Dodaj do ulubionych

Organizatorka

30.10.23, 12:22
Jęczy kobiecina że trzeba pomóc niepełnosprawnej . Choć podejrzewałem że pomoc dla niej jest zorganizowana . Ale jęczy i jęczy aż mi głową pękala . Później dowiedziała się że trzeba kogoś wezwać i dalej organizuje, mnie angażuje . Sama powiedziała że idzie szukać ale widziałem że w takim kierunku żeby nikogo nie znaleźć czasem. Pomogłem jej, w dość ryzykowny sposób. Wiedziałem że nie tak to powinno wyglądać ale spadło to na mnie. Jak się okazało pomoc była dla tej kobiety . I jeszcze mnie uprzejmie poinformowano że prokuraturę mogłem mieć jak coś się stanie .

Jak mnie wkurzają te jęczące baby.
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Organizatorka 30.10.23, 14:24
      Jęczące baby od Bareji, feministki z postulatami. Świat postawiony na głowie.

Świat dobrze działa jeśli są jasne reguły.

Mężczyźni mają wziąć odpowiedzialność za techniczna i organizacyjna stronę życia. Kobiety za społeczno artystyczno opiekuńcza.

A tak mężczyźni marnieją od winy z powodu tych rozgoryczonych kobiet . Kobiety są rozgoryczone bo mężczyznom nie wychodzi
      • dotera Re: Organizatorka 30.10.23, 15:42
        Chciałem też podziękować młodej dziewczynie która na wstępie zaoferowała mi pomóc. Było kilka wektorów że mogło się nie udać i jeden jak spodziewałem się zdarzyło, dobrze że dałem radę . Sam bym się rozwalił koncertowo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka