ludzie_sa_zli_swiat_jest_zly 24.06.09, 21:23 nie mam nic dopowiedzenia w tym temacie wogóle sie takie tu nie pojawiają Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurelia_aurita Re: Alkocholizm i narkomania 24.06.09, 23:33 no to go pojaw. jakbym miała wybierać to chyba alkoholizm. choć na filmach to heroinistki wyglądają jakoś tak estetyczniej Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Alkocholizm i narkomania 24.06.09, 23:51 aurelia_aurita napisała: > no to go pojaw. > jakbym miała wybierać to chyba alkoholizm. choć na filmach to heroinistki > wyglądają jakoś tak estetyczniej alkoholiczki /alkoholicy takoż/mają często nosy purchate i popękane naczyńka na policzkach. heroinistki - nooo - mniam, mniam - takie szczuplutkie, interesująco blade, z włosem długim i rozwianym... - tylko ich zejścia jakby szybsze. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Alkocholizm i narkomania 25.06.09, 08:39 ciekawe czy to prawda, że te artystki rózne i modelki często, gęsto podpierają swą szczupłość amfą. Odpowiedz Link
ichnia Re: Alkocholizm i narkomania 25.06.09, 11:15 olga_w_ogrodzie napisała: > ciekawe czy to prawda, że te artystki rózne i modelki > często, gęsto podpierają swą szczupłość amfą. Prawda, prawda. aurelia_aurita napisała: > no to go pojaw. > jakbym miała wybierać to chyba alkoholizm. choć na filmach to heroinistki > wyglądają jakoś tak estetyczniej alkoholiczki /alkoholicy takoż/mają często nosy purchate i popękane naczyńka na policzkach. > heroinistki - nooo - mniam, mniam - takie szczuplutkie, > interesująco blade, z włosem długim i rozwianym... i takie oczy ładne mają... a może przez tą chudość oczy się większe wydają Odpowiedz Link
dolor Re: Alkocholizm i narkomania 25.06.09, 17:36 Też nic do powiedzenia nie mam, ale mam moją ulubiona stronę internetową, dzięki której podejrzewam, że takie skakanie w kółku musi być bardzo przyjemne: "Australijskie walabie (nieduże torbacze z rodziny kangurowatych) zjadają maki lekarskie z plantacji medycznych, a gdy są potem na haju, skaczą w kółko, tworząc wydeptane kręgi(...)w makach widywano również inne dziwnie zachowujące się zwierzęta, m.in. owce. One także charakterystycznie krążyły i udeptywały uprawy." kopalniawiedzy.pl/walabie-Tasmania-maki-lekarskie-opium-wydeptywac-haj-zjadac-7841.html Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Alkocholizm i narkomania 25.06.09, 17:44 tak dokładnie wyobraziłam sobie te kangurowate naćpane i skaczące, że sobie parsknęłam jak klacz jaka. Odpowiedz Link
zla_egocentryczna_ksiezniczka Re: Alkocholizm i narkomania 25.06.09, 21:09 Od razu heroina, alkohol próbowałam, to już wiem jak jest, może się i można uzależnić, ale po co, może z kokainą byłoby fajniej, zawszeć to jakaś nowość zupełnie mi nieznana. Odpowiedz Link