depresja.sucks 31.03.09, 16:08 buhuhu :( dlaczego mnie zbanowalas? Za prawde ktora otrzymalas o Twojej psychoterapeutce, ktora ze swoimi kolezankami Cie obgadala i pol miasta o Tobie mowi? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madau Re: mam bana na only.isabelle forum 31.03.09, 18:02 A dlaczego Ty atakujesz? Dlaczego piszesz ze Ivonne handluje prochami ( jest to absolutne klamstwo), dlaczego ponizasz Ize? Nie widzisz ile przeszla dziewczyna ostatnio? Zwykly brak empatii i chec zemsty za "niewiadomoco". Ja przynajmniej tak to odbieram. Izy nie bronie bo jest dorosla i sama sie moze wypowiedziec. Ale Twoj watek na forum kontrreformacji byl wyrazna prowokacja. Dlatego dostales ( las) bana. Naruszyles ( las) netykiete. Tyle. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: mam bana na only.isabelle forum 31.03.09, 18:58 dlaczego ciągleprzychodzicie tutaj z tymi swoimi wewnętrznymi sprawami z zamkniętego forumu, nie wiem ile osób tutaj jest zorientowanych o co wogóle chodzi, przypuszczam że niewiele. Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: mam bana na only.isabelle forum 31.03.09, 19:01 pewnie dlatego, że wiedzą, że ktoś im odpisze. jakby ludzie ignorowali te wątki to by szybko ucichło. cały problem w tym, że ludzie krzyczący w wątkach troli "nie karmić trola" też tego trola karmią :) Odpowiedz Link
madau Re: mam bana na only.isabelle forum 31.03.09, 19:02 o przepraszam: ja tylko odpowiedzialam na watek depresji.suck. Moze i mnie podpuscila. Wycofuje sie. buziaki lucynko Odpowiedz Link
depresja.sucks Re: mam bana na only.isabelle forum 31.03.09, 20:48 Madau, glownym handlarzem to jestes TY moja droga i tym razem chyba Z korei?! tak donosi troll. Los isabelle wogole mnie nie interesuje. Moze zmadrzeje nareszcie dziewczynka biedulka. A ivonne.3 handluje pewnie ze slaska:) Odpowiedz Link
ivonne.3 Re: mam bana na only.isabelle forum 31.03.09, 20:53 depresja.sucks napisał: A ivonne.3 handluje pewnie ze slaska:) Pozdrowienia ze śląska :) Odpowiedz Link
depresja.sucks Re: mam bana na only.isabelle forum 31.03.09, 20:56 oh czesc ivonne.3 kochaniutka. a coz takiego stalo sie only.isabelle bo troll donosi takie rzeczy ze trudno uwierzyc?! Odpowiedz Link
ivonne.3 Re: mam bana na only.isabelle forum 31.03.09, 20:57 cześć perełko wszystko w porządku,troll kłamie Odpowiedz Link
madau Re: mam bana na only.isabelle forum 31.03.09, 20:58 taaaaaa bo w korei to mozna mniec psychotropty za darmo? Puknij sie w glowie - zle zinterpretowalas wtedy to ja potrzebowalam prochow. Odpowiedz Link
depresja.sucks Re: mam bana na only.isabelle forum 31.03.09, 21:01 taaaaaa bo w korei to mozna mniec psychotropty za darmo? Troll nie zawsze donosi poprawnie wiec wiesz... A dla Ciebie psychiatrykow w Europie zabraklo?!?! Odpowiedz Link