androsak 15.10.09, 16:51 kilka nazwisk uparcie powtarza sie na tym forum, wszystko jedno w jakim konteksie byle o nim mówiono. czy forum to miejsce do autopromocji. wykupić miejsce na bilborcie tak niektórzy robią. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wacek Re: autopromocje IP: *.146.196.51.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.10.09, 18:40 to wykup Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: autopromocje IP: *.xdsl.centertel.pl 16.10.09, 10:27 wydaje się, że forum to forum dyskusyjne a wacek to wacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca-IPpodagaze Re: autopromocje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.09, 11:43 Zawiedziona jestem MYSLAŁAM, ze to miejsce, gdzie możemy wiernopoddańcze posty na cześć pana prezydenta siśtka pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wandzia Re: autopromocje IP: *.xdsl.centertel.pl 16.10.09, 18:09 oczywiście racjonalna krytyka jest wręcz niezbędna lecz wykorzystywanie forum do lansowania własnej osoby lub kolesia jak tu niektórzy czynią jest miałkie, mdłe, żygać się chce Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: autopromocje 16.10.09, 18:20 > wykorzystywanie forum do lansowania własnej osoby lub kolesia jak tu > niektórzy czynią jest miałkie, mdłe, żygać się chce Pogubiłem się, kto kogo promuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: autopromocje IP: *.xdsl.centertel.pl 16.10.09, 22:52 to oczywiste, ile na tym forum pada nazwisk i w jakim kontekście, jeżeli ktoś niezmordowanie wypisuje ten czy ów na prezydenta. powtarzaja się ciągle te same nazwiska. za frajer, niewielkim wysiłkiem lansują się. Odpowiedz Link Zgłoś