Dodaj do ulubionych

Deep fake i AI

28.05.24, 15:08
Jakże to znaczące że pierwsza odsłoną sztucznej inteligencji jest kradzież cudzych tożsamosci . Pokazuje to kto przy tym pracuje , czyli mistrzowie złodziejstwa tożsamości , którzy zrobili nawet z tego banalnego faktu filozofię zwana postmodernizmem.
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Deep fake i AI 28.05.24, 15:10
      Fałszerstwo jest głownym wkładem tej grupy dla ludzkości . Inni ludzie zastanowiłby się jak AI wykorzystać żeby poprawić ludzkie życie.
      • dotera Re: Deep fake i AI 28.05.24, 15:13
        Zachód ma obsesję kłamstwa, manipulacji i wladzy. Cała kognitywistyka tylko po to powstała żeby panować nad mózgami innych ludzi.
        • dotera Re: Deep fake i AI 28.05.24, 15:24
          Sądzę że zabija tym internet bo znając ich algorytmy działania pierwszym ich pomysłem będzie fałszowanie wszelkich treści, tak żeby obywatel był formatowany takimi informacjami jakie oni mu przedstawia. Będą fałszowane książki, treści historyczne, niusy itd
          • dotera Re: Deep fake i AI 28.05.24, 15:32
            Obserwowałem jak w czasie wojny na Ukrainie w ramach walki propagandowej były zmieniane treści w wikipedii. Wpisywane bzdury . USA nazywa to Strategicznym zarządzaniem percepcja .
            • dotera Re: Deep fake i AI 28.05.24, 15:44
              Myślę że ai sprowadzi istotę tego co nazywamy Nowoczesnością do absurdu tak że ludzie będą może wyciągać wnioski powrotu do mocno tradycyjnych wartości. Schizofreniczne społeczeństwo spektaklu coraz bardziej lunatyczne i zombi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka