym jak z zimnego drania zrobic kochajacego misia? To nigdy nie dziala ale panie zawsze chca wierzyc ze sa jedyne i to zrobia. Na swoj sposob predzej to troche moze dzialac w druga strone czasem.
        • 136ty Re: Rain man 01.07.17, 17:24
          To jest obsesja lat 80 feministek. Jak ze zlego chlopca zrobic dobrego. Ciagle filmy o narcyzmie. I pretensje ze zli chlopcy sa zli. Skoro tego chca to o co maja pretensje. Skoro tego chca za co mszcza sie po calym swiecie.

Wczesniej byly filmy ze zlymi chlopcami. Panie wybieraly twardzieli i wiedzialy co braly. Byly filmy z wrazliwymi chlopcami i panie tez wiedzialy co braly.

Od czasow feminizmu narcystki chca fula. I nie spoczna w zemscie za to ze fula nie dostaly.
          • 136ty Re: Rain man 01.07.17, 17:48
            I im wiecej jest pretensji na tym polu tym relacje sa bardziej popsute . Kilka dekad feminizmu a panie coraz bardziej nieszczesliwe wedle badan. Inzynieria spoleczna niezbyt dziala. Dziala cos zgola przeciwnego. Wyrywanie sie z macek wladcow spoleczenstwa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka