tarja30 14.02.09, 23:04 jak sie wogole czujesz?co aktualnie bierzesz? mnie wlasnie znowu dopadlo... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyna_n Re: Lucy.... 15.02.09, 14:39 Tarju to co ja biore to raczej nie pomoże Tobie, ja myślę że mimo podobnego objawu to jednak nie chorujemy na to samo, a i leki też rożnie na ludzi dzialają. Przyczyny tego wszystkiego też mamy zgoła inne. U Ciebie ewidentnie życiowe problemy i stress mają najwięcej do powiedzenia, i jeśli nauczyłabyś się radzić ze stresem to pewnie objawy agorafobii już by nie wróciły. Tak i się wydaje. Napisz jak tam dzieci, zdrowe są? zadowolone z życia, syna wysłałaś na zimowisko może? Odpowiedz Link
tarja30 Re: Lucy.... 17.02.09, 12:34 no wiec tak... tatuś wlasnie bedzie szedl z malutkim na szczepienie mama jest bee i nie da rady isc na piechote a autem nie ma szans wyjechac tak nas zasypalo sniegiem.Oczywiscie mam wyrzuty bo co ze mnie za mama:/ zaczym brac seroxat i mam nadzieje,ze pojdzie gladko bo nie moge sobie pozwolic na zle samopoczucie... czeka mnie sprawa w sadzie o zaprzeczenie ojcostwa ogolnie duzo na glowie starszy ferie spedzil w domu bo polowe przechorowal... Odpowiedz Link