rozbojnik_rumcajs 07.02.04, 06:38 slyszalem ze z wawelu ktos usunal czakram czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: henio56 Re: do Rumcajsa IP: *.comnet.krakow.pl 07.02.04, 09:50 Mówią ,że w wielkiej tajemnicy przewieżli go do Watykanu, aby czarodzieje ładowali akumulatory. Główny szaman próbuje nawet tańców młodzieżowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: do Rumcajsa IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.02.04, 15:02 szkoda,ze przy okazji nie usunęli jeszcze paru oszołomów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio56 Re: do Any IP: *.comnet.krakow.pl 08.02.04, 15:55 wszystkich oszołomów powinno się wywieźć do Watykanu i zakazać powrotu. To właśnie oni stwierdzili szkodliwość czakramu na Wawelu. Olbrzymia ilość turystów odwiedzała Wawel właśnie dla czakramu, omijając miejsca kultu gdzie dochód przeznaczony był dla kiecmanów. To musiało boleć oszołomów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiśniak Re: skąd tyś się urwał? IP: *.ksiazat.v.pl 08.02.04, 19:59 Jesteś nieuleczalnym przypadkiem nic nie można dla ciebie zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio56 Re: skąd tyś się urwał Wieśniaku ? IP: *.comnet.krakow.pl 08.02.04, 20:56 masz rację, nikt mnie nie namówi na żadną sektę. Pomocy żadnej nie oczekuję,a wręcz sobie nie życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
rozbojnik_rumcajs henio 09.02.04, 13:53 nie wierzylem ze go usuneli !? ze im juz qrwa kamienie przeszkadzaja Odpowiedz Link Zgłoś
peteen matko kozłowska... 09.02.04, 15:15 czakram to nie kamień, jeno miejsce emanujące (ponoć) energią niezwykłą, nie da się go usunąć... kosciół z akcją prof. ostrowskiego, dyra wawelu, któren odgrodził ścianę z "czakramem" od ludzi (co miesiąc była czarna jak ziemia święta), nie miał, nie ma i nie będzie miał nic wspólnego... obsesje, ech, obsesje... Odpowiedz Link Zgłoś
przecinack a zamiast czakramu... 09.02.04, 15:40 ...krakusy maja papierki i rozne smieci wokol wawelu, syf niemilosierny, a obecni wyznawcy bylego klechy kotlinskiego zawracaja sobie glowe czarnymi wspomnieniami... chloptas chce zostac prezydentem rozumu, wiec do roboty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio56 Re: a zamiast czakramu... IP: *.comnet.krakow.pl 09.02.04, 17:05 peteen ma racje to nie kamień, ale co do brudnej ściany to bzdura, bo ściane można pomalować specjalną farbą. Poza tym, kto przy zdrowych zmysłach unika turystów któży przynoszą dochód bądź nie bądź państwowej firmie.Przecinack, tych papierków nie rzucają krakusi tylko turyści, włącz sobie siostrzyczko radio Ma Ryja i nie prowokuj.Kotlinowski nie jest moim idolem,czytam jego gazetę jako jedną z wielu. Odpowiedz Link Zgłoś
przecinack Re: a zamiast czakramu... 09.02.04, 18:35 dobra,poslucham radyjka, a ty poczytaj gazete, a w wolnej chwili idz na wawel i podotykaj czakramu glowa, moze cos ci to pomoze... tylko zeby ci energia mozgu nie rozpieprzyla, bo wtedy app racja poniesie niepowetowana strate... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio56 Re: a zamiast czakramu... IP: *.comnet.krakow.pl 09.02.04, 19:12 Przecież do czakramu się teraz nie dostaniesz i to przez Twoich przyjaciół z sekty. Nie jestem członkiem APP Racja tylko jej sympatykiem. FAKTY i MITY wychodzą raz w tygodniu, radio ma ryja nadaje non stop. Jeżeli komuś mózg może rozpieprzyć, to tylko Tobie oszołomie. Odpowiedz Link Zgłoś
przecinack Re: a zamiast czakramu... 09.02.04, 21:23 przypominam, ze jako ochrzczony tez nalezysz do tej "sekty" i twoja nienawisc niczego tutaj nie zmienia... sposob formulowania twoich pogladow mowi samo za siebie... typowe dla sympatykow ubeka-eksklechy... tylko pogratulowac... hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio56 Re: a zamiast czakramu... IP: *.comnet.krakow.pl 10.02.04, 13:09 ochrzcili mnie wbrew mojej woli, nie czuję jakiegokolwiek związku emocjonalnego z tą SEKTĄ. Nie jestem jej własnoscią i nie pajam też do niej nienawiścią. Współczuję tylko jej członkom, że są tak zaślepieni. Ale to ich sprawa. Kotliński był ubekiem ? za młody. Wiem ,że był księdzem ale uczciwym. Gazeta Fakty i Mity nie walczy z religią, tylko z obłudą co niektórych funkcjonariuszy kościoła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiśniak Re: skąd tyś się urwał Wieśniaku ? IP: *.ksiazat.v.pl 09.02.04, 20:24 Naucz się czytać poprawnie, bo swojej rynsztokowej pisowni pewnie nie zmienisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio56 Re: skąd tyś się urwał Wieśniaku ? IP: *.comnet.krakow.pl 10.02.04, 12:17 To ty nie jesteś Wieśniakiem ? ale pytania zadajesz jak czereśniak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: skąd tyś się urwał Wieśniaku ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 12:38 a chrzecijanska milosc blizniego az poraza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: skąd tyś się urwał? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.02.04, 13:42 ufff,heniu...to jednak prawda,że jak Bóg chce kogoś ukarać,to mu rozum odbiera.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio56 Re: skąd tyś się urwał? IP: *.comnet.krakow.pl 10.02.04, 14:13 Napisz coś do mnie, bo tak cały czas o sobie. Jak Cię bozia ukarała to sobie zmień Bożka. Odpowiedz Link Zgłoś