prawdziwy-jasnowidz 02.11.09, 14:49 Mieliśmy już jedynkę z Nowego Sącza :) kogo tym razem podrzuci nam centrala PiSu? Kurski na prezydenta naszego miasta? a może Gosiewski? Brudziński odpadł, a MJW Jarek na pewno nie wystawi :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tateti Gróbarczyk z PIS kontra Jacyna-Witt z PO 02.11.09, 14:55 Bardzo dobry kandydat.Dużo lepszy niż Piotrek,Marcin,Michał i reszta chłopców. Ja myślę że skoro Jarek nie wystawi Jacyny-Witt to może Słąwek na kolanach ją POprosi i nareszcie chłopcy będziecie mieli superkandydata na prezydenta! Myślę że Jacyna-Witt wygra nawet mając poparcie PO -z Gróbarczykiem!To poparcie PO to takie białe kozaczki ale Jacyna-Witt to nie Renia więc przynajmniej tego obciachu nie będziecie mieli! Ale za to macie pewność że będzie w Szczecinie stadion piłkarski bo Jacyna jest fanem Pogoni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antysalon MM kontra ZED? IP: *.chello.pl 02.11.09, 14:56 kto wygra?jedno ciało? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-jasnowidz Hehehe 02.11.09, 15:13 Ale muszę przyznać, że masz poczucie humoru! Odpowiedz Link Zgłoś