Dodaj do ulubionych

PREZYDENT WAM JESZCZE POKAZE - DUPKI!

IP: *.jar.pl / *.JAR.pl 11.02.04, 01:13
Panie Prezydencie Jurczyk Marian niech Pan sie trzyma jak najdluzej! Liczymy
na Pana. Jest pewna skorumpowana czesc szczecinian, ktora duzo halasuje. Ale
Ci wszyscy, ktorzy pamietaja Pana przeszlosc, ktorzy na Pana glosowali
wiedza ze tylko Pan moze uratowac Szczecin. Niech Pan, jak wprawny chirurg
robi co sie nalezy. Widocznie tak trzeba. CALY SZCZECIN NA PANA GLOSOWAL,
CALY SZCZECIN STOI ZA PANEM MUREM! I mury - wbrew obiegowej opinni - NIE
RUNA (niestety nie mam polskich znakow, bo jestem rodowitym Niemcem).
Obserwuj wątek
    • Gość: Derwisz Re: PREZYDENT WAM JESZCZE POKAZE - DUPKI! IP: 212.14.0.* 11.02.04, 04:51
      Jestes rodowitym OSLEM ...mowie to mocno obrazam osly.Trzymaj sie kotleten i
      mieszaj beton na budowie pod nadzorem kogos,kto ma chociaz pol mozgu.
    • rrado Re: PREZYDENT WAM JESZCZE POKAZE - DUPKI! 11.02.04, 09:29
      Gość portalu: andreas napisał(a):

> Panie Prezydencie Jurczyk Marian niech Pan sie trzyma jak najdluzej!

niech sie trzyma ale nie na tym stanowisku.

Liczymy
      > na Pana.

kto my?

>Jest pewna skorumpowana czesc szczecinian, ktora duzo halasuje.

chodzi cio o to ze wszyscy przeciwnicy jurczyka sa skorumpowani?

Ale
      > Ci wszyscy, ktorzy pamietaja Pana przeszlosc, ktorzy na Pana glosowali
      > wiedza ze tylko Pan moze uratowac Szczecin.

przed czym uratowac???? pokazuje juz druga kadencje co potrafi i przynosi to
      tylko i wylacznie straty finansowe i wstyd. co do przeszlosci tonie wiem jaka
      to zasluga donosic do sb. moze mi wyjasnisz?

> CALY SZCZECIN NA PANA GLOSOWAL,
      > CALY SZCZECIN STOI ZA PANEM MUREM!

chyba jedbnak nie sam widzisz na forum w gazetach w radzie miasta w rozmowach z
      ludzmi. jesli caly szcecin glosowal na jurczyka to kto glosowal na reszte
      kandydatow i kto w ogole nie glosowal (najwieksza grupa)?

I mury - wbrew obiegowej opinni - NIE
      > RUNA (niestety nie mam polskich znakow, bo jestem rodowitym Niemcem).

:)))) dobre. teraz to jurczyk cie pokochal. pozdrawiam rado
      • piotr33k2 Re: PREZYDENT WAM JESZCZE POKAZE - DUPKI! 11.02.04, 19:40
        rrado !co ty się produkujesz i jakiemuś gówniarskiemu debilowi coś próbujesz
        łumaczyć, to bez sensu ,głupek i tak nic nie zrozumie albo sobie jaja robi.
    • Gość: Ania L. Re: PREZYDENT WAM JESZCZE POKAZE - DUPKI! IP: 212.14.63.* 11.02.04, 09:35
      Tos mnie rozbawił kolego...
      ale własciwie to trzeba nad toba zapłakać
    • leeshy JA nie glosowalem na tego kmiota nt 11.02.04, 09:56

• Gość: Kay Re: PREZYDENT WAM JESZCZE POKAZE - DUPKI! IP: *.one.pl 11.02.04, 10:40

> Panie Prezydencie Jurczyk Marian niech Pan sie trzyma jak najdluzej! Liczymy
      > na Pana. Jest pewna skorumpowana czesc szczecinian, ktora duzo halasuje. Ale
      > Ci wszyscy, ktorzy pamietaja Pana przeszlosc, ktorzy na Pana glosowali
      > wiedza ze tylko Pan moze uratowac Szczecin. Niech Pan, jak wprawny chirurg
      > robi co sie nalezy. Widocznie tak trzeba. CALY SZCZECIN NA PANA GLOSOWAL,
      > CALY SZCZECIN STOI ZA PANEM MUREM! I mury - wbrew obiegowej opinni - NIE
      > RUNA (niestety nie mam polskich znakow, bo jestem rodowitym Niemcem).

Gdzieś Ty człowieku był przez ostatni rok? Trzymali Cię w odosobnieniu? Jeśli
      jesteś takim fanem Mgr Jurczyka (czyt. magazyniera) to idź mu skopać działkę
      za free.
      • Gość: Kay Re: PREZYDENT WAM JESZCZE POKAZE - DUPKI! IP: *.one.pl 11.02.04, 10:42
        ... a DUPKA sobie wypraszam, PALANCIE!
        • Gość: kristof Re: PREZYDENT WAM JESZCZE POKAZE - DUPKI! IP: 194.146.200.* 11.02.04, 12:23
          Bo nie jesteś DUPKIEM tylko przygłupem, żeby nie określić tego bardziej
          wulgrnie.
    • cerera Re: PREZYDENT WAM JESZCZE POKAZE 11.02.04, 10:52
      A co nam jeszcze pokaże? Bo mi się wydaje, że i tak dał już z siebie wszystko.
      Nieładnie byłoby wymagać więcej ;-)
      • Gość: e.beata Re: PREZYDENT WAM JESZCZE POKAZE IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.02.04, 13:42
        cerera, może ma jeszcze jakiś walor ukryty ;-)? Tylko kto by chciał oglądać? ;-)
        • cerera Brrrrr... 11.02.04, 13:51
          ...może i ma, ale niech on te walory prezentuje w jakimś prywatnym gronie w
          ogródku. Bo miasto więcej tych wspaniałości nie przetrawi.
    • Gość: henio56 andreas, Ty nie jesteś czasem kotem Jurczyka ? IP: *.comnet.krakow.pl 11.02.04, 11:07
      miauu Twój pan autorytet wśród Szczecinian, ale go stracił. To ,że był
      wojownikiem o wolność i demokrację nie musi świadczyć ,że potrafi rządzić
      tak dużym miastem jak Szczecin. Niech ten styropianowy ZBOWiD-owiec wróci
      na swoją działke i nie ośmiesza Szczecina na całą Polskę i Niemcy.
    • Gość: sys Co to jest ten ...jar.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.04, 11:55
      Gdzie ten Niemiec prowokator siedzi. Gdzie ma nadajnik?
      • Gość: henio56 Re: Co to jest ten ...jar.pl IP: *.comnet.krakow.pl 11.02.04, 12:12
        halo! wisla! tu dzialki, ne mam mleka w miseczce, miauuu
    • Gość: e.beata Re: PREZYDENT WAM JESZCZE POKAZE - DUPKI! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.02.04, 13:49
      andreas żart się udał, no może końcówka z murem niezbyt ;-), Niemiec rodowity
      takiego błedu nie powinien popełnić ;-)
    • Gość: Ja Re: PREZYDENT WAM JESZCZE POKAZE - DUPKI! IP: *.pomorzany.v.pl 11.02.04, 14:12
      Jagut, jagut. Folcwagen yst gut auto (niestety nie mam niemieckich znaków, bo
      jestem rodowitą Polką)
      • marianjurczyk Cóz to za wulgaryzmy!!!nie odejde! 11.02.04, 23:28
        Tak traktujecie swoich bochaterów?wy,młodzi!!?
        • Gość: Ja Re: Cóz to za wulgaryzmy!!!nie odejde! IP: *.pomorzany.v.pl 12.02.04, 01:34
          Wypraszam sobie. Nie jestem młoda. Doskonale pamiętam za jaką Polskę walczył,
          jak potępiał złe rządzenie, marnowanie wspólnego dobra i niekompetencję.Nie
          matura lecz chęć szczera zrobi z ciebie oficera - tego nie powiedział, ale
          dobrze się w takim minionym klimacie czuje.Nikomu nie musi się tłumaczyć. Jest
          bohaterem i Szczecin jest jego i basta.Kto tego nie czuje, nie jest patriotą,
          jest chory i musi się leczyć.I niech dziennikarze sobie nie wyobrażają, że mogą
          zadawać jakieś głupie pytania. W głowach im się poprzewracało. Bohaterowi?
    • Gość: gites TEŻ TAK UWAŻAM IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.04, 19:33
      Całkowicie popieram uwagi andreasa, wprawdzie jest rodowitym niemcem, ale
      przecież wchodzimy do Unii, to - pamiętajmy - My sie prosimy do Nich. To niemcy
      przyjeżdżają i kontroluja nasze fabryki czy spełniają normy. Tak więc ta
      opinia "rodowitego niemca" uważam jest bardzo cenna i na miejscu. Widocznie
      Unia potrzebuje takich dobrych gospodarzy jakim jest nasz Prezydent Marian
      Jurczyk. Trzymajmy się jego linii, a Unia stoi otworem i to nie my do niej, a
      ona do nas raz ciach przyjdzie. Całuski!
    • Gość: andreas JURCZYK WYGRAL Z KOMUNA - PORADZI SOBIE I TERAZ IP: *.jar.pl / *.JAR.pl 12.02.04, 14:48
      Cieszy mnie tak szeroki odzew. Wy jeszcze wszystkiego nie rozumiecie, ale
      Prezydent Jurczyk juz wie. Powinnismy pomoc mu wszyscy. Widze tu liczna grupe
      wspierajaca zmagania Pana Prezydenta - to cieszy! Bedziemy mocniejsi. Jurczyk
      zawsze tak postepowal i sie nie zmienil, wie co robi, trzyma sie tej samej
      linii. To jest ten sam czlowiek, ktory walczyl z komuna, ze zlem, czlowiek na
      ktorego glosowalismy. Dokladnie ten sam! Nie uciekajmy jak szczury, stanmy za
      nim, wesprzyjmy go dobrym slowem i nasza sila. Tak trzymajcie przyjaciele!
      • rrado Re: JURCZYK WYGRAL Z KOMUNA - PORADZI SOBIE I TER 13.02.04, 09:52

> Cieszy mnie tak szeroki odzew. Wy jeszcze wszystkiego nie rozumiecie, ale
        > Prezydent Jurczyk juz wie.

slyszelismy ze ma intelekt ostry jak brzytwa.

> Powinnismy pomoc mu wszyscy.

wlasnie pomagamy tylko jakos on nie moze sie zdecydowac.

Widze tu liczna grupe
        > wspierajaca zmagania Pana Prezydenta - to cieszy! Bedziemy mocniejsi. Jurczyk
        > zawsze tak postepowal i sie nie zmienil, wie co robi, trzyma sie tej samej
        > linii.

wsolpracy z komunistami?

To jest ten sam czlowiek, ktory walczyl z komuna, ze zlem, czlowiek na
        > ktorego glosowalismy.

tylko wspolczuc. nie przeszkadza ci bratku ze donosil do sb? a teraz walczy z
        komuna zatrrudniajac I sekretarza z sieradza?

Dokladnie ten sam! Nie uciekajmy jak szczury, stanmy za
        > nim, wesprzyjmy go dobrym slowem i nasza sila. Tak trzymajcie przyjaciele!

a siostra juz dzisiaj podala tabletki? no tak spoznia sie. moze sie zagadala.
        zaraz przyniesie. pozdrawiam rado
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka