lemisiaque 22.10.09, 15:59 Jak to nie ma paragrafu? A zakłócanie spokoju? A utrudnianie korzystania z nieruchomości? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tumizwis Dobermany terroryzują ludzi. Służby bezradne 22.10.09, 16:13 Co z tego że zabiorą psy do schroniska jak ten...ten...niby homo sapiens wróci tam i je spokojnie odbierze jak gdyby nigdy nic. Jedynym sposobem na niego jest zabrać mu wszystkie psy i wywieźć do schroniska w innym mieście albo od razu oddać do nowych normalnych psychicznie ludzi. Na miejscu mieszkańców tej klatki a nawet bloku przestałbym płacić czynsz póki leniwa spółdzielnia nie zrobi z tym syfem porządku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Dobermany terroryzują ludzi. Służby bezradne IP: *.chello.pl 22.10.09, 20:52 Od 9 lat podobna sytuacja jest na Akwarelowej na osiedlu Bukowym... Instytucje wraz ze spółdzielnią robią mądre miny i radzą nie wąchać fetoru wydobywającego się z kawalerki na parterze która wprost pływa w fekaliach psów i kotów... Niestety w tym kraju zwierzęta i dziwni ludzie mają większe prawa niż ci co chcieliby normalnie żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxcvxv Jak ktoś jest dupowatym gamoniem to nawet jakby IP: *.chello.pl 23.10.09, 10:56 kogoś mordowano i tak by nic nie zrobił. Najlepiej tylko brać kasę za nic nierobienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doberman Czekam na informację od zabraniu mu psów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.09, 08:32 Jestem zainteresowany dobermanami do wieku psa- dwa lata .Mogę wziąć dwa psy . Jak tylko pojawią się w schronisku od razu tego samego dnia mogę je wziąć. Odpowiedz Link Zgłoś
morlokh Dobermany terroryzują ludzi. Służby bezradne 22.10.09, 16:18 Dodajmy do tego: stwarzanie zagrożenia. Chyba wystarczyłyby zeznania matki dziecka o którym mowa w artykule czy właściciela zaatakowanego psa? Chyba, że świadkiem musi byc pies policyjny lub strażniczy, bo inne są niewiarygodne? Rzygac mi się chce, jak widzę, tą wszechobecną impotencję i brak chciejstwa służb. Powiem krótko: panowie, skoro nic nie możecie - to wy_pierd_alajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszy.diablo Dobermany terroryzują ludzi. Służby bezradne 22.10.09, 19:48 PAN DOBERMANÓW!!! POZDRAWIAM WSZYSTKICH WŚCIEKŁYCH EMERYTÓW I RENCISTÓW,TYCH NIE BĘDĘ UŚWIADAMIAŁ ALE DO WSZYSTKICH NORMALNYCH ZA APELUJĘ UWAŻAJCIE GDY NIC NIE ROBICIE NIE ZGODNEGO Z PRAWEM TO I TAK TE PO PUŁCZYNY KOMUNIZMU BĘDĄ WAS KĄSAĆ W CZTERY LITERY.MAM SĄSIADA GADA,KTÓRY NIE TYLKO GADA ALE MA RÓWNIEŻ UKŁADY ŻONA CZERWONA SĘDZINA 45 LAT WYMIARU SPRAWIEDLIWOŚCI Z TEGO 25 SĘDZIOWANIA ZA KOMUNY BYŁA CZERWONA JEST CZARNA ZE ZŁOŚCI.MĄŻ PANTOFLARZ DONOSICIEL DORĘCZYCIEL. CO Z TEGO ŻE MAM 101 DOBERMANÓW!!! JA TYLKO CHCĘ NAKRĘCIĆ FILM POCZĄTKI JUŻ MAM W PRASIE TELEWIZJI I RADIO PROMOCJA MOJEGO FILMU DARMOWA TYTUŁ FILMU '' 101 DOBERMANÓW PRZEJMUJE WŁADZĘ W GMINIE SZCZECIN'' A ŻE TO WIOSKA Z TRAMWAJAMI OBĘDZIE SIĘ BEZ OFIAR,POZDRAWIAM WSZYSTKIE ORGANY ODPOWIEDZIALNE I NIE ODPOWIEDZIALNE ZA PROMOCJĘ MOJEGO FILMU I SŁUCHAJCIE DALEJ MOJEGO SĄSIADA GADA KTÓRY WIE WSZYSTKO BO JAKO BYŁY ZOMO KAPO ORMO DONOSICIEL NAWET SPAŁ W MOJEJ WANNIE A WANNIE MAM Z JAKUZIE NA NASTĘPNE SPANIE ZAPRASZAM GO DO MOJEJ SAUNY BO TAKOWĄ POSIADAM ZAPRASZAM WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH NA FORUM GADU GADU PAN OD DOBERMANÓW W.B WALCZAK DOBERMAN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROMAN Re: Dobermany terroryzują ludzi. Służby bezradne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.09, 19:57 coś ci się zacieło... Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszy.diablo Re: Dobermany terroryzują ludzi. Służby bezradne 22.10.09, 20:15 TAK COŚ MI SIĘ ZACIĘŁO JESTEM ZA CIĘTY... Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Dobermany terroryzują ludzi. Służby bezradne 22.10.09, 20:27 capslocka ci też ukradli ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesiek Re: Dobermany terroryzują ludzi. Służby bezradne IP: *.146.200.79.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.10.09, 20:56 Trzeba silnej ręki w tym mieście a nie mazgaja co za wrogów ma internautów a nie pana Wieśka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Czy do hodowli dobermanow IP: *.cable.quicknet.nl 22.10.09, 21:24 nie jest wymagane posiadanie zgody? poza tym pies nawet podobny do dobermana, bez kaganca i smyczy moze byc zagrozen dla ludzi i innych zwierzat (zalozmy ze ktos ma psa i chodzi z nim na spacer w kaganc i na smyczy - pies bez kagannca ma przewage i moze bez trudu zabic psa ktory nie moze sie bronic) Moze niech Piotr K. cos wymysli (sprawa dla prokuratury?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesław Walczak Re: właściciel dobermanów IP: *.chello.pl 22.10.09, 21:53 Jestem panem od dobermanów, psów o których mowa zastanawia mnie o czym wy tu ludzie piszecie i czy zastanawialiście się nad tym że pies rasy doberman jest takim samym psem jak każdy inny i ma prawo takie samo jak każdy inny pies.Po za tym pies rasy doberman nie widnieje na liście psów agresywnych nie prowadzę żadnej hodowli o ile wiecie co znaczy słowo (hodowla)!!! nie jestem też właścicielem psów które władze uważają za moje!!! mało tego szczecińskie TOZ ma na to dowody wszystko o czym mowa w tym reportażu to zwykłe pomówienia nie posiadam w domu psów tylko koty a jeżeli sąsiad z dołu nazywa kota psem to to już powinien zbadać lekarz psychiatra bo to zjawisko nie jest normalne bo przecież kot w żadnej postaci nie przypomina psa a w dodatku dobermana.Chciałbym tu nadmienić w rzeczy samej że jestem takim samym obywatelem tego kraju jak każdy inny człowiek mało tego z tego reportażu wynika że każdy człowiek który posiada pupila czworonożnego uważny jest w naszym kraju za przestępce ZWIERZE JAK KAŻDY CZŁOWIEK MA PRAWO FUNKCJIONOWAĆ W NASZYM ŚRODOWISKU WIĘC ZASTANÓWCIE SIĘ LUDZIE O CZYM PISZECIE BO JAK WIDAĆ WSZYSTKO O CZYM DYSKUTUJECIE NA TYM FORUM JEST WYSSANE Z PALCA STARYCH ZNUDZONYCH LUDZI KTÓRZY NIE MAJĄ SIĘ CZYM ZAJĄĆ TYLKO UCZEPILI SIĘ ZWIERZĄT KTÓRE W ŻADNEJ POSTACI NIE SĄ AGRESYWNE ANI BITE ANI GŁODZONE PROSIŁ BYM CZŁOWIEKA RZEKOMO NAPADNIĘTEGO PRZEZ MOJEGO DOBERMANA O TO BY UDOSTĘPNIŁ MI DOWODY CIELESNE ŻE TO WŁAŚNIE PRZEZ MOJEGO PSA ZOSTAŁ JAK TO WYPOWIADA SIĘ W POWYŻSZYM REPORTAŻU ZA ATAKOWANY ZA NIM NASTĘPNYM RAZEM WŁĄCZY INTERNET I ZACZNIE PUBLICZNIE ZNIEWAŻAĆ MNIE I ZAWIERZĘTA ZNAJDUJĄCE SIĘ NA MOIM TERENIE NIE BĘDĄCE W ŻADEN SPOSÓB MOJĄ WŁASNOŚCIĄ Z POWAŻANIEM W.B. WALCZAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Masz prawo robic co chcesz o ile korzystajac IP: *.cable.quicknet.nl 22.10.09, 22:46 z tego prawa nie naruszasz praw innych - tyle ode mnie - zeby miec kilkanascie zwierzat to trzeba stworzyc im takie warunki by mialy szczeslwie zycie i jednoczesnie ich radosc nie powodowala cudzego nieszczescia. Nie mam pretensji ze ktos lubi psy, sam lubie psy ale nie mam psa bo nie potrafilbym mu stworzyc szczesliwego stada. mam pytanie - takie praktyczne - co ma zrobic wlasciciel innego psa ktorego pies ma kaganiec na pysku i ten pies zostaja zaatakowany przez innego psa ktory kaganca nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIESŁAW WALCZAK Re: Masz prawo robic co chcesz o ile korzystajac IP: *.chello.pl 22.10.09, 23:57 POWIEM KRÓTKO PROSZĘ ZAPYTAĆ LUDZI KTÓRZY NISZCZĄ OGRODZENIE MOJEGO TERENU I SPECJALNIE WYPUSZCZAJĄ TE PSY PO ZA OGRODZENIE JEŻELI NASZE PRAWO NIE POTRAFI UJĄĆ SPRAWCÓW NISZCZĄCYCH MOJE OGRODZENIE TO DLACZEGO NIE WINNE ZWIERZĘTA W KTÓRE LUDZIE RZUCAJĄ CEGŁAMI PRZEZ SIATKĘ, POLEWAJĄ CHEMIKALIAMI MAJĄ CIERPIEĆ NIECH KAŻDY POMYŚLI NAD TYM PO SWOJEMU KAŻDEGO DNIA KILKA KROTNIE ZABEZPIECZAM SWÓJ TEREN ŁATAJĄC DZIURY W OGRODZENIU BY MIESZKAŃCY NIE CZULI SIĘ ZAGROŻENI NIE JEDNO KROTNIE WŁAŚCICIELKA TYCH PSÓW Z MOJEGO TERENU ZGŁASZAŁA TEN FAKT NA POLICJE CZY KTOŚ Z WŁADZ ZA REAGOWAŁ NA TO? CZY STRAŻ MIEJSKA COŚ Z TYM ZROBIŁA??? NIE!! WIEC O CZYM MY TU ROZMAWIAMY ?????? BO POMYŚLMY LOGICZNIE CZY JA WYPUSZCZAŁ BYM JE SPECJALNIE, BY MIEĆ TAKIE PROBLEMY NIE!!!! WIĘC MOŻE WSPÓLNIE POWINNIŚMY SIĘ ZASTANOWIĆ CO Z TYM FAKTEM ZROBIĆ TYLKO ŻE JA ZAMIAST UZYSKAĆ JAKĄŚ POMOC W TYM KIERUNKU JESTEM ATAKOWANY I NIE WINNE ZWIERZĘTA KTÓRE NIC NIKOMU NIE ROBIĄ. APELUJE DO MIESZKAŃCÓW TE PSY NIE SĄ AGRESYWNE URODZIŁY SIĘ NA TYM TERENIE KOCHAJĄ SWOJĄ PRZESTRZEŃ I DLACZEGO MAJĄ TRAFIĆ DO SCHRONISKA DLACZEGO? TYLKO DLATEGO ŻE KTOŚ IM CIĄGLE DOKUCZA??? CHCIAŁBYM TEŻ ABY KAŻDA RODZINA WYBRAŁA SIĘ NA SPACER DO TUTEJSZEGO SCHRONISKA I PATRZĄC SWYMI OCZAMI OCENIŁA CZY ZWIERZE W KLATCE SIĘ NIE MĘCZY???? PANI KIEPAS KOKOT ZE SZCZECIŃSKIEGO TOZ ZAMIAST POMAGAĆ ZWIERZĘTOM CZYNI WSZYSTKO BY ZWIERZĘTA MĘCZYŁY SIĘ W KLATCE.TO NIE JEST SPOSÓB NA TEN PROBLEM I MÓWIĘ TU DO PANI PANI KOKOT ODBIERANIE LUDZIOM PSÓW ZAMYKANIE JE W KLATKACH I USYPIANIE TO NIE JEST POMOC JAK TO PANI SIĘ WYPOWIADA W SWOICH WYWIADACH '' STERYLIZOWAĆ I USYPIAĆ'' JEŻELI PANI ZDANIEM TAK POWINNO BYĆ TO JA JAKO SZARY CZŁOWIEK POWIEM PANI ŻE MIJA SIĘ PANI Z POWOŁANIEM SAM TYTUŁ PANI DZIAŁALNOŚCI MÓWI SAM ZA SIEBIE TOZ-TOWARZYSTWO OPIEKI NAD ZWIERZĘTAMI PANI POWINNA OPIEKOWAĆ SIĘ ZWIERZĘTAMI A NIE WERBOWAĆ JE DO KLATEK UWAŻAM ŻE PSY O KTÓRYCH MOWA MAJĄ NA SWOIM TERENIE TYLE PRZESTRZENI ŻE NIE MAJĄ POTRZEBY OPUSZCZAĆ SWOJEGO TERENU JAKI MORAŁ Z TEGO; ZAMKNĄĆ TYCH, KTÓRZY DEWASTUJĄ MOJE MIENIE!!!! A NIE PSY I PROSIŁ BYM TEŻ LUDZI KTÓRZY WYRZUCAJĄ ŚMIECI POD MOJĄ DZIAŁKĘ BY JE UPSZĄTNELI BO TEGO MIESZKAŃCY NIE WIDZĄ ŻE ZANIECZYSZCZAJA ŚRODOWISKO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Masz prawo robic co chcesz o ile korzystajac IP: *.cable.quicknet.nl 23.10.09, 00:51 wspolczuje ale apeluje o nieuzywanie duzych literek - trdniej sie takei teksty czyta. mowie serio a co do pomyslu - naprawde za niewielka cene mozna zainstalowac sobie monitoring na posesji i wykazaz twardymi dowdoami ze jest Pan i Panskie zwierzeta przesladowany -mwoie serio - prosze rozwazyctaka ewentualnosc - koszt takich roziwazan zmalal znaczaco i jest w zasiegu a pozwala rozstrzygnac wiele watpliwych przypadkow. Prosze dobrz zrozumiec to co teraz napsize - lubie psy i jak mi sie wydaje umiem czytac ich zachowanie - w zasadzie nie mam problemow z psami stad wiem ze niewlascwie zachowanie moze spowodowac u psa reakcje agresywna i nieporozumienie gotowe. Moze warto zadbac o teren na Panskiej posesji tak by zabezpeiczyc psy przed niezyczliwymi osobami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: właściciel dobermanów IP: 217.153.158.* 23.10.09, 00:04 > Jestem panem od dobermanów,.... > nie jestem też > właścicielem psów które władze uważają za moje!!! ..... > wszystko o czym mowa w tym reportażu to zwykłe pomówienia nie > posiadam w domu psów tylko koty zdecyduj się, masz te dobermany, czy też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
koszerny51 Re: właściciel dobermanów 23.10.09, 14:47 Gość portalu: Wiesław Walczak napisał(a): > Jestem panem od dobermanów, psów o których mowa zastanawia mnie o czym wy tu > ludzie piszecie i czy zastanawialiście się nad tym że pies rasy doberman jest > takim samym psem jak każdy inny i ma prawo takie samo jak każdy inny pies.Po za > tym pies rasy doberman nie widnieje na liście psów agresywnych nie prowadzę > żadnej hodowli o ile wiecie co znaczy słowo (hodowla)!!! nie jestem też > właścicielem psów które władze uważają za moje!!! mało tego szczecińskie TOZ ma > na to dowody wszystko o czym mowa w tym reportażu to zwykłe pomówienia nie > posiadam w domu psów tylko koty a jeżeli sąsiad z dołu nazywa kota psem to to > już powinien zbadać lekarz psychiatra bo to zjawisko nie jest normalne bo > przecież kot w żadnej postaci nie przypomina psa a w dodatku dobermana.Chciałby > m > tu nadmienić w rzeczy samej że jestem takim samym obywatelem tego kraju jak > każdy inny człowiek mało tego z tego reportażu wynika że każdy człowiek który > posiada pupila czworonożnego uważny jest w naszym kraju za przestępce ZWIERZE > JAK KAŻDY CZŁOWIEK MA PRAWO FUNKCJIONOWAĆ W NASZYM ŚRODOWISKU WIĘC ZASTANÓWCIE > SIĘ LUDZIE O CZYM PISZECIE BO JAK WIDAĆ WSZYSTKO O CZYM DYSKUTUJECIE NA TYM > FORUM JEST WYSSANE Z PALCA STARYCH ZNUDZONYCH LUDZI KTÓRZY NIE MAJĄ SIĘ CZYM > ZAJĄĆ TYLKO UCZEPILI SIĘ ZWIERZĄT KTÓRE W ŻADNEJ POSTACI NIE SĄ AGRESYWNE ANI > BITE ANI GŁODZONE PROSIŁ BYM CZŁOWIEKA RZEKOMO NAPADNIĘTEGO PRZEZ MOJEGO > DOBERMANA O TO BY UDOSTĘPNIŁ MI DOWODY CIELESNE ŻE TO WŁAŚNIE PRZEZ MOJEGO PSA > ZOSTAŁ JAK TO WYPOWIADA SIĘ W POWYŻSZYM REPORTAŻU ZA ATAKOWANY ZA NIM NASTĘPNYM > RAZEM WŁĄCZY INTERNET I ZACZNIE PUBLICZNIE ZNIEWAŻAĆ MNIE I ZAWIERZĘTA > ZNAJDUJĄCE SIĘ NA MOIM TERENIE NIE BĘDĄCE W ŻADEN SPOSÓB MOJĄ WŁASNOŚCIĄ Z > POWAŻANIEM W.B. WALCZAK jezeli jestes facetem ze zdjecia, to jestes chorym psychopata,ktoremu nalezy sie wiezienie i szpital psychiatryczny Odpowiedz Link Zgłoś
blogfiles Re: właściciel dobermanów 23.10.09, 21:34 jeżeli faktycznie jesteś tym za kogo się podajesz to faktycznie jesteś niezrównoważony psychicznie - potwierdzi to każdy kto choć raz posłucha i popatrzy jak się zachowujesz prowadzając czasem nocą po naszym osiedlu te psy z działek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LENA Re: mam kbks. Służę pomocą. serio IP: *.chello.pl 23.10.09, 00:01 A NA CZYJĄ KORZYŚĆ MA SŁUŻYĆ TA POMOC????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: mam kbks. Służę pomocą. serio IP: 77.255.166.* 23.10.09, 00:55 Na korzyść terrozyzowanych przez dobermany. KOCHASIU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesław Walczak Re: mam kbks. Służę pomocą. serio IP: *.chello.pl 23.10.09, 13:16 WSZYSTKICH Z PISTOLETAMI ZAPRASZAM ODDAM IM STRZAŁ W ODBYT!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja czy to nie poważny czas na lekarza? IP: 212.160.172.* 26.10.09, 13:58 ale chyba już za póżno panie wiesławie Odpowiedz Link Zgłoś
siciliano TOZ i straż miejska 23.10.09, 09:22 Na wypadek gdyby TOZ i straż miejska chciały zrobić porządek z nielegalnymi hodowlami psów podaję namiary ...działki między Niemierzyńską i Rydzewską np.nr 352 Odpowiedz Link Zgłoś
mmmmmm000 Nie ma paragrafu??? bzdura!!! 23.10.09, 10:13 Nazywa się to "sprowadzenie zagrożenia publicznego". Wystarczy znać prawo i trochę pobrzebać w paragrafach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaron czy zarejestrował firme i czy placi podatki ? IP: 193.29.255.* 23.10.09, 10:27 Po co gosciowi 30 psów ? Na pewno dla pieniędzy ! Facet musi prowadzić nielegalną firmę, rozmnaża psy i sprzedaje ! A podatki PITy, VATy płaci ? Jak lewy biznes to UKS do dziela, dobermany dobrze zlicytują się na poczet zaległych podatków i kar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: własciciel garażu Re: czy zarejestrował firme i czy placi podatki ? IP: *.chello.pl 23.10.09, 13:06 Jestem właścicielem garażu przy której znajduje się działka pana W.W bardzo dokładnie przyjżałem się tej sprawie każdego dnia o różnych porach wprowadzam i wyprowadzam swój samochód z garażu dużo widzę i obserwuję i mogę powiedzieć że te psy nie są agresywne dajcie ludzie spokój tym zwierzętom one nie stważają zagrożenia mało tego nie jedno krotnie widziałem ludzi którzy podchodząc do ogrodzenia je drażniło raz nawet widziałem jak jakiś męszczyzna dewastował płot działki na której znajdują się te miłe psy zgłaszałem ten fakt na policje ale bez skutku żaden radiowóz nie przyjechał na interwencje odmówiono przyjazdu policji więc gdzie tu leży sprawiedliwość atakujemy nie winnego człowieka a przestępcy chodzą po wolności bo nasza policja nie reaguje na żadne wezwania i wandalizm który szerzy się w naszym mieście.wiadomo że jeżeli zwierze jest przez jakiś czas drażnione a potem wytnie mu się dziurę w płocie będzie chciało wyjść z terenu na którym czuje się zagrożone to jest tylko pies pomyślmy lepiej jak pomóc temu człowiekowi a nie umilamy mu życie bo to nie jest uczciwe. Odpowiedz Link Zgłoś
koszerny51 Re: czy zarejestrował firme i czy placi podatki ? 23.10.09, 14:55 Gość portalu: własciciel garażu napisał(a): > Jestem właścicielem garażu przy której znajduje się działka pana W.W bardzo > dokładnie przyjżałem się tej sprawie każdego dnia o różnych porach wprowadzam i > wyprowadzam swój samochód z garażu dużo widzę i obserwuję i mogę powiedzieć że > te psy nie są agresywne dajcie ludzie spokój tym zwierzętom one nie stważają > zagrożenia mało tego nie jedno krotnie widziałem ludzi którzy podchodząc do > ogrodzenia je drażniło raz nawet widziałem jak jakiś męszczyzna dewastował płot > działki na której znajdują się te miłe psy zgłaszałem ten fakt na policje ale > bez skutku żaden radiowóz nie przyjechał na interwencje odmówiono przyjazdu > policji więc gdzie tu leży sprawiedliwość atakujemy nie winnego człowieka a > przestępcy chodzą po wolności bo nasza policja nie reaguje na żadne wezwania i > wandalizm który szerzy się w naszym mieście.wiadomo że jeżeli zwierze jest prze > z > jakiś czas drażnione a potem wytnie mu się dziurę w płocie będzie chciało wyjś > ć > z terenu na którym czuje się zagrożone to jest tylko pies pomyślmy lepiej jak > pomóc temu człowiekowi a nie umilamy mu życie bo to nie jest uczciwe. doprawdy idioto, brzmisz jak kumpel tego psychopaty od kieliszka,Nie widzisz problemu? ale ja widze podobnie jak kazdy normalny czlowiek; po pierwsze nie trzyma sie psow na dzialkach,gdzie zupelnie dziczeja,lub w malym mieszkanku,gdzie jedynym celem jest wzbogacenie sie na mizerii zwierzat.Osobna sprawa to cale traktowanie zwierzat, ktore nosi wszelki charakter dlugotrwalego znecania sie, nie mowiac juz o zagrozeniu otoczenia.Jestescie ludzkimi kreaturami,bez inteligencji i kultury,szkoda ze mieszkam tak dalego, wyleczylbym was z chorob szybko i po mesku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesław walczak Re: czy zarejestrował firme i czy placi podatki ? IP: *.chello.pl 23.10.09, 17:29 Byłem już w sądzie, byłem podany przez sąsiada gada że hoduje dobermany i sprzedaje do niemiec po 2000 euro za sztukę co okazało się nie prawdą bo sprzedaje je po 10 tys euro za sztukę a dla ciebie zrobię promocję dostaniesz go za 9999 euro do tej pory zarobiłem na pity cyty i inne vaty zarobiłem taką menge dzieńgów że aż sąd mnie uniewinnił inne poważne oferty kierować pod znany adres ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesław walczak Re: Nie ma paragrafu??? bzdura!!! IP: *.chello.pl 23.10.09, 17:22 Do zagrożenia doprowadza ten kto świadomie niszczy ogrodzenie i wypuszcza psy na zewnątrz a nie właściciel posesji który ciągle łata dziury w ogrodzeniu Odpowiedz Link Zgłoś
koszerny51 Dobermany terroryzują ludzi. Służby bezradne 23.10.09, 14:41 facet natychmiast powinien znalesc sie w wiezieniu, a wyrok powinien obejmowac cala jego dziaialnosc, pomnozona przez ilosc psow.Polska jawi sie jako kraj glupcow i ludzi bez woli natychmiastowego dzialania, przeciez ten przyglup nie zjawil sie raptem z kilkudziesiecioma psami w malym mieszkanku.Sam mam psy, lub one maja mnie, ale ja mam dom, duzy ogrod i oczywiscie zaden z powyzszych problemow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: właściciel garażu Re: Dobermany terroryzują ludzi. Służby bezradne IP: *.chello.pl 23.10.09, 15:53 Po pierwsze sam jesteś idiotą po drugie słowa które używasz mogą być uznane za grozby karalne więc za nim następnym razem zaczniesz obrażać internautów to się dobrze zastanów znam te psy i jeszcze mnie nie zjadły więc jeżeli nie zjadły mnie to czemu by miały zjeść kogoś innego idioto a posiadanie trzech psów to nie jest hodowla po trzecie każdy ma prawo trzymać psa tam gdzie tylko ma ochotę a nie tam gdzie jakieś stare h...e takie jak ty na przykład sobie myślą Odpowiedz Link Zgłoś
koszerny51 Re: Dobermany terroryzują ludzi. Służby bezradne 23.10.09, 17:13 prymitywny polglowku, ktorego ograniczenie umyslowe od urodzenia,nie pozwala myslec.Cywilizowany czlowiek pomaga zwierzetom, m.in nie trzymajac je w budach, na lancuchach itd, ale ludzki prymityw tego nigdy nie zrozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Dobermany terroryzują ludzi. Służby bezradne IP: *.chello.pl 23.10.09, 16:04 weśmy pod uwagę że nie tylko pan walczak posiada psy na terenie tych działek i dlaczego do innych też się nie czepiamy? wszyscy ktorzy siedzicie na tym forum tez macie psy i tak samo puszczacie je bez smyczy na tamtych terenach więc może nich każdy pilnuje swojego nosa a nie donosi na innych skoro sam jest nie uczciwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: właściciel garażu Re: Dobermany terroryzują ludzi. Służby bezradne IP: *.chello.pl 23.10.09, 16:08 Sam jesteś idiotą i sam powinieneś trafić do pudła za agresje którą przejawiasz na tym forum i kto tu jest nie zrównoważony psychicznie??? sam sobie odpowiedz na to pytanie czytając to co na bazgrałeś na tym forum!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koszerny51 Re: Dobermany terroryzują ludzi. Służby bezradne 23.10.09, 17:16 Gość portalu: właściciel garażu napisał(a): > Sam jesteś idiotą i sam powinieneś trafić do pudła za agresje którą przejawiasz > na tym forum i kto tu jest nie zrównoważony psychicznie??? sam sobie odpowiedz > na to pytanie czytając to co na bazgrałeś na tym forum!!!!! jestes psychopata, ktory poza machaniem lopata, wogole nie mysli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Dobermany terroryzują ludzi. Służby bezradne IP: *.chello.pl 23.10.09, 16:11 jestem studentką która każdego dnia przemieża to garażowisko miałam z tymi pieskami nie jeden raz styczność studiuję weterynarie i powiem krótko jeżeli między tymi psami widzicie dobermana to jesteście śmieszni ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
koszerny51 Re: Dobermany terroryzują ludzi. Służby bezradne 23.10.09, 17:19 Gość portalu: sylwia napisał(a): > jestem studentką która każdego dnia przemieża to garażowisko miałam z tymi > pieskami nie jeden raz styczność studiuję weterynarie i powiem krótko jeżeli > między tymi psami widzicie dobermana to jesteście śmieszni ludzie "studentko", przemierza, a nie 'przemieza", podciagnij sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesław walczak Re: Dobermany terroryzują ludzi. Służby bezradne IP: *.chello.pl 24.10.09, 17:25 Zaproszenie na grill party organizowany przez służby gminy Szczecin w programie : strzelanie, rozwalanie, zabieranie, grylowanie i inne atrakcje zawiązane z przejmowaniem prywatnej własności przypominające czasy komuny czyli będziemy się bawić w stylu retro do tańca zaproszę ormo zomo i inne służby prosimy o przyniesienie odpowiednich rekwizytów w postaci: Gaśnic,konfetii,beydzboli, i innych akcesorii potrzebnych do zwalczania plagi komunizmu wszystkich wściekłych rencistów emerytów zapraszamy na darmowe parówki musztarda i ketchap proszę przynieść ze sobą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesław walczak Re: Dobermany terroryzują ludzi. Służby bezradne IP: *.chello.pl 24.10.09, 17:28 party odbędzie się 3 listopada o godz:9.00 rano na działce u pana od dobermanów adres znany wszystkim!!!! ZAPRASZAM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tja Re: Dobermany terroryzują ludzi. Służby bezradne IP: *.chello.pl 23.10.09, 17:28 o mamo, zacznij jeszcze uczyć się gramatyki, bo ciężko się to czyta - studentko weterynarii Odpowiedz Link Zgłoś
fawad 30 psów w mieszkaniu w bloku??!!! 23.10.09, 16:45 Nie wierzę. W cywilizowanych krajach spółdzielnie mieszkańców (czy jak to się tam lokalnie nazywa) mają wewnętrzne przepisy dotyczące zwierząt. Zwykle ustalają one maksymalna ilość jaka może przebywac w mieszkaniu, często limit wagi a czasem nawet zabraniają trzymania niektórych ras. No ale w Polsce nie da się. Ja już nic nie rozumiem. - TomiK Odpowiedz Link Zgłoś
e.zwierzolub Re: Dobermany terroryzują ludzi. Służby bezradne 23.10.09, 17:32 wytłumaczenie jest bardzo proste, we wszystkich sprawch, w kórych trzeba choć trochę oprzeć się o prawo, wszystkie instytucje są bezradne dlatego już kiedyś w wątku dotyczącym Akwarelowej podsunęłam, nie liczcie na pomoc straży czy też organizacji, dla nich nie jest to wcale ani łatwe ani wygodne, zbierzcie się razem, wynajmijcie prawnika i zacznijcie wspólnie działać - efekt murowany Odpowiedz Link Zgłoś
tola2006 Dobermany terroryzują ludzi. Służby bezradne 24.10.09, 12:57 Prezydent Krzystek walczy z internautami za obrażanie jego wysokości, ma teraz pole do popisu aby pokazał jaki z niego wojownik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Dobermany terroryzują ludzi. Służby bezradne IP: *.chello.pl 24.10.09, 16:35 teraz to już nawet prezydent jest beeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: divvvvvvvvvvva wiekszosc tragrdii z udzialem psow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.09, 20:06 jest z winny ludzi, draznia, zaczepiaja , a pozniej krzyk ze dziecko reki nie ma,dzieci sa okrutne i to bardzo ,ale rodzice udaja ze nie widza , jak na stare lata synek da w leb mamusi to moze sie obudzi. Jestem wlascicielem psa obronnego , pieknego championa i nie zycze sobie nachalnych łap bachorow i ich rodzicow , ani zagladania na moją posesje , gdzie pies chodzi po swoim TERENIE! Odpowiedz Link Zgłoś