konspirant.0 10.11.09, 18:36 jest najlepszym prezydentem w kraju Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: -.- Re: Prezydent Krzystek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 19:07 ???? A to co za dziwaczne peany!!! Ekmmm....ciekawe na ile szczere? I ty "Brutusie"???? -.- Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: Prezydent Krzystek 10.11.09, 19:10 mam nadzieję,że prokuratura zostawi w spokoju moją rodzinę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: Prezydent Krzystek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 19:21 Witam ??? A Ciebie "zaprosili" już do "siebie"?! -.- Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: Prezydent Krzystek 10.11.09, 19:33 już zaprosili, razem z rodzinką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokator Re: Prezydent Krzystek IP: *.chello.pl 11.11.09, 11:20 co ich rodziny obchodzą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: Prezydent Krzystek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.09, 11:29 Witam SzP Lokator. ;)))))....ich rodziny....ich właśnie obcodzą. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: police Re: Prezydent Krzystek IP: *.chello.pl 10.11.09, 20:14 co byś zrobiła jak by cię wywieżli na przesłuchanie do lasu i przystawili spluwę do głowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: Prezydent Krzystek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 20:34 ;)) Głupe pytanie,ale niewątpliwie świadczy o bardzo młodym wieku ;)) Jestem rocznikiem,o którym przedszkolaki mówią ;) -normalnie,normalny człowiek.... tyle nie żyje,;)))))) -25-latki ..kwitują...,a to stara ... baba,krowa itp.;))) Broń palną krótką zwaną- pistolet...też się "przerabiało". -.- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: police Re: Prezydent Krzystek IP: *.chello.pl 10.11.09, 20:40 to nie o to chodzi czy ja mam 18 czy 19 lat,tylko czy wolno wywozić na przesłuchania ludzi do lasu i wymuszaniu przyznania się do winy ludzi którzy nic nie uczynili złego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: Prezydent Krzystek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 20:59 ;))) Wybacz,ale muszę Ciebie rozczarować,to nie ja przesłuchuję, to ja mogę być przesłuchiwana,ot taki mały drobiazg,a jakież inne ma znaczenie ;) W przeszłości to mnie inwigilowano, ot to był,dla nich...taka specyficzna "zabawa". Zapamiętaj jedno ... tylko idioci i "tępi" cwaniacy się nie boją. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konfidence Re: Prezydent Krzystek IP: *.chello.pl 11.11.09, 10:24 dzisiaj dzień wolności Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: Prezydent Krzystek 11.11.09, 10:28 motto na dziś: Elizabeth Swann: To jakiś obłęd! Jack Sparrow: To polityka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: police przesłuchanie w lesie i z bronią przy skroni! IP: *.chello.pl 10.11.09, 20:00 w Policach policja wywoziła niewinnych na przesłuchania do lasu. W głębi lasu przystawiano broń i grożono,że jak się nie przyzna do popełnienia przestępstwa to jej użyją. Dwaj policjanci co to robili pracują nadal a dzielnicowy który ujawnił sprawę z przesłuchiwaniem w lesie wyleciał!Przesłuchania za kfiska to pikuś? Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: przesłuchanie w lesie i z bronią przy skroni! 10.11.09, 20:04 Gość portalu: police napisał(a): > w Policach policja wywoziła niewinnych na przesłuchania do lasu. W > głębi lasu przystawiano broń i grożono,że jak się nie przyzna do > popełnienia przestępstwa to jej użyją. solennie obiecuję, że od dziś podobają mi się wszystkie posunięcia Władzy, jestem bardzo zadowolony tylko NIE DO LASU, nie do lasu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: police Re: przesłuchanie w lesie i z bronią przy skroni! IP: *.chello.pl 10.11.09, 20:10 ci co ich wywozili do lasu mówią,że robią w nocy w majty,ze to trauma jest,maja stany lękowe i omamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: przesłuchanie w lesie i z bronią przy skroni! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 20:15 ;)))) To ja jednak wybieram las... cisza,spokój,ptaszki....może zaśpiewają, a ja zimnolubna w duchu będę się śmiać z tych szczękających.... A może tak w Rosyjską ruletkę... zagrać ... ;)))) -.- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: police Re: przesłuchanie w lesie i z bronią przy skroni! IP: *.chello.pl 10.11.09, 20:20 wolisz przesłuchiwanie na świeżym na powietrzu Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: przesłuchanie w lesie i z bronią przy skroni! 10.11.09, 20:20 szkoda,że jakoś mi nie do śmiechu :( jak zniknę, znaczy kompa zarekwirowali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: przesłuchanie w lesie i z bronią przy skroni! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 23:20 ;) SzP Konspirant.0 Gdyby "coś",to bądź łaskaw co-nie-co kliknąć z "jakiejś" cafe-internet ;) Lepiej nie znikaj,bo jak tak dalej "się" będzie działo to "poznikają" do reszty co ciekawsi z tego forum :( Udanego wieczoru i miłego dnia :D Pozdrawiam -.- Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: przesłuchanie w lesie i z bronią przy skroni! 11.11.09, 08:31 J23 nadaje ! pozdrawiam serdecznie i miłego dnia życzę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: przesłuchanie w lesie i z bronią przy skroni! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.09, 08:44 ;)) OK J23...nadawaj :)), tylko nie przez 17 mgnień wiosny...;)) Udanie miłego dnia życzę z :) Pozdrawiam -.- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5lub6 Re: przesłuchanie w lesie i z bronią przy skroni! IP: *.chello.pl 11.11.09, 10:03 nadawaj tylko nam a nie na nas? Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: przesłuchanie w lesie i z bronią przy skroni! 11.11.09, 10:09 Gość portalu: 5lub6 napisał(a): > nadawaj tylko nam a nie na nas? jestem konspirant a nie konfident :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: przesłuchanie w lesie i z bronią przy skroni! IP: 62.69.217.* 12.11.09, 14:37 ciekawe metody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łysy kto donosi ten łysieje IP: *.chello.pl 11.11.09, 11:32 nowe powiedzonko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edulandia Re: kto donosi ten łysieje IP: *.chello.pl 14.11.09, 21:33 na zero Odpowiedz Link Zgłoś
tateti chce wam się o nim pisać? 11.11.09, 17:56 pisanie o Piotrku to jak mnożenie przez zero Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: chce wam się o nim pisać? 11.11.09, 18:04 TAK ponieważ nie można zapomnieć, co zrobił ludziom, temu miastu, NAM... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drugi Re: chce wam się o nim pisać? IP: *.chello.pl 11.11.09, 18:10 nie jeden a już jest dwóch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: chce wam się o nim pisać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.09, 18:42 :))) A może więcej ;) -.- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: licznik Re: Prezydent Krzystek IP: *.chello.pl 12.11.09, 15:51 konspirant0 coś zorozumiała Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: Prezydent Krzystek 12.11.09, 17:51 Gość portalu: licznik napisał(a): > konspirant0 coś zorozumiała możesz rozwinąć tę genialną myśl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radiowiec Re: Prezydent Krzystek IP: *.chello.pl 12.11.09, 19:41 mów,ze na świecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: Prezydent Krzystek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.09, 11:27 ;)))) Czy aby "napewno". -.- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Prezydent Krzystek -grabarz Szczecina i mieszk IP: *.lnse3.win.bigpond.net.au 21.11.09, 20:27 Tak ! To grabarz miasta i mieszkancow ! Polak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomba Re: Prezydent Krzystek IP: *.chello.pl 09.12.09, 18:08 myślisz Andreasie o wifi tamtego z magistratu i nie tylko z magistratu? Odpowiedz Link Zgłoś