mbwj88 17.10.08, 22:12 lekarz mi zmienił bolą mnie oczy, jestem zmęczona , wyglądam jak pijana, czy to przejściowe? czy to skutek odstawienia efectinu czy działanie seronilu? nienawidzę tych leków proszę pomóżcie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurelia_aurita Re: seronil za efectin 17.10.08, 23:08 > bolą mnie oczy, jestem zmęczona , wyglądam jak pijana, > czy to przejściowe? przejściowe. a długo bierzesz ten serionil? > czy to skutek odstawienia efectinu czy działanie seronilu? b. możliwe, że i jedno i drugie. w twoim organizmie panuje teraz rewolucja. ale to minie, organizm się przyzwyczai i niedługo będziesz jak nowa :) Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: seronil za efectin 17.10.08, 23:09 a w ogóle to witam nową osobę na forum :) dobrze wybrałaś, że nie poszłaś do snajpera, tylko przyszłaś do nas. Odpowiedz Link
mbwj88 Re: seronil za efectin 18.10.08, 08:32 nie bardzo wiem o co chodzi ? jakiego snajpera? Za wsparcie bardzo dziękuję i za powitanie bardzo dziękuję niestety jestem egoistą trudno na mnie liczyć że będę regularnie pisać nie mam czasu , jestem pracoholikiem, matką żoną itd Odpowiedz Link
milczek_z_placu_t Re: seronil za efectin 18.10.08, 08:37 ojej nie bede cie mogl czytac, nie rob mi tego Odpowiedz Link