Dodaj do ulubionych

Dobermany terroryzują ludzi. Służby bezradne

22.10.09, 15:59
Jak to nie ma paragrafu? A zakłócanie spokoju? A utrudnianie korzystania z nieruchomości?
Obserwuj wątek
    • tumizwis Dobermany terroryzują ludzi. Służby bezradne 22.10.09, 16:13
      Co z tego że zabiorą psy do schroniska jak ten...ten...niby homo sapiens wróci
      tam i je spokojnie odbierze jak gdyby nigdy nic. Jedynym sposobem na niego
      jest zabrać mu wszystkie psy i wywieźć do schroniska w innym mieście albo od
      razu oddać do nowych normalnych psychicznie ludzi. Na miejscu mieszkańców tej
      klatki a nawet bloku przestałbym płacić czynsz póki leniwa spółdzielnia nie
      zrobi z tym syfem porządku!
      • Gość: Ja Re: Dobermany terroryzują ludzi. Służby bezradne IP: *.chello.pl 22.10.09, 20:52
        Od 9 lat podobna sytuacja jest na Akwarelowej na osiedlu Bukowym...
        Instytucje wraz ze spółdzielnią robią mądre miny i radzą nie wąchać fetoru
        wydobywającego się z kawalerki na parterze która wprost pływa w fekaliach psów i
        kotów...
        Niestety w tym kraju zwierzęta i dziwni ludzie mają większe prawa niż ci co
        chcieliby normalnie żyć...

• Gość: zxcvxv Jak ktoś jest dupowatym gamoniem to nawet jakby IP: *.chello.pl 23.10.09, 10:56
          kogoś mordowano i tak by nic nie zrobił.

Najlepiej tylko brać kasę za nic nierobienie
      • Gość: doberman Czekam na informację od zabraniu mu psów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.09, 08:32
        Jestem zainteresowany dobermanami do wieku psa- dwa lata .Mogę wziąć dwa psy .
        Jak tylko pojawią się w schronisku od razu tego samego dnia mogę je wziąć.
    • morlokh Dobermany terroryzują ludzi. Służby bezradne 22.10.09, 16:18
      Dodajmy do tego: stwarzanie zagrożenia. Chyba wystarczyłyby zeznania matki
      dziecka o którym mowa w artykule czy właściciela zaatakowanego psa? Chyba, że
      świadkiem musi byc pies policyjny lub strażniczy, bo inne są niewiarygodne?

Rzygac mi się chce, jak widzę, tą wszechobecną impotencję i brak chciejstwa służb.

Powiem krótko: panowie, skoro nic nie możecie - to wy_pierd_alajcie.
    • najlepszy.diablo Dobermany terroryzują ludzi. Służby bezradne 22.10.09, 19:48
      PAN DOBERMANÓW!!! POZDRAWIAM WSZYSTKICH WŚCIEKŁYCH EMERYTÓW I RENCISTÓW,TYCH
      NIE BĘDĘ UŚWIADAMIAŁ ALE DO WSZYSTKICH NORMALNYCH ZA APELUJĘ UWAŻAJCIE GDY NIC
      NIE ROBICIE NIE ZGODNEGO Z PRAWEM TO I TAK TE PO PUŁCZYNY KOMUNIZMU BĘDĄ WAS
      KĄSAĆ W CZTERY LITERY.MAM SĄSIADA GADA,KTÓRY NIE TYLKO GADA ALE MA RÓWNIEŻ
      UKŁADY ŻONA CZERWONA SĘDZINA 45 LAT WYMIARU SPRAWIEDLIWOŚCI Z TEGO 25
      SĘDZIOWANIA ZA KOMUNY BYŁA CZERWONA JEST CZARNA ZE ZŁOŚCI.MĄŻ PANTOFLARZ
      DONOSICIEL DORĘCZYCIEL. CO Z TEGO ŻE MAM 101 DOBERMANÓW!!! JA TYLKO CHCĘ
      NAKRĘCIĆ FILM POCZĄTKI JUŻ MAM W PRASIE TELEWIZJI I RADIO PROMOCJA MOJEGO
      FILMU DARMOWA TYTUŁ FILMU '' 101 DOBERMANÓW PRZEJMUJE WŁADZĘ W GMINIE
      SZCZECIN'' A ŻE TO WIOSKA Z TRAMWAJAMI OBĘDZIE SIĘ BEZ OFIAR,POZDRAWIAM
      WSZYSTKIE ORGANY ODPOWIEDZIALNE I NIE ODPOWIEDZIALNE ZA PROMOCJĘ MOJEGO FILMU
      I SŁUCHAJCIE DALEJ MOJEGO SĄSIADA GADA KTÓRY WIE WSZYSTKO BO JAKO BYŁY ZOMO
      KAPO ORMO DONOSICIEL NAWET SPAŁ W MOJEJ WANNIE A WANNIE MAM Z JAKUZIE NA
      NASTĘPNE SPANIE ZAPRASZAM GO DO MOJEJ SAUNY BO TAKOWĄ POSIADAM ZAPRASZAM
      WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH NA FORUM GADU GADU PAN OD DOBERMANÓW W.B WALCZAK
      DOBERMAN
      • Gość: ROMAN Re: Dobermany terroryzują ludzi. Służby bezradne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.09, 19:57
        coś ci się zacieło...
        • najlepszy.diablo Re: Dobermany terroryzują ludzi. Służby bezradne 22.10.09, 20:15
          TAK COŚ MI SIĘ ZACIĘŁO JESTEM ZA CIĘTY...
          • exman Re: Dobermany terroryzują ludzi. Służby bezradne 22.10.09, 20:27
            capslocka ci też ukradli ?
    • Gość: wiesiek Re: Dobermany terroryzują ludzi. Służby bezradne IP: *.146.200.79.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.10.09, 20:56
      Trzeba silnej ręki w tym mieście a nie mazgaja co za wrogów ma
      internautów a nie pana Wieśka
    • Gość: Vlad.H. Czy do hodowli dobermanow IP: *.cable.quicknet.nl 22.10.09, 21:24
      nie jest wymagane posiadanie zgody? poza tym pies nawet podobny do dobermana,
      bez kaganca i smyczy moze byc zagrozen dla ludzi i innych zwierzat (zalozmy ze
      ktos ma psa i chodzi z nim na spacer w kaganc i na smyczy - pies bez kagannca ma
      przewage i moze bez trudu zabic psa ktory nie moze sie bronic)

Moze niech Piotr K. cos wymysli (sprawa dla prokuratury?)
      • Gość: Wiesław Walczak Re: właściciel dobermanów IP: *.chello.pl 22.10.09, 21:53
        Jestem panem od dobermanów, psów o których mowa zastanawia mnie o czym wy tu
        ludzie piszecie i czy zastanawialiście się nad tym że pies rasy doberman jest
        takim samym psem jak każdy inny i ma prawo takie samo jak każdy inny pies.Po za
        tym pies rasy doberman nie widnieje na liście psów agresywnych nie prowadzę
        żadnej hodowli o ile wiecie co znaczy słowo (hodowla)!!! nie jestem też
        właścicielem psów które władze uważają za moje!!! mało tego szczecińskie TOZ ma
        na to dowody wszystko o czym mowa w tym reportażu to zwykłe pomówienia nie
        posiadam w domu psów tylko koty a jeżeli sąsiad z dołu nazywa kota psem to to
        już powinien zbadać lekarz psychiatra bo to zjawisko nie jest normalne bo
        przecież kot w żadnej postaci nie przypomina psa a w dodatku dobermana.Chciałbym
        tu nadmienić w rzeczy samej że jestem takim samym obywatelem tego kraju jak
        każdy inny człowiek mało tego z tego reportażu wynika że każdy człowiek który
        posiada pupila czworonożnego uważny jest w naszym kraju za przestępce ZWIERZE
        JAK KAŻDY CZŁOWIEK MA PRAWO FUNKCJIONOWAĆ W NASZYM ŚRODOWISKU WIĘC ZASTANÓWCIE
        SIĘ LUDZIE O CZYM PISZECIE BO JAK WIDAĆ WSZYSTKO O CZYM DYSKUTUJECIE NA TYM
        FORUM JEST WYSSANE Z PALCA STARYCH ZNUDZONYCH LUDZI KTÓRZY NIE MAJĄ SIĘ CZYM
        ZAJĄĆ TYLKO UCZEPILI SIĘ ZWIERZĄT KTÓRE W ŻADNEJ POSTACI NIE SĄ AGRESYWNE ANI
        BITE ANI GŁODZONE PROSIŁ BYM CZŁOWIEKA RZEKOMO NAPADNIĘTEGO PRZEZ MOJEGO
        DOBERMANA O TO BY UDOSTĘPNIŁ MI DOWODY CIELESNE ŻE TO WŁAŚNIE PRZEZ MOJEGO PSA
        ZOSTAŁ JAK TO WYPOWIADA SIĘ W POWYŻSZYM REPORTAŻU ZA ATAKOWANY ZA NIM NASTĘPNYM
        RAZEM WŁĄCZY INTERNET I ZACZNIE PUBLICZNIE ZNIEWAŻAĆ MNIE I ZAWIERZĘTA
        ZNAJDUJĄCE SIĘ NA MOIM TERENIE NIE BĘDĄCE W ŻADEN SPOSÓB MOJĄ WŁASNOŚCIĄ Z
        POWAŻANIEM W.B. WALCZAK
        • Gość: Vlad.H. Masz prawo robic co chcesz o ile korzystajac IP: *.cable.quicknet.nl 22.10.09, 22:46
          z tego prawa nie naruszasz praw innych - tyle ode mnie - zeby miec kilkanascie
          zwierzat to trzeba stworzyc im takie warunki by mialy szczeslwie zycie i
          jednoczesnie ich radosc nie powodowala cudzego nieszczescia.

Nie mam pretensji ze ktos lubi psy, sam lubie psy ale nie mam psa bo nie
          potrafilbym mu stworzyc szczesliwego stada.

mam pytanie - takie praktyczne - co ma zrobic wlasciciel innego psa ktorego pies
          ma kaganiec na pysku i ten pies zostaja zaatakowany przez innego psa ktory
          kaganca nie ma?
          • Gość: WIESŁAW WALCZAK Re: Masz prawo robic co chcesz o ile korzystajac IP: *.chello.pl 22.10.09, 23:57
            POWIEM KRÓTKO PROSZĘ ZAPYTAĆ LUDZI KTÓRZY NISZCZĄ OGRODZENIE MOJEGO TERENU I
            SPECJALNIE WYPUSZCZAJĄ TE PSY PO ZA OGRODZENIE JEŻELI NASZE PRAWO NIE POTRAFI
            UJĄĆ SPRAWCÓW NISZCZĄCYCH MOJE OGRODZENIE TO DLACZEGO NIE WINNE ZWIERZĘTA W
            KTÓRE LUDZIE RZUCAJĄ CEGŁAMI PRZEZ SIATKĘ, POLEWAJĄ CHEMIKALIAMI MAJĄ CIERPIEĆ
            NIECH KAŻDY POMYŚLI NAD TYM PO SWOJEMU KAŻDEGO DNIA KILKA KROTNIE ZABEZPIECZAM
            SWÓJ TEREN ŁATAJĄC DZIURY W OGRODZENIU BY MIESZKAŃCY NIE CZULI SIĘ ZAGROŻENI NIE
            JEDNO KROTNIE WŁAŚCICIELKA TYCH PSÓW Z MOJEGO TERENU ZGŁASZAŁA TEN FAKT NA
            POLICJE CZY KTOŚ Z WŁADZ ZA REAGOWAŁ NA TO? CZY STRAŻ MIEJSKA COŚ Z TYM
            ZROBIŁA??? NIE!! WIEC O CZYM MY TU ROZMAWIAMY ?????? BO POMYŚLMY LOGICZNIE CZY
            JA WYPUSZCZAŁ BYM JE SPECJALNIE, BY MIEĆ TAKIE PROBLEMY NIE!!!! WIĘC MOŻE
            WSPÓLNIE POWINNIŚMY SIĘ ZASTANOWIĆ CO Z TYM FAKTEM ZROBIĆ TYLKO ŻE JA ZAMIAST
            UZYSKAĆ JAKĄŚ POMOC W TYM KIERUNKU JESTEM ATAKOWANY I NIE WINNE ZWIERZĘTA KTÓRE
            NIC NIKOMU NIE ROBIĄ. APELUJE DO MIESZKAŃCÓW TE PSY NIE SĄ AGRESYWNE URODZIŁY
            SIĘ NA TYM TERENIE KOCHAJĄ SWOJĄ PRZESTRZEŃ I DLACZEGO MAJĄ TRAFIĆ DO SCHRONISKA
            DLACZEGO? TYLKO DLATEGO ŻE KTOŚ IM CIĄGLE DOKUCZA??? CHCIAŁBYM TEŻ ABY KAŻDA
            RODZINA WYBRAŁA SIĘ NA SPACER DO TUTEJSZEGO SCHRONISKA I PATRZĄC SWYMI OCZAMI
            OCENIŁA CZY ZWIERZE W KLATCE SIĘ NIE MĘCZY???? PANI KIEPAS KOKOT ZE
            SZCZECIŃSKIEGO TOZ ZAMIAST POMAGAĆ ZWIERZĘTOM CZYNI WSZYSTKO BY ZWIERZĘTA
            MĘCZYŁY SIĘ W KLATCE.TO NIE JEST SPOSÓB NA TEN PROBLEM I MÓWIĘ TU DO PANI PANI
            KOKOT ODBIERANIE LUDZIOM PSÓW ZAMYKANIE JE W KLATKACH I USYPIANIE TO NIE JEST
            POMOC JAK TO PANI SIĘ WYPOWIADA W SWOICH WYWIADACH '' STERYLIZOWAĆ I USYPIAĆ''
            JEŻELI PANI ZDANIEM TAK POWINNO BYĆ TO JA JAKO SZARY CZŁOWIEK POWIEM PANI ŻE
            MIJA SIĘ PANI Z POWOŁANIEM SAM TYTUŁ PANI DZIAŁALNOŚCI MÓWI SAM ZA SIEBIE
            TOZ-TOWARZYSTWO OPIEKI NAD ZWIERZĘTAMI PANI POWINNA OPIEKOWAĆ SIĘ ZWIERZĘTAMI A
            NIE WERBOWAĆ JE DO KLATEK UWAŻAM ŻE PSY O KTÓRYCH MOWA MAJĄ NA SWOIM TERENIE
            TYLE PRZESTRZENI ŻE NIE MAJĄ POTRZEBY OPUSZCZAĆ SWOJEGO TERENU JAKI MORAŁ Z
            TEGO; ZAMKNĄĆ TYCH, KTÓRZY DEWASTUJĄ MOJE MIENIE!!!! A NIE PSY I PROSIŁ BYM TEŻ
            LUDZI KTÓRZY WYRZUCAJĄ ŚMIECI POD MOJĄ DZIAŁKĘ BY JE UPSZĄTNELI BO TEGO
            MIESZKAŃCY NIE WIDZĄ ŻE ZANIECZYSZCZAJA ŚRODOWISKO!!!
            • Gość: Vlad.H. Re: Masz prawo robic co chcesz o ile korzystajac IP: *.cable.quicknet.nl 23.10.09, 00:51
              wspolczuje ale apeluje o nieuzywanie duzych literek - trdniej sie takei teksty
              czyta. mowie serio a co do pomyslu - naprawde za niewielka cene mozna
              zainstalowac sobie monitoring na posesji i wykazaz twardymi dowdoami ze jest Pan
              i Panskie zwierzeta przesladowany -mwoie serio - prosze rozwazyctaka
              ewentualnosc - koszt takich roziwazan zmalal znaczaco i jest w zasiegu a pozwala
              rozstrzygnac wiele watpliwych przypadkow.

Prosze dobrz zrozumiec to co teraz napsize - lubie psy i jak mi sie wydaje umiem
              czytac ich zachowanie - w zasadzie nie mam problemow z psami stad wiem ze
              niewlascwie zachowanie moze spowodowac u psa reakcje agresywna i nieporozumienie
              gotowe. Moze warto zadbac o teren na Panskiej posesji tak by zabezpeiczyc psy
              przed niezyczliwymi osobami.
        • Gość: mirek Re: właściciel dobermanów IP: 217.153.158.* 23.10.09, 00:04
          > Jestem panem od dobermanów,....
          > nie jestem też
          > właścicielem psów które władze uważają za moje!!! .....
          > wszystko o czym mowa w tym reportażu to zwykłe pomówienia nie
          > posiadam w domu psów tylko koty
          zdecyduj się, masz te dobermany, czy też nie.
        • koszerny51 Re: właściciel dobermanów 23.10.09, 14:47
          Gość portalu: Wiesław Walczak napisał(a):

> Jestem panem od dobermanów, psów o których mowa zastanawia mnie o
          czym wy tu
          > ludzie piszecie i czy zastanawialiście się nad tym że pies rasy
          doberman jest
          > takim samym psem jak każdy inny i ma prawo takie samo jak każdy
          inny pies.Po za
          > tym pies rasy doberman nie widnieje na liście psów agresywnych nie
          prowadzę
          > żadnej hodowli o ile wiecie co znaczy słowo (hodowla)!!! nie
          jestem też
          > właścicielem psów które władze uważają za moje!!! mało tego
          szczecińskie TOZ ma
          > na to dowody wszystko o czym mowa w tym reportażu to zwykłe
          pomówienia nie
          > posiadam w domu psów tylko koty a jeżeli sąsiad z dołu nazywa kota
          psem to to
          > już powinien zbadać lekarz psychiatra bo to zjawisko nie jest
          normalne bo
          > przecież kot w żadnej postaci nie przypomina psa a w dodatku
          dobermana.Chciałby
          > m
          > tu nadmienić w rzeczy samej że jestem takim samym obywatelem tego
          kraju jak
          > każdy inny człowiek mało tego z tego reportażu wynika że każdy
          człowiek który
          > posiada pupila czworonożnego uważny jest w naszym kraju za
          przestępce ZWIERZE
          > JAK KAŻDY CZŁOWIEK MA PRAWO FUNKCJIONOWAĆ W NASZYM ŚRODOWISKU WIĘC
          ZASTANÓWCIE
          > SIĘ LUDZIE O CZYM PISZECIE BO JAK WIDAĆ WSZYSTKO O CZYM
          DYSKUTUJECIE NA TYM
          > FORUM JEST WYSSANE Z PALCA STARYCH ZNUDZONYCH LUDZI KTÓRZY NIE
          MAJĄ SIĘ CZYM
          > ZAJĄĆ TYLKO UCZEPILI SIĘ ZWIERZĄT KTÓRE W ŻADNEJ POSTACI NIE SĄ
          AGRESYWNE ANI
          > BITE ANI GŁODZONE PROSIŁ BYM CZŁOWIEKA RZEKOMO NAPADNIĘTEGO PRZEZ
          MOJEGO
          > DOBERMANA O TO BY UDOSTĘPNIŁ MI DOWODY CIELESNE ŻE TO WŁAŚNIE
          PRZEZ MOJEGO PSA
          > ZOSTAŁ JAK TO WYPOWIADA SIĘ W POWYŻSZYM REPORTAŻU ZA ATAKOWANY ZA
          NIM NASTĘPNYM
          > RAZEM WŁĄCZY INTERNET I ZACZNIE PUBLICZNIE ZNIEWAŻAĆ MNIE I
          ZAWIERZĘTA
          > ZNAJDUJĄCE SIĘ NA MOIM TERENIE NIE BĘDĄCE W ŻADEN SPOSÓB MOJĄ
          WŁASNOŚCIĄ Z
          > POWAŻANIEM W.B. WALCZAK

jezeli jestes facetem ze zdjecia, to jestes chorym
          psychopata,ktoremu nalezy sie wiezienie i szpital psychiatryczny
        • blogfiles Re: właściciel dobermanów 23.10.09, 21:34
          jeżeli faktycznie jesteś tym za kogo się podajesz to faktycznie jesteś
          niezrównoważony psychicznie - potwierdzi to każdy kto choć raz posłucha i
          popatrzy jak się zachowujesz prowadzając czasem nocą po naszym osiedlu te psy z
          działek.
    • Gość: . mam kbks. Służę pomocą. serio IP: 77.255.166.* 22.10.09, 23:15
      .
      • Gość: LENA Re: mam kbks. Służę pomocą. serio IP: *.chello.pl 23.10.09, 00:01
        A NA CZYJĄ KORZYŚĆ MA SŁUŻYĆ TA POMOC?????
        • Gość: . Re: mam kbks. Służę pomocą. serio IP: 77.255.166.* 23.10.09, 00:55
          Na korzyść terrozyzowanych przez dobermany.
          KOCHASIU.
      • Gość: Wiesław Walczak Re: mam kbks. Służę pomocą. serio IP: *.chello.pl 23.10.09, 13:16
        WSZYSTKICH Z PISTOLETAMI ZAPRASZAM ODDAM IM STRZAŁ W ODBYT!!!:)
        • Gość: ja czy to nie poważny czas na lekarza? IP: 212.160.172.* 26.10.09, 13:58
          ale chyba już za póżno panie wiesławie
    • siciliano TOZ i straż miejska 23.10.09, 09:22
      Na wypadek gdyby TOZ i straż miejska chciały zrobić porządek z
      nielegalnymi hodowlami psów podaję namiary ...działki między
      Niemierzyńską i Rydzewską np.nr 352
    • mmmmmm000 Nie ma paragrafu??? bzdura!!! 23.10.09, 10:13
      Nazywa się to "sprowadzenie zagrożenia publicznego". Wystarczy znać
      prawo i trochę pobrzebać w paragrafach.
      • Gość: aaron czy zarejestrował firme i czy placi podatki ? IP: 193.29.255.* 23.10.09, 10:27
        Po co gosciowi 30 psów ? Na pewno dla pieniędzy ! Facet musi
        prowadzić nielegalną firmę, rozmnaża psy i sprzedaje ! A podatki
        PITy, VATy płaci ? Jak lewy biznes to UKS do dziela, dobermany
        dobrze zlicytują się na poczet zaległych podatków i kar.
        • Gość: własciciel garażu Re: czy zarejestrował firme i czy placi podatki ? IP: *.chello.pl 23.10.09, 13:06
          Jestem właścicielem garażu przy której znajduje się działka pana W.W bardzo
          dokładnie przyjżałem się tej sprawie każdego dnia o różnych porach wprowadzam i
          wyprowadzam swój samochód z garażu dużo widzę i obserwuję i mogę powiedzieć że
          te psy nie są agresywne dajcie ludzie spokój tym zwierzętom one nie stważają
          zagrożenia mało tego nie jedno krotnie widziałem ludzi którzy podchodząc do
          ogrodzenia je drażniło raz nawet widziałem jak jakiś męszczyzna dewastował płot
          działki na której znajdują się te miłe psy zgłaszałem ten fakt na policje ale
          bez skutku żaden radiowóz nie przyjechał na interwencje odmówiono przyjazdu
          policji więc gdzie tu leży sprawiedliwość atakujemy nie winnego człowieka a
          przestępcy chodzą po wolności bo nasza policja nie reaguje na żadne wezwania i
          wandalizm który szerzy się w naszym mieście.wiadomo że jeżeli zwierze jest przez
          jakiś czas drażnione a potem wytnie mu się dziurę w płocie będzie chciało wyjść
          z terenu na którym czuje się zagrożone to jest tylko pies pomyślmy lepiej jak
          pomóc temu człowiekowi a nie umilamy mu życie bo to nie jest uczciwe.
          • koszerny51 Re: czy zarejestrował firme i czy placi podatki ? 23.10.09, 14:55
            Gość portalu: własciciel garażu napisał(a):

> Jestem właścicielem garażu przy której znajduje się działka pana
            W.W bardzo
            > dokładnie przyjżałem się tej sprawie każdego dnia o różnych porach
            wprowadzam i
            > wyprowadzam swój samochód z garażu dużo widzę i obserwuję i mogę
            powiedzieć że
            > te psy nie są agresywne dajcie ludzie spokój tym zwierzętom one
            nie stważają
            > zagrożenia mało tego nie jedno krotnie widziałem ludzi którzy
            podchodząc do
            > ogrodzenia je drażniło raz nawet widziałem jak jakiś męszczyzna
            dewastował płot
            > działki na której znajdują się te miłe psy zgłaszałem ten fakt na
            policje ale
            > bez skutku żaden radiowóz nie przyjechał na interwencje odmówiono
            przyjazdu
            > policji więc gdzie tu leży sprawiedliwość atakujemy nie winnego
            człowieka a
            > przestępcy chodzą po wolności bo nasza policja nie reaguje na
            żadne wezwania i
            > wandalizm który szerzy się w naszym mieście.wiadomo że jeżeli
            zwierze jest prze
            > z
            > jakiś czas drażnione a potem wytnie mu się dziurę w płocie będzie
            chciało wyjś
            > ć
            > z terenu na którym czuje się zagrożone to jest tylko pies pomyślmy
            lepiej jak
            > pomóc temu człowiekowi a nie umilamy mu życie bo to nie jest
            uczciwe.

doprawdy idioto, brzmisz jak kumpel tego psychopaty od kieliszka,Nie
            widzisz problemu? ale ja widze podobnie jak kazdy normalny czlowiek;
            po pierwsze nie trzyma sie psow na dzialkach,gdzie zupelnie
            dziczeja,lub w malym mieszkanku,gdzie jedynym celem jest wzbogacenie
            sie na mizerii zwierzat.Osobna sprawa to cale traktowanie zwierzat,
            ktore nosi wszelki charakter dlugotrwalego znecania sie, nie mowiac
            juz o zagrozeniu otoczenia.Jestescie ludzkimi kreaturami,bez
            inteligencji i kultury,szkoda ze mieszkam tak dalego, wyleczylbym
            was z chorob szybko i po mesku.
        • Gość: wiesław walczak Re: czy zarejestrował firme i czy placi podatki ? IP: *.chello.pl 23.10.09, 17:29
          Byłem już w sądzie, byłem podany przez sąsiada gada że hoduje dobermany i
          sprzedaje do niemiec po 2000 euro za sztukę co okazało się nie prawdą bo
          sprzedaje je po 10 tys euro za sztukę a dla ciebie zrobię promocję dostaniesz go
          za 9999 euro do tej pory zarobiłem na pity cyty i inne vaty zarobiłem taką menge
          dzieńgów że aż sąd mnie uniewinnił inne poważne oferty kierować pod znany adres ...
      • Gość: wiesław walczak Re: Nie ma paragrafu??? bzdura!!! IP: *.chello.pl 23.10.09, 17:22
        Do zagrożenia doprowadza ten kto świadomie niszczy ogrodzenie i wypuszcza psy na
        zewnątrz a nie właściciel posesji który ciągle łata dziury w ogrodzeniu
    • koszerny51 Dobermany terroryzują ludzi. Służby bezradne 23.10.09, 14:41
      facet natychmiast powinien znalesc sie w wiezieniu, a wyrok powinien
      obejmowac cala jego dziaialnosc, pomnozona przez ilosc psow.Polska
      jawi sie jako kraj glupcow i ludzi bez woli natychmiastowego
      dzialania, przeciez ten przyglup nie zjawil sie raptem z
      kilkudziesiecioma psami w malym mieszkanku.Sam mam psy, lub one maja
      mnie, ale ja mam dom, duzy ogrod i oczywiscie zaden z powyzszych
      problemow.
      • Gość: właściciel garażu Re: Dobermany terroryzują ludzi. Służby bezradne IP: *.chello.pl 23.10.09, 15:53
        Po pierwsze sam jesteś idiotą po drugie słowa które używasz mogą być uznane za
        grozby karalne więc za nim następnym razem zaczniesz obrażać internautów to się
        dobrze zastanów znam te psy i jeszcze mnie nie zjadły więc jeżeli nie zjadły
        mnie to czemu by miały zjeść kogoś innego idioto a posiadanie trzech psów to nie
        jest hodowla po trzecie każdy ma prawo trzymać psa tam gdzie tylko ma ochotę a
        nie tam gdzie jakieś stare h...e takie jak ty na przykład sobie myślą
        • koszerny51 Re: Dobermany terroryzują ludzi. Służby bezradne 23.10.09, 17:13
          prymitywny polglowku, ktorego ograniczenie umyslowe od urodzenia,nie
          pozwala myslec.Cywilizowany czlowiek pomaga zwierzetom, m.in nie
          trzymajac je w budach, na lancuchach itd, ale ludzki prymityw tego
          nigdy nie zrozumie.
      • Gość: ania Re: Dobermany terroryzują ludzi. Służby bezradne IP: *.chello.pl 23.10.09, 16:04
        weśmy pod uwagę że nie tylko pan walczak posiada psy na terenie tych działek i
        dlaczego do innych też się nie czepiamy? wszyscy ktorzy siedzicie na tym forum
        tez macie psy i tak samo puszczacie je bez smyczy na tamtych terenach więc może
        nich każdy pilnuje swojego nosa a nie donosi na innych skoro sam jest nie uczciwy
      • Gość: właściciel garażu Re: Dobermany terroryzują ludzi. Służby bezradne IP: *.chello.pl 23.10.09, 16:08
        Sam jesteś idiotą i sam powinieneś trafić do pudła za agresje którą przejawiasz
        na tym forum i kto tu jest nie zrównoważony psychicznie??? sam sobie odpowiedz
        na to pytanie czytając to co na bazgrałeś na tym forum!!!!!
        • koszerny51 Re: Dobermany terroryzują ludzi. Służby bezradne 23.10.09, 17:16
          Gość portalu: właściciel garażu napisał(a):

> Sam jesteś idiotą i sam powinieneś trafić do pudła za agresje
          którą przejawiasz
          > na tym forum i kto tu jest nie zrównoważony psychicznie??? sam
          sobie odpowiedz
          > na to pytanie czytając to co na bazgrałeś na tym forum!!!!!

jestes psychopata, ktory poza machaniem lopata, wogole nie mysli
      • Gość: sylwia Re: Dobermany terroryzują ludzi. Służby bezradne IP: *.chello.pl 23.10.09, 16:11
        jestem studentką która każdego dnia przemieża to garażowisko miałam z tymi
        pieskami nie jeden raz styczność studiuję weterynarie i powiem krótko jeżeli
        między tymi psami widzicie dobermana to jesteście śmieszni ludzie
        • koszerny51 Re: Dobermany terroryzują ludzi. Służby bezradne 23.10.09, 17:19
          Gość portalu: sylwia napisał(a):

> jestem studentką która każdego dnia przemieża to garażowisko
          miałam z tymi
          > pieskami nie jeden raz styczność studiuję weterynarie i powiem
          krótko jeżeli
          > między tymi psami widzicie dobermana to jesteście śmieszni ludzie

"studentko", przemierza, a nie 'przemieza", podciagnij sie
          • Gość: wiesław walczak Re: Dobermany terroryzują ludzi. Służby bezradne IP: *.chello.pl 24.10.09, 17:25
            Zaproszenie na grill party organizowany przez służby gminy
            Szczecin w programie : strzelanie, rozwalanie, zabieranie, grylowanie i inne
            atrakcje zawiązane z przejmowaniem prywatnej własności przypominające czasy
            komuny czyli będziemy się bawić w stylu retro do tańca zaproszę ormo zomo i inne
            służby prosimy o przyniesienie odpowiednich rekwizytów w postaci:
            Gaśnic,konfetii,beydzboli, i innych akcesorii potrzebnych do zwalczania plagi
            komunizmu wszystkich wściekłych rencistów emerytów zapraszamy na darmowe parówki
            musztarda i ketchap proszę przynieść ze sobą!!!
            • Gość: wiesław walczak Re: Dobermany terroryzują ludzi. Służby bezradne IP: *.chello.pl 24.10.09, 17:28
              party odbędzie się 3 listopada o godz:9.00 rano na działce u pana od dobermanów
              adres znany wszystkim!!!! ZAPRASZAM!!!!
        • Gość: tja Re: Dobermany terroryzują ludzi. Służby bezradne IP: *.chello.pl 23.10.09, 17:28
          o mamo, zacznij jeszcze uczyć się gramatyki, bo ciężko się to czyta -
          studentko weterynarii
    • fawad 30 psów w mieszkaniu w bloku??!!! 23.10.09, 16:45
      Nie wierzę. W cywilizowanych krajach spółdzielnie mieszkańców (czy jak to się tam lokalnie nazywa) mają wewnętrzne przepisy dotyczące zwierząt. Zwykle ustalają one maksymalna ilość jaka może przebywac w mieszkaniu, często limit wagi a czasem nawet zabraniają trzymania niektórych ras. No ale w Polsce nie da się. Ja już nic nie rozumiem.

- TomiK
    • e.zwierzolub Re: Dobermany terroryzują ludzi. Służby bezradne 23.10.09, 17:32
      wytłumaczenie jest bardzo proste, we wszystkich sprawch, w kórych
      trzeba choć trochę oprzeć się o prawo, wszystkie instytucje są
      bezradne
      dlatego już kiedyś w wątku dotyczącym Akwarelowej podsunęłam, nie
      liczcie na pomoc straży czy też organizacji, dla nich nie jest to
      wcale ani łatwe ani wygodne, zbierzcie się razem, wynajmijcie
      prawnika i zacznijcie wspólnie działać - efekt murowany
    • tola2006 Dobermany terroryzują ludzi. Służby bezradne 24.10.09, 12:57
      Prezydent Krzystek walczy z internautami za obrażanie jego
      wysokości, ma teraz pole do popisu aby pokazał jaki z niego wojownik.
      • Gość: ... Re: Dobermany terroryzują ludzi. Służby bezradne IP: *.chello.pl 24.10.09, 16:35
        teraz to już nawet prezydent jest beeeeeee
      • Gość: divvvvvvvvvvva wiekszosc tragrdii z udzialem psow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.09, 20:06
        jest z winny ludzi, draznia, zaczepiaja , a pozniej krzyk
        ze dziecko reki nie ma,dzieci sa okrutne i to bardzo ,ale rodzice
        udaja ze nie widza , jak na stare lata synek da w leb mamusi to moze
        sie obudzi.
        Jestem wlascicielem psa obronnego , pieknego championa i nie zycze
        sobie nachalnych łap bachorow i ich rodzicow , ani zagladania na
        moją posesje , gdzie pies chodzi po swoim TERENIE!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka