Dodaj do ulubionych

co sądzicie o deweloperze BEST

25.01.10, 10:15
witam,
interesuję się mieszkaniami wybudownaymi przez dewelopera BEST,
chcialam zapytać czy ktoś miał jakieś doświadczenia z tym
deweloperem, pozytywne czy negatywne, czy dużo usterek się zdarza i
jak jest z ich usuwaniem?
Obserwuj wątek
    • Gość: pako Re: co sądzicie o deweloperze BEST IP: 80.94.19.* 26.01.10, 09:59
      Jeżeli możesz to szukj u innego dewelopera ten to masakra. Prezes
      tej firmy pozostał na etapie głębokiej komuny. Już sama forma
      rozmowy z klientem to porażka a później jest już tylko gorzej.
      Budują oszczędnie :) czyli wiadomo jak.
      • Gość: pp Re: co sądzicie o deweloperze BEST IP: 94.254.143.* 26.01.10, 10:11
        Gość portalu: pako napisał(a):

> Jeżeli możesz to szukj u innego dewelopera ten to masakra. Prezes
        > tej firmy pozostał na etapie głębokiej komuny. Już sama forma
        > rozmowy z klientem to porażka a później jest już tylko gorzej.
        > Budują oszczędnie :) czyli wiadomo jak.

bzdury!

• patrycja1010219 Re: co sądzicie o deweloperze BEST 27.01.10, 14:08
          dzieki za info o BeST. Co generalnie BEST partaczy? to przyjrzę się
          głębiej tematowi. A co sądzicie o siemaszce?
          • Gość: bazyl Re: co sądzicie o deweloperze BEST IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.10, 14:46
            Best to dobra firma.Mieszkam w mieszkaniu na Bezrzeczu przez nich
            wybudowanym i jestem bardzo zadowolony. Mają dobre lokalizacje i
            nieźle budują bo z dobrych materiałów i nie podwykonawcami ale
            sami.Miałem jedna reklamację ale uwzględnili bez problemu.Nie są to
            może budynki super wystrzałowe ale też w związku z tym nie
            przemóżdżone. polecam,może będziemy sąsiadami
            • balb11 Re: co sądzicie o deweloperze BEST 27.01.10, 20:07
              Ciekawe czy mieszkamy na tym samym osiedlu - ja mam o beście całkiem
              odmienne zdanie. W trakcie budowy trzeba było wszystkiego pilnować
              bo np. rura odpływowa od pralki nie miała spadku, domofon odpadał ze
              ściany itp. Teraz również wychodzą niedoróbki np. bardzo akustyczne
              ściany czy stropy - słychać wszystko co sąsiedzi robią. Gdy
              chcieliśmy by naprawili jakąś usterkę - nie można się było
              miesiącami doprosić - kierownik budowy potakiwał głową i nic z tego
              nie wynikało.
              • patrycja1010219 Re: co sądzicie o deweloperze BEST 28.01.10, 17:37
                dzieki za opinie. ja jestem zainteresowana gumieńcami. a co sądzicie
                o zapisach w umowie, sa tam jakies zapisy na niekorzysc klienta?
          • Gość: ssssssssssssssssss Re: co sądzicie o deweloperze BEST IP: *.centertel.pl 06.11.14, 11:18
            m-bank wypłaca milionowe odszkodowania,dla swoich klientów,którzy zostali oszukani,przez pracowników banku.2008r.
            • Gość: jakub Re: co sądzicie o deweloperze BEST IP: *.centertel.pl 06.11.14, 11:20
              najlepsi adwokaci sa szykanowani przez sąd
    • Gość: xyz Re: co sądzicie o deweloperze BEST IP: *.szczecin.uw.gov.pl 18.04.16, 10:15
      Zdecydowanie odradzam zakup mieszkania od BEST-a. Mnóstwo usterek:
      1. przeciekające tarasy (a tym samym zalane garaże),
      2. przeciekające balkony (grzyb w parterowych mieszkaniach),
      3. niedocieplone poddasza i ściany,
      4. pękające rurki,
      5. przeciekające dachy, itd.....
      Best absolutnie nie poczuwa się do naprawy usterek. W pierwszym roku użytkowania wciska swojego zarządcę, który nie robi nic, a czas leci.... Proszę obejrzeć osiedla na ul. Bieszczadzkiej i Poronińskiej. TRAGEDIA!!!!!
    • Gość: anna Re: co sądzicie o deweloperze BEST IP: *.88-199-147.vspace.pl 25.05.16, 19:05
      Zarówno przedsiębiorstwo budowlane BEST jak i Deweloper BEST są w upadłości!!!!
    • Gość: ex1 Re: co sądzicie o deweloperze BEST IP: 217.153.158.* 20.09.16, 15:53
      BEST to firma Masakra, zapraszam na Bezrzecze, zobaczycie jak wykonali izolacje Tarasów,
      nie tylko źle budują, ale przede wszystkim mają, mają temat głeboko w poważaniu, Nie chcą naprawiać swoich partactw, wielu sąsiadów ma z nimi sprawy sądowe i sądzi się już latami, best poszedł w upadłość i zakłada nową spółkę i naciąga kolejnych naiwaniaków!!!! Trzymajcie się od tej firmy z daleka!!! kto nie wierzy, zobaczcie tutaj... szczecin.tvp.pl/26152710/130716
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka