roossaa 17.12.08, 22:32 zamiast karmic pan swoja paranoje, pan powienien byc zadowolony ze ktos zyje pana zyciem, bo swojego nie ma Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prawdziwy_suchot2 Re: panie suchy 17.12.08, 22:33 święte słowa i chyba najlepsze jakie w życiu słyszałem-chyba Pana nie doceniłem Odpowiedz Link
prawdziwy_suchot2 Re: panie suchy 17.12.08, 22:33 racja co za dno by chciało mnie naśladować? nie wiedziałem że jestem tak ważny;d Odpowiedz Link
prawdziwy_suchot2 Re: panie suchy 17.12.08, 22:37 lucyna_n napisała: > genialne!! > i tego się uchwyć i czym! no to teraz nikt mi nie dowali chocby się starał jak diabli;p Odpowiedz Link
lucyna_n Re: panie suchy 17.12.08, 22:38 noooo!!! teraz to ci nikt nie poskoczy!! jaaaaacieeee Odpowiedz Link
prawdziwy_suchot2 Re: panie suchy 17.12.08, 22:39 lucyna_n napisała: > noooo!!! > teraz to ci nikt nie poskoczy!! > jaaaaacieeee o kurwa! ja cię! kup staśkowi flaszkę-święto-idź wołaj dzieci! może się załapią Odpowiedz Link
lucyna_n Re: panie suchy 17.12.08, 22:40 dziecioki dali pryndko, matka kaszokiem dzieli!!!!!! Odpowiedz Link
suchmen20 Re: panie suchy 17.12.08, 22:36 taak. udana terapia. tak naprawde jestem psychiatra- zastosowalem tu nowa technike uzdrawiania przez poczucie sensu bycia. dziekuje panstwu, dziekuje za uwage. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: panie suchy 17.12.08, 22:37 czas kiedy będzie Jezusem zbiża się wielkimi krokami! Odpowiedz Link
suchmen20 Re: panie suchy 17.12.08, 22:39 pani lucynko- czy pani nie widzi jak pan suchy nagle rozkwitl? jak sie cieszy? mozecie gadac ale ta terapia dzial!on poczul ze zyje. Odpowiedz Link
prawdziwy_suchot2 Re: panie suchy 17.12.08, 22:40 suchmen20 napisał: > pani lucynko- czy pani nie widzi jak pan suchy nagle rozkwitl? jak sie cieszy? > mozecie gadac ale ta terapia dzial!on poczul ze zyje. bo jak ktoś nie ma własnego życia i wzoruje się na mnie czyli traktuje mnie jako wzór to tylko się cieszyć:) Odpowiedz Link
suchmen20 Re: panie suchy 17.12.08, 22:41 pan nie zajarzyl- ale niewazne:) jestem psychiatra nazwyam sie adam nowakowski. zastosowalem tu unikalne metody. spowodowalem ze pan uwierzyl w trola co sie na panu wzoruje i dzieki temu odzyskal pan sens. dziekuje musze isc, prace badawcze czekaja Odpowiedz Link
prawdziwy_suchot2 Re: panie suchy 17.12.08, 22:42 suchmen20 napisał: > pan nie zajarzyl- ale niewazne:) > jestem psychiatra nazwyam sie adam nowakowski. zastosowalem tu unikalne metody. > spowodowalem ze pan uwierzyl w trola co sie na panu wzoruje i dzieki temu > odzyskal pan sens. > dziekuje musze isc, prace badawcze czekaja w takim razie niedługo pana zawieszą;d Odpowiedz Link
prawdziwy_suchot2 Re: panie suchy 17.12.08, 22:43 suchmen20 napisał: > pan nie zajarzyl- ale niewazne:) > jestem psychiatra nazwyam sie adam nowakowski. zastosowalem tu unikalne metody. > spowodowalem ze pan uwierzyl w trola co sie na panu wzoruje i dzieki temu > odzyskal pan sens. > dziekuje musze isc, prace badawcze czekaja w takim razie teraz będę miał darmową kasę z sądu bo proces wygram bez kłopotu a pan straci i kasę i zawód;d brawo Odpowiedz Link
suchmen20 Re: panie suchy 17.12.08, 22:45 alez dlaczego? przepraszam pana ze byl pan przez chwile myszka laboratoryjna. ale czy nie pomoglem? osobiscie pana lubie dlatego wybralem wlasnie pana. Odpowiedz Link
prawdziwy_suchot2 Re: panie suchy 17.12.08, 22:45 suchmen20 napisał: > alez dlaczego? przepraszam pana ze byl pan przez chwile myszka laboratoryjna. > ale czy nie pomoglem? osobiscie pana lubie dlatego wybralem wlasnie pana. trudno-ja wolę kasę a nie rpzepraszam;d Odpowiedz Link
suchmen20 Re: panie suchy 17.12.08, 22:46 dzisiejsza mlodziez nie rozumie idealow. nie szkodzi ja jestem pelen radosci dzis. Odpowiedz Link
prawdziwy_suchot2 Re: panie suchy 17.12.08, 22:47 suchmen20 napisał: > dzisiejsza mlodziez nie rozumie idealow. nie szkodzi ja jestem pelen radosci dz > is. 3k albo do sądu idę;d Odpowiedz Link
lucyna_n Re: panie suchy 17.12.08, 22:41 czy ja wiem, on chyba myśli że to kolejna gra komputerowa Odpowiedz Link
roossaa Re: panie suchy 17.12.08, 22:41 psychiatra to ten osobnik ktory na sali w czasie striptisu patrzy na widownie zamiast na scene. Odpowiedz Link