szczur.z.foto 21.11.08, 18:15 KURWA wyć mi się chce... :/ :| :( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nienill Re: wyć mi się chce... 21.11.08, 18:22 szczur.z.foto napisał: > KURWA wyć mi się chce... :/ :| :( aaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do ksiezyca Odpowiedz Link
szczur.z.foto Re: wyć mi się chce... 21.11.08, 18:56 Tak, właśnie tak...albo do mojej apteczki, w której się już nie mieszczą niedziałające antydepresanty. Mam nawet pomysł co z nimi zrobić... Odpowiedz Link
loserka Re: wyć mi się chce... 21.11.08, 18:59 szczur.z.foto napisał: > Tak, właśnie tak...albo do mojej apteczki, w której się już nie mieszczą > niedziałające antydepresanty. Mam nawet pomysł co z nimi zrobić... wrzucić do kibla i spuścic wode do celów suicydalnych antydepresanty szczegolnie się nie nadają. Chyba, że masz ochotę zrobić coś złego swojej wątrobie albo innym podrobom, ale co Ci w sumie zawiniły? Odpowiedz Link
nienill Re: wyć mi się chce... 21.11.08, 19:21 szczur.z.foto napisał: > Mam nawet pomysł co z nimi zrobić... sprzedaj przez internet i wodke za to sobie kup Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: wyć mi się chce... 21.11.08, 19:19 a mi spać. oooooooooooooooooooooooooo jak mi się chce spać! Odpowiedz Link
lucyna_n Re: wyć mi się chce... 21.11.08, 19:33 też mi sięę chciało, ale odwiedzila mnie teściowa i już mi się nie chce polecam jako genialny środek przeciwko depresyjnemu rozleniwieniu, zastanawiam się nad zapakowaniem nadwyżek adrenaliny w słoiczki i sprzedażą. Odpowiedz Link
szczur.z.foto Re: wyć mi się chce... 21.11.08, 21:15 lucyna_n napisała: > też mi sięę chciało, ale odwiedzila mnie teściowa i już mi się nie chce > polecam jako genialny środek przeciwko depresyjnemu rozleniwieniu, zastanawiam > się nad zapakowaniem nadwyżek adrenaliny w słoiczki i sprzedażą. Niestety nie posiadam żadnej...tak dobrze na Ciebie wpływa czy przegryzłaś jej szyję i Ci ulżyło? Odpowiedz Link
szczur.z.foto Re: wyć mi się chce... 21.11.08, 21:16 Hmmm chyba miałaś na myśli senność a nie wycie...pozdrawiam w każdym razie. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: wyć mi się chce... 21.11.08, 21:21 senność mi przeszła,chociaż powoli wraca, w reakcji na dopływ adrenaliny wytworzyła się pewnei jakaś noradrenalina i znowu nic si ęnei chce Odpowiedz Link
czekolada_z_orzechami Re: wyć mi się chce... 21.11.08, 21:24 Chciałabym móc/ umieć nie spać. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: wyć mi się chce... 21.11.08, 21:28 chciałabym złapać równowagę pomiędzy bezsennością a spaniem 20 godzin na dobę.Mam albo tak albo tak, częściej niestety idzie w bezsenność co przy moich stanach lękowych jest przekleństwem podwojnym, senność jest litościwsza, ale mam przykr uczucie że przesypiam życie i obudzę się dopiero na starość. Odpowiedz Link
czekolada_z_orzechami Re: wyć mi się chce... 21.11.08, 21:31 Ja podobnie. Boże. To chore. Albo przesypiasz całą dobe alboi wstajesz o 3 nad ranem. Mogiła. Tak się zastanawiam, ze mam w domu sprzęty, których nawet nie używam. I jakieś durne ciuchy w których wogóle nie chodze. I komórki szare, których nie używam. A swoją bym wyrzuciła do rzeki. Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: wyć mi się chce... 21.11.08, 23:11 teraz masz adrenalinę ale za chwilę będziesz potrzebowała po prostu tę teściową odespać (i wtedy pomarudzisz tak jak ja :) Odpowiedz Link
abasia471 Re: wyć mi się chce... 21.11.08, 23:44 Cholera jak ja to znam. Dzisiaj poszłam spać przed czwartą rano, wstałam przed dziewiątą, cały dzień latałam, jak pies za własnym ogonem a teraz czuję się wypluta. Na samą myśl, że jutro czeka mnie powtórka dzisiejszego dnia chce mi się płakać i wyć. Nie pójdę jednak na łatwiznę i nie rozczulę się nad sobą, bo tę metodę już przerabiałam. Nie mam ochoty znowu godzinami kontemplować plamy na suficie i spędzać życia w wyrku. Dlatego bez entuzjazmu, ale, zbiorę dupę w troki, wezmę prysznic, poczytam książkę, pójdę spać a rano spróbuję zacząć od nowa. Nowy dzień to nowa szansa, zobaczymy, kto kogo przetrzyma, depa mnie czy ja ją. Odpowiedz Link
szczur.z.foto Re: wyć mi się chce... 22.11.08, 19:48 crysstiano napisał: > masz fajny nick szczuru fajny nick, w głowie sieczka, ale dzięki... Odpowiedz Link
nienill Re: wyć mi się chce... 22.11.08, 19:54 szczur.z.foto napisał: > crysstiano napisał: > > > masz fajny nick szczuru > > fajny nick, w głowie sieczka, ale dzięki... dla jednych sieczka, dla innych czytsta poezja Odpowiedz Link
lucyna_n Re: wyć mi się chce... 22.11.08, 14:39 możesz jeszcze popisać trochę. albo zrobić zabawki na choinkę śnieg pada... Odpowiedz Link
szczur.z.foto Re: wyć mi się chce... 07.12.08, 20:22 już lepiej, pociąłem się - pomaga Odpowiedz Link
nienill Re: wyć mi się chce... 07.12.08, 20:25 szczur.z.foto napisał: > już lepiej, pociąłem się - pomaga takie posty powinny byc zabronione Odpowiedz Link
nienill Re: wyć mi się chce... 07.12.08, 20:41 szczur.z.foto napisał: > a to nie jest forum bez cenzury? jest dlatego pisze, ze chetnie bym cie wyciela Odpowiedz Link
szczur.z.foto Re: wyć mi się chce... 07.12.08, 20:42 no to świetnie, bo na pisaniu się skończy Odpowiedz Link
nienill Re: wyć mi się chce... 07.12.08, 20:45 szczur.z.foto napisał: > no to świetnie, bo na pisaniu się skończy pani Loo ma miekkie serce jak sie ladnie zapłacze to wycina Odpowiedz Link
szczur.z.foto Re: wyć mi się chce... 07.12.08, 20:51 No to niedługo zrobi się z tego forum takie jak każde inne, może powinnaś zostać moderatorem? Odpowiedz Link
loserka Re: wyć mi się chce... 07.12.08, 20:53 nienill napisała: > pani Loo ma miekkie serce > jak sie ladnie zapłacze to wycina kłamiesz. i dezinformujesz. nikogo nie wycinam. i nikt nie płakał. . Odpowiedz Link
nienill Re: wyć mi się chce... 07.12.08, 20:56 > kłamiesz. > i dezinformujesz. nikogo nie wycinam. i nikt nie płakał. > . kłamiesz plakala woman, bo sie policji bala i wycielas Odpowiedz Link
of.woman.born Re: wyć mi się chce... 07.12.08, 21:01 nienill napisała: > > > kłamiesz. > > i dezinformujesz. nikogo nie wycinam. i nikt nie płakał. > > . > kłamiesz > plakala woman, bo sie policji bala > i wycielas Co ty pierdolisz. za przeproszeniem. naprawde ci odbiło. Odpowiedz Link
loserka Re: wyć mi się chce... 07.12.08, 21:06 of.woman.born napisała: > Co ty pierdolisz. za przeproszeniem. naprawde ci odbiło. kobieto, opanuj się naprawdę straciłaś całkowicie dystans do rzeczywistości? Odpowiedz Link
of.woman.born Re: wyć mi się chce... 07.12.08, 21:09 loserka napisała: > of.woman.born napisała: > Co ty pierdolisz. za przeproszeniem. naprawde ci > odbiło. > > kobieto, opanuj się > naprawdę straciłaś całkowicie dystans do rzeczywistości? > Do jakiej rzeczywistości/ tej generowaną przez nienill? A i owszem. Odpowiedz Link
loserka Re: wyć mi się chce... 07.12.08, 21:02 > kłamiesz > plakala woman, bo sie policji bala > i wycielas dobra, masz rację. raz wycięłam cały wątek z odnośnikiem do jakiegoś pirackiego linku. wszyscy krzyczeli "wyciąć, wyciąć,bo będa kłopoty" to wycięłam. po co ludzie maja z nerwów po nocach nie spać? ale miałam bardzo ambiwalentne odczucia. i to nie uprawnia do wydawania pochopnych ocen o moim miękkim sercu - zaprawdę jest to mijanie z prawdą Odpowiedz Link
nienill Re: wyć mi się chce... 07.12.08, 21:15 loserka napisała: > wszyscy krzyczeli "wyciąć, wyciąć,bo będa kłopoty" to wycięłam. nie wszyscy tylko woman ok cofam czesc o miekkim sercu Odpowiedz Link
ex_kicka Re: wyć mi się chce... 07.12.08, 20:26 kurwa. bez takich słów i kuszenia tą ulgą. i co z tego wynika ? - blizny. Odpowiedz Link