Dodaj do ulubionych

Zbigniew Zalewski wraca do ZUS

24.10.09, 18:48
Jak można wiecznie wyciągać z lamusa takich "gotowych na
wszystko".Panu Zalewskiemu się nie dziwię-już dawno uwierzył w
siebie... ale żeby aż tak?Pazerność ludzi nie zna granic.Są takie
wyrazy jak samokontrola,samoocena,jest opinia publiczna.Dla pewnej
kategorii ludzi pojęcia puste... niestety.
Obserwuj wątek
    • Gość: kołowrotek Re: Zbigniew Zalewski wraca do ZUS IP: *.chello.pl 24.10.09, 21:21
      Można jego powrót podsumować jednym zdaniem: Właśnie leci kabarecik. Od siebie
      dodam że ZUS jak stryjek zamienił siekierkę (Tadeusza D.) na kijek (wiadomo
      kto). A teraz idę zwymiotować...
    • Gość: ja Re: Zbigniew Zalewski wraca do ZUS IP: *.uznam.net.pl 24.10.09, 22:07
      Chyba wyleciała za szkolenie jak sie maja zachowywac pracownicy ZUS gdy wejdzie
      do firmy CBA ????????
      • beatrix13 musi się odkuć, co stracił 24.10.09, 22:40
        www.portalmorski.pl/Zbigniew-Zalewski-wyliczyl-ile-stracil-przez-pobyt-w-areszciea13868
    • Gość: liskacz Re: Zbigniew Zalewski wraca do ZUS IP: *.chello.pl 25.10.09, 14:15
      stary nowy prezes śmiech na sali
      • Gość: ja Re: Zbigniew Zalewski wraca do ZUS IP: *.szczecin.mm.pl 25.10.09, 17:38
        śmiech to był jak dyrektorem był Tadeusz, teraz Pan ZZ zrobi porządek i może wezmą się za ten dwór hehe BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: zboku Re: Zbigniew Zalewski wraca do ZUS IP: *.chello.pl 25.10.09, 18:30
          dajmy mu porządzić - później oceniajmy
          • Gość: Zgredek Re: Zbigniew Zalewski wraca do ZUS IP: *.chello.pl 25.10.09, 19:45
            Panu Premierowi Tuskowi i całej PO przegrzały się styki. Panowie czy
            w już kompletnie zwariowaliscie. Chociaż troche pozorów, że
            rządzicie.
            Absurd, ktoś innego wybierają w wyborach a Komołowski z Balaszem
            nadal rządą(tzn. dzielą posadami) w całym wojewodztwie.
    • Gość: drobimx Re: Zbigniew Zalewski wraca do ZUS IP: *.chello.pl 26.10.09, 10:57
      od dzisiaj?
    • tola2006 Zbigniew Zalewski wraca do ZUS 26.10.09, 13:04
      Czy mnie pamięć nie myli ale p.Zalewski miał jakieś zarzuty,ponoć
      był nieuczciwy.
      CZY TO PRAWDA???????
    • Gość: Miro Re: Zbigniew Zalewski wraca do ZUS IP: *.chello.pl 26.10.09, 18:27
      jak można odgrzewać tego samego kotleta, tylko Zalewski i Drabik, w
      kolejarza na zmianę, zatrzymanie, stołek dyrektorski, raz jeden raz
      drugi, tak to z boku wygląda
      • Gość: ja Re: Zbigniew Zalewski wraca do ZUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.09, 14:49
        Ręce opadają... Zamienił stryjek dwór na dwór... Chyba przestanę głosować na PO,
        która nie potrafi znaleźć kogoś "świeżego" co by oczyścił atmosferę w
        szczecińskim ZUS... tylko przywraca gościa z PiS-u, który teraz będzie wymieniał
        w ramach chorego odwetu wieloletnich pracowników ZUS na "swoich"
        niekompetentnych kolesiów... może znowu powstaną stanowiska koordynatorów do nie
        wiadomo jakich spraw aby tylko kogoś swojego zatrudnić...? Właśnie Zalewski
        zapoczątkował kiedyś tzw. czystki w szczecińskim ZUS - pod byle pretekstem
        zwalniał ludzi żeby robić miejsce dla swoich... Od tego czasu atmosfera w tym
        zakładzie strasznie się popsuła co pośrednio wpływa na jakość pracy... ZUS
        potrzebuje spokoju i stabilizacji - a nie ciągłej wojny o stołki... Drabik
        dostał to na co zasłużył... ale czy w Szczecinie są tylko dwie osoby mogące
        zarządzać tą firmą...?
        • Gość: twarda wazelina Re: Zbigniew Zalewski wraca do ZUS IP: *.chello.pl 30.10.09, 15:21
          Ja wiem ,że pieniądze lubia spokój przeważnie jak przechodzą pod stołem.
          tuk zrozumiał ,że Zus jest taki zabagniony , że musi być ktoś, kto się na tym
          zna , ale nie jest z tego bandyckiego układu.
          Ta zastępczyni po Drabiku prawdopodobnie też jest unurzana w tej
          komuszołapówkarskim bagnie i może doszlusować do Tadka.
          To ludzie z ZUSu prawdopodobnie zaczęli mówić i akta pęcznieją , dlatego to może
          było jedyne wyście.
          Zbyszek to twardy zawodnik , matematyk , mało co go Morze zagiąć .
          I przy okazji pozdrowienia z okazji okrągłej rocznicy
        • Gość: kwitnącapaproć Zbigniew Zalewski to kompromitacja PO IP: *.chello.pl 30.10.09, 15:24
          był aresztowany za korupcję czy nie, siedział czy nie?
          • Gość: twarda wazelina Re: Zbigniew Zalewski to kompromitacja PO IP: *.chello.pl 30.10.09, 16:06
            Za niesłuszne pomówienie i zatrzymanie Zalewski jest już na końcowej prostej do
            sowitego odszkodowania, prasa o tym pisała. Wszystko
        • Gość: były podwładny Re: Zbigniew Zalewski wraca do ZUS IP: *.xdsl.centertel.pl 02.11.09, 18:31
          w gorzowie też wyciął pracowników,wstawił swoich tępaków, a teraz
          odszedł dalej mącić w szczecinie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka