Dodaj do ulubionych

Piosenka Pink Floyd

09.04.22, 10:15
m.youtube.com/watch?v=saEpkcVi1d4
Wspierająca Ukrainę.

Przypominam że kilka dni po wybuchu wojny w TVN pan dziennikarz nazwał zdaje się użytecznym idiota jednego z liderów grupy bo mówił coś o jastrzebiach amerykańskich którzy wepchnęli Ukrainę w wojnę.

Słuchając tej piosenki mam poczucie że grają do kotleta. Nijak nie było próby doszukiwania tu muzyki, dodali nijaki zgrany akompaniament rockowy . Może musieli żeby pokryć wcześniejszy nius? Jak patrzę na gwiazdy angielskie rzekomo wspierające Ukrainę mam poczucie że są do tego nakłoniony i nie bardzo mają na to ochotę, a już na pewno nie wypływa to od nich.
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Piosenka Pink Floyd 09.04.22, 10:19
      Zresztą czytałem że strony artykuł rozczarowany tym że gwiazdy zachodnie nie wspierają Ukrainy. Słowianie nieustannie chcą miłości ma siłę. A atrakcyjnym się jest jak się robi osobno w izolacji a nie odwrotnie
      • dotera Re: Piosenka Pink Floyd 09.04.22, 10:20
        Ze strony polskiej . Na telegazecie TVP PiS.
      • dotera Re: Piosenka Pink Floyd 09.04.22, 10:23
        Mnie to zenuje jak Anglosasi przysyłają jakiegoś degenerata z Hollywood albo sceny muzycznej na tereny prowincji żeby powiedzieć Kochamy was nie wiedząc nawet w jakim kraju się znajduje. Za kasę albo być może pod przymusem. A Słowianie...ach jak cudownie. Dziękujemy z wdzięcznością.
      • dotera Re: Piosenka Pink Floyd 09.04.22, 10:36
        Zresztą zauważalne są tu pewne kalki całkiem nieslowianskie. Prezydent Ukrainy cały czas z pytaniem : a jak ty pomagałem Ukraińcom w czasie wojny. Skąd znamy te pytanie?
        • dotera Re: Piosenka Pink Floyd 09.04.22, 10:44
          Można poznać kto jest z zachodniej i wschodniej. Wschodni są wdzięczni za pomoc. Zachodni sobie uroili że są cudem świata i ktoś jest im coś winien.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka