22.03.26, 05:44
wiadomosci.gazeta.pl/polityka/7,197990,32676847,nawrocki-udzieli-poparcia-orbanowi-jest-zdecydowany-komentarz.html#do_w=484&do_v=1562&do_st=RS&do_sid=1728&do_a=1728&s=BoxOpMT
W Europie nikt nie jest proputinowski tylko wszyscy pod butem amerykańskim. Orban jest od resetu neokonserwatywnego jak wcześniej był reset Obamy.
Obserwuj wątek
    • dotera Re: orban 22.03.26, 05:54
      Dla mnie pytanie w tym miejscu jest tylko jedno. Czy podział demokraci republikanie ma jakiś realny sens czy mamy tylko teatrzyk amerykański na ziemi europejskiej z rozpisanymi każdemu rolami marionetki na sznurkach.
    • dotera Re: orban 22.03.26, 06:01
      Cała polityka w zw demokracji jest na smyczach służbowych łącznie z tzw antysystemem. Po ostatnich sfałszowanych wyborach już wszyscy pokazali kim są, koniec złudzeń najmniejszych.
      • dotera Re: orban 22.03.26, 06:06
        U tych pamiętam moment jak było widać w ich filmikach u wszystkich jak jeden mąż ze służby się po nich przeszły.
        • dotera Re: orban 22.03.26, 06:11
          Te wybory sfałszowane pokazały mi ze trzeba konsekwentnie wyciągać wnioski do końca. Były informacje, za którymi jakby pojsc konsekwentnie można było przewidzieć fałszowanie wyborów. Tylko widziałem rozne kropki oddzielnie, nie połączyłem ich z zelazną konsekwencją.
          • dotera Re: orban 22.03.26, 06:18
            dlatego już po pierwszej turze pisałem ze wybory są sfałszowane. Bo wtedy już połączyłem kropki. Po drugiej okazało się już wprost ze są, ale po pierwszej nikt nie mówił. ale powinienem to przewidzieć pół roku wcześniej bo wszystkie informacje lezały na stole.
            • dotera Re: orban 22.03.26, 06:29
              ale plus z tego był przynajmniej taki ze do końca poznałem na sobie działanie propagandy. wiekszosc nie pozna nigdy
              • dotera Re: orban 22.03.26, 06:43
                Jeśli jest się zdolnym do wyjścia z mechanizmów samooszukiwania zawsze są informacje do przodu o nadchodzących nieszczesciach. Rzeczywistość zawsze ostrzega zeby dać czas na przygotowanie. Tylko lubimy spać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka