pontuska 09.10.08, 08:46 wczoraj ktos ukradl mi portfel. A wracalam prosto z bankomatu. Niech temu komus wodka kupiona za moje pieniadze zaszkodzi ! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurelia_aurita Re: okradli mnie 09.10.08, 09:26 niech mu zaszkodzi. amen. (ja przy bankomacie to nieraz paranoi dostawałam. na szczęście już nie korzystam) Odpowiedz Link
per.fersja Re: okradli mnie 09.10.08, 10:34 No zobacz, jak to sprawiedliwość z opaską na oczach ma rozrzut szeroki. Mnie zaszkodziło. I tylko dlatego, by w przyrodzie wszystko się bilansowało. Odpowiedz Link
aidka Re: okradli mnie 09.10.08, 14:26 moja znajoma, gdy wypłaca kasę chowa ją od razu za stanik. może w ten sposób, gdyby ją jednak okradziono, liczyć też na erotyczny w charakterze kontakt z okradzicielem. Odpowiedz Link
zyrafa46 Re: okradli mnie 10.10.08, 02:14 aidka napisała: > moja znajoma, gdy wypłaca kasę chowa ją od razu za stanik. To panie z dużym biustem może po prostu bogate są. Tylko pozazdrościć. Biustu i bogactwa. Ż Odpowiedz Link