nienill 03.12.08, 00:24 niby trzeba ignorowac, ale czasami dzieci się nudzą i fajnie jest porozmawiac z przygłupem a potem kac moralny, ze sie to tylko nakreca a potem znowu dziecko sie nudzi i wyciaga reke do kogo popadnie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suchmen3 Re: trollle, kochane trollle 03.12.08, 00:25 nienill napisała: > niby trzeba ignorowac, ale czasami dzieci się nudzą i fajnie jest > porozmawiac z przygłupem > a potem kac moralny, ze sie to tylko nakreca > a potem znowu dziecko sie nudzi i wyciaga reke do kogo popadnie... no właśnie jesteś świetnym przykładem że nie potrafisz ignorować czyli jesteś głupsza niż ja:) Odpowiedz Link
abasia471 Re: trollle, kochane trollle 03.12.08, 00:36 suchmen3 napisał: > no właśnie jesteś świetnym przykładem że nie potrafisz ignorować czyli jesteś g > łupsza niż ja:) Boszeeeeeeeee co za dedukcja. Nienil pewnie się pochlasta z rozpaczy, że jest głupsza od ciebie. Eeeeeee, może jednak nie, bo od ciebie trudno być głupszym. Trudno, spać mi się chce, więc nie zobaczę finału. Dobranoc. Odpowiedz Link
suchmen3 Re: trollle, kochane trollle 03.12.08, 00:37 abasia471 napisała: > suchmen3 napisał: > > > no właśnie jesteś świetnym przykładem że nie potrafisz ignorować > czyli jesteś g > > łupsza niż ja:) > > Boszeeeeeeeee co za dedukcja. > Nienil pewnie się pochlasta z rozpaczy, że jest głupsza od ciebie. > Eeeeeee, może jednak nie, bo od ciebie trudno być głupszym. > Trudno, spać mi się chce, więc nie zobaczę finału. > Dobranoc. > > serdeczne pozdrowienia:) Odpowiedz Link
poszerzenie-pola-walki Re: trollle, kochane trollle 03.12.08, 00:54 nienill ty jesteś kobietą? Odpowiedz Link
nienill Re: trollle, kochane trollle 03.12.08, 01:07 poszerzenie-pola-walki napisała: > nienill ty jesteś kobietą? jak kopernik Odpowiedz Link