Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.04, 22:48 zapraszamy do zrobienia odcinka podrozy w szczecinie. Moze paszteciki?? No nie wiem.Z czym sie wam kojarzy szczecinska kuchnia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krecik Re: Gotowanie z Robertem Makłowiczem IP: *.fal.dorms.du.se 09.02.04, 00:25 skandal!!!!!!!! szynka parmezanska byla stara i zalatywala prochnem!!!! TAk to traktuje sie klientow, pozbywajac przterminowanych produktow??? Odpowiedz Link Zgłoś
czatowniczka Byłam tam i podobało mi się 09.02.04, 11:16 Faktycznie Pan Makławicz powinien zainteresować Polskę kuchnią Pomorza w tym Szczecina, przecież i u nas są dania regionalne, które są jedynie u nas. Może jakiś programik na ten temat. Chętnie poszukałabym jakichś danych na temat przepisów kulinarnych potraw szczególnych na Pomorzu Zachodnim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Byłam tam i podobało mi się IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.04, 11:23 w sprawie przepisów uśmiechnijcie się do Jacka. on jak zwykle przekopie archiwum i wyciagnie na światło dzienne wątek o szczecińskich specjałach pozdrawam Odpowiedz Link Zgłoś
rozbojnik_rumcajs pasztecik barszczyk i paprykarz 09.02.04, 16:36 czy ktos zna cos jeszcze o gdy w szczecinie pojawili sie "arabscy " studenci - kebab Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa dobry kebeb na jagiellonskiej :) jak w DDR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.04, 21:16 Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Gotowanie z Robertem Makłowiczem 09.02.04, 16:45 Robert Maklowicz na spotkaniu w Galaxy powiedzial, ze szczecinianie nie maja szczescia do wladz;) Odpowiedz Link Zgłoś