Dodaj do ulubionych

Oszuści z multimedii

17.09.09, 19:56
Uwaga na pseudopromocje z multimedii, przysyłają oferty promocyjne na obniżone oferty, ale dotyczą tylko nowych klientów. Abonenci tego operatora są traktowani jak obywatele 2 kategorii. Za internet 1G, ta "wspaniołomyślna" firma żąda 59 zł. Mimo pełnego pakietu. Oczywiście po zakończeniu "promocji", tenże internet koszt 113,94 - chora paranoja.
Nie dajcie się nabierać.
Obserwuj wątek
    • krzysztofsf Re: Oszuści z multimedii 17.09.09, 22:42
      No coz, w tpsa byl okres, gdy trzeba bylo wypowiedziec umowe ( tj. nie
      przedluzac), aby po miesiacu zawrzec nowa na korzystniejszych warunkach.

Mozesz wytrzymac miesiac bez netu ?
      • Gość: babjaga Re: Oszuści z multimedii IP: 89.108.201.* 18.09.09, 21:11
        eee tam, mam też bezprzewodowy. Nie w tym rzecz, chodzi o traktowanie abonentów. Przyciągają "promocjami" a potem walą ceną.
        A na naszym osiedlu podpisana umową z tym chorym operatorem na telewizję.
        • lisica666 to jeszcze nie wiesz co wyprawia Vectra 20.09.09, 10:18
          co pół roku podwyżki, zmiany w programingu, i nic dla lojalnych
          abonentów! to dopiero syf!
          • Gość: gosc Re: to jeszcze nie wiesz co wyprawia Vectra IP: *.chello.pl 20.09.09, 21:29
            w UPC jescze gorzej!!!!!!!!!!
            • Gość: johnyq Ja jestem z Vectry zadowolony IP: *.spray.net.pl 21.09.09, 13:39
              Wcześniej miałem UPC i owszem było gorzej :), nie dość że płaciłem wysokie
              rachunki za wolne łącze to jeszcze z TV były problemy. Teraz przynajmniej mam to
              za co płacę. Porównując z cennikiem UPC i tak jest taniej.
          • Gość: komandos Re: to jeszcze nie wiesz co wyprawia Vectra IP: *.ovz33.hc.ru 21.09.09, 17:21
            to co aster wyprawia, to nikt inny czegoś takiego nie robi. ciesz się z tego, co
            masz
            • Gość: ITguy Re: to jeszcze nie wiesz co wyprawia Vectra IP: *.acn.waw.pl 27.09.09, 16:57
              Eh, aster ostatnio szaleje, nie bylo mnie 2 tygodnie bylem za granica, a tu
              nagle inna oferta kanalowa jest niz mialem, i inna predkosc netu. Nawet nei
              wiecie w jakim szoku bylem jak dowiezialem sie ze zgodzilem sie na to i zmiany w
              regulaminie bo nie sprzeciwilem sie ich zmiana w przeciagu 7 dni.
              • Gość: vikja Re: to jeszcze nie wiesz co wyprawia Vectra IP: *.acn.waw.pl 27.09.09, 19:50
                To z czego w końcu wybierać mówicie, że Aster nie, UPC nie, Neostrada nie,
                Multimedia nie to co zostaje ....????? Ja widziałem przedwczoraj reklamę Vectry
                w necie, a co o nich sądzicie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka