olga_w_ogrodzie Re: Najostateczniejszy 26.11.08, 12:07 Jezu, Lucy - nie dawaj się dziecku podpuszczać. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Najostateczniejszy 26.11.08, 12:17 och, no wszak chodzi o zainteresowanie - czemóż, ach czemóz Eufo opuszcza to wspaniałe forum ? nie opuszcza. nie da rady... Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Najostateczniejszy 26.11.08, 12:31 przecież ja nic takiego nie napisalam, to dla mnei oczywiste że on ostatni zgasi światlo, pytałam tylko czy już następuje kolejna zmiana nicka. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Najostateczniejszy 26.11.08, 12:40 ale on wróci wieczorem i się od razu upije ilością postów w wątku o temacie ... nic. palant i tyle. tyle lat go mieliście na fd i nikt mu nic nie powiedział...to najprawdziwszy wariat jest psychogolizujący nawet wtedy, gdy strona gazety mu się otworzy na stronie parzystej, a nie nieparzystej, jak zakładał. stracony dla świata i ludzi. już po nim dawno. Odpowiedz Link
nienill Re: Najostateczniejszy 26.11.08, 12:43 ufffffffffffffff.............. w koncu zrozumialam forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69731&w=87518514&a=87724405 Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Najostateczniejszy 26.11.08, 13:03 rety, skąd taka nienawiść? coś się stało? spotkaliście się w realu? Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Najostateczniejszy 26.11.08, 13:18 nieee. jaka tam nienawiść. Nienill na to dajmy, wie dobrze, że ja nie nienawidzę. to wszystko z dobroci serca. a może mi się myli, bo nie spałam sekundy,a tu trzeba do wieczora dotrwać, się nie pokładać, tylko do roboty. bezsenne rozdrażnienie - najlepiej mnie teraz na d.s. napuśćcie, to go zje..ę. /prawdę mówiąc za chwilę pójdą literówki, a potem błędy ortograficzne./ Odpowiedz Link
nienill Re: Najostateczniejszy 26.11.08, 13:22 olga_w_ogrodzie napisała: > nieee. > jaka tam nienawiść. Nienill na to dajmy, wie dobrze, że ja nie > nienawidzę. > to wszystko z dobroci serca. oczywiscie, ze wiem :) wiem tez juz jak moga wygladac skutki uboczne wycieczek do psychiatrykow i lapania osob, ktorych nie jest sie w stanie udzwignac Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Najostateczniejszy 26.11.08, 13:29 nienill napisała: > > oczywiscie, ze wiem :) > wiem tez juz jak moga wygladac skutki uboczne wycieczek do > psychiatrykow i lapania osob, ktorych nie jest sie w stanie udzwignac zatem pozytywy są - nauczyłaś się od starszej koleżaneczki w co się pakować nie nada. Odpowiedz Link
nienill Re: Najostateczniejszy 26.11.08, 13:30 > zatem pozytywy są - nauczyłaś się od starszej koleżaneczki w co się > pakować nie nada. przykro mi, ale to wiem juz od dosc dawna Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Najostateczniejszy 26.11.08, 13:50 czemu przykro ? dumna powinnaś być, że sprawna jesteś intelektualnie. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Najostateczniejszy 26.11.08, 14:48 ale przykro że Twoje błędy idą na marne, bo nawet taka z nich korzyść nie wyplynęła że się inni na nich uczą może sama jakoś skorzystasz, bo glupio tak marnotrawić dobro. Odpowiedz Link
aidka Re: Najostateczniejszy 26.11.08, 16:11 lucyna_n napisała: > ale przykro że Twoje błędy idą na marne, bo nawet taka z nich korzyść nie > wyplynęła że się inni na nich uczą > może sama jakoś skorzystasz, bo glupio tak marnotrawić dobro. nie ma dobra , Lucy. nigdy nie było. jest egoizm posunięty do takich az granic, by udawać altruizm. nie ma dobra w ogóle. Odpowiedz Link